kızlar tefalde gercek bi indirim olmmus tüm ürünlerde %25 hatta bazı ürünlerde %33 ve %50 indrim bile vardı:)
tost mak ve dograyıcımı bu sekilde aldm
Eki Görüntüle 707407 Eki Görüntüle 707408
tost mak hepsi buradayla ayni fiyatti rendeleyici 20tl falan daha azdi sitesi daha pahali gosterio haklisin..evet inmiş gibi fiyatlar :) yalnız kendi sitesi pahalı görünüyor yine de... hepsi burada ya da cookplusta daha uygun
ohh araştırmana sağlık.. twigye boynerde flanmı baktın cnm..?
Yok canım Tekirdağdayım ben... Ama İstanbuldan gelinliğimi aldımİkimiz de öğretmeniz ve tekirdağlı değiliz....
Anneler günü için anneciğime hediye aldım çok da ihtiyacı vardı beli ağrıdı kadıncağazın
Fakir Darky 1600W 2in1 Elektrik Süpürgesi
Fakir Darky 1600W 2in1 Elektrik Süpürgesi | hızlıal.com
tekırdagın neresındesın benım ablamda orada
merkezdeyim canımablan nerede? annem makineyi almış eline geçmiş ama kadıncağız çoook uzakta makineyi anlayamamış daha :)) ama dünyada en çok kullanılan memnun kalınan el süpürgelerindenmiş... çekimi kuvvetliymiş. sadece sesi çokmuş o da olsun o kadar
selam kızlar topiğinizi yeni gördümmbişey soracagım bende alıcam bunu anne memnun mu ya kendımde baktım teshıre okadar ama ne bılım emın olmak ıstıyorum ya
anladım zaten hasta oldum alıcam parası hazır ama alıcak yer bulamadım netten almadım bekliyorum eminönüne geçice alabilirim belki birde şarjlı süpürge fakir rct 144 ikisini alıcam inş.
ablam sarayda oturuyo yakın mı size arkadaş olursunuz
selam kızlar topiğinizi yeni gördümmsanırım biraz geç oldu fakir darky i soran birini görünce dayanamadım ve atladım
harika bi süpürgeeee bende anneme anneler günü hediyesi olarak aldım 120tl ye şu hantal süpürgelere kadar iyi çekiyo bence ve saçları felan bir çekişi var görmelisiniz
hımm 1-1,5 saat falan sanırım merkeze Saray :) Bir gün tanışırız belli mi olur valla
evet ben haftaya pazartesi salı tekırdag dayım Allah nasip edersebakarsın hep beraber tanışırız benim eniştemde sağlık memuru oraya atandı o yüzden oradalar amcamda kıyıköy imamı duymuşundur yada gitmişindir kıyıköye
Kıyıköyü duydum ama bi türlü gidemedim yaaa çok güzel yermiş bu aralar belki gideriz pikniğe falanBen merkezdeyim canım ama buraya da uğrarsan haberleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?