Anneler günü kutlaması

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
İyi akşamlar arkadaşlar ,anne olan olmayan her kadının anneler günü kutlu olsun ...

Eski konularimda uzun uzun var o yüzden kısaca söyleyeyim .Annemle eşimin arası çok iyi değil .Daha doğrusu şöyle yüzyüze filan geldiklerinde bir sorun yok eşimin tek bir saygısız hareketi vs olmadı Alalh var ,ama birbirlerini sevmediklerini düşünüyorum .

Eşim babamı ksndilde vs de arar yanindaysa annemi de ister iki dk konuşur kapatır.Annemi bir süredir pek aramak istemiyor anlıyorum bunu ,ama bir sebeple konuşmak zorunda kalsalar belli etmiyor .

Anneler günü ve dogumgunu gibi durumlarda asla aramıyor ama annem.veya kardeslerimde onun doğumgününü kutlamaz o yüzden takilmiyirum Ama bugün arasın istedim nedense ...

Eşime söylediğimde ben öyle gunleri tel da filan kutlamayı sevmiyorum yakın olsak bı hediye alır ziyarete gidrdik ama hoşlanmıyorum aramaktan kendi annemi de aramadım dedi .Uzatmadim .Ama benim anneler gunumu hep kutlar ,bugünde yemeğe götürdü mesela .Önem vermese bana da yapmaz ki öyle beklentileri olan birisi değilim .

Neyse ,eşi annesinin gününü vs kutlamayan arkadaşlar vardır belki ,sizce kim haklı ??

Ben

Bu tarz günleri sevmeyiz

Annemin de Kv nin de anneler gününü kutlamadık

Oğlum istedi diye eşim gidip bana hediye almış benimkini kutladık

13 yıllık evliyim annemin anneler gününü eşim hiç kutlamadı ben de onun annesininkini hatta kendi anneminkini de

Eşim annemi hiç aramaz 13 yıllık evliliğimde KV'ye hiç aramadım bu süreçte toplam iki eşin parmağı kadar telefonda konuşmadım

Kimse kimseye küs kırgın vs de değil

Takmayan kendinize hayatı zehir etmeyin bırakın aramasın

Herkes kendi ailesine karşı sorumlu, aranması gerekirse siz ararsınız

Haklı haksız meselesi değil bu ,mahkeme kurup buna karar veremeyiz, karakterle ilgili bir durum bu.eşiniz yapı gereği annesinin gününü bile kutlamazken,anneniz için beklentiye girmeniz mantıksız olmuş.boşuna darlayıp eşinizi sıkmayın,aranız bozulmasın :KK6:

Ben de sevmem böyle günleri kutlamayı anneler-babalar-sevgililer günü falan eşim de istemez annesini aramamı ben de istemem eşimden ayrıca eşiniz çekiniyor olabilir ki haklı da bence sonuçta kendi annesini bile aramamış dert edilecek bir durum yok bence

İyi akşamlar arkadaşlar ,anne olan olmayan her kadının anneler günü kutlu olsun ...

Eski konularimda uzun uzun var o yüzden kısaca söyleyeyim .Annemle eşimin arası çok iyi değil .Daha doğrusu şöyle yüzyüze filan geldiklerinde bir sorun yok eşimin tek bir saygısız hareketi vs olmadı Alalh var ,ama birbirlerini sevmediklerini düşünüyorum .

Eşim babamı ksndilde vs de arar yanindaysa annemi de ister iki dk konuşur kapatır.Annemi bir süredir pek aramak istemiyor anlıyorum bunu ,ama bir sebeple konuşmak zorunda kalsalar belli etmiyor .

Anneler günü ve dogumgunu gibi durumlarda asla aramıyor ama annem.veya kardeslerimde onun doğumgününü kutlamaz o yüzden takilmiyirum Ama bugün arasın istedim nedense ...

Eşime söylediğimde ben öyle gunleri tel da filan kutlamayı sevmiyorum yakın olsak bı hediye alır ziyarete gidrdik ama hoşlanmıyorum aramaktan kendi annemi de aramadım dedi .Uzatmadim .Ama benim anneler gunumu hep kutlar ,bugünde yemeğe götürdü mesela .Önem vermese bana da yapmaz ki öyle beklentileri olan birisi değilim .

Neyse ,eşi annesinin gününü vs kutlamayan arkadaşlar vardır belki ,sizce kim haklı ??
Dertsiz başınıza dert almayın, böyle yaparak eşinizi kendinizden soğutmayın

ben sadece annemi aradim kv aramadim(aramiz iyi degil).esim ikisinide aramadi cunku boyle gunleri sevmez.sizde esinize saygi duyun istemiyor demekki bakin kendi annesinide aramamis

Sen ne yaptın ? Kayinvalidenin anneler gününü kutladin mi? Tamamen meraktan soruyorum kayinvalidenin TOKİ başvurusu sonuçlandı mi?

Ben

Bu tarz günleri sevmeyiz

Annemin de Kv nin de anneler gününü kutlamadık

Oğlum istedi diye eşim gidip bana hediye almış benimkini kutladık

13 yıllık evliyim annemin anneler gününü eşim hiç kutlamadı ben de onun annesininkini hatta kendi anneminkini de

Eşim annemi hiç aramaz 13 yıllık evliliğimde KV'ye hiç aramadım bu süreçte toplam iki eşin parmağı kadar telefonda konuşmadım

Kimse kimseye küs kırgın vs de değil

Takmayan kendinize hayatı zehir etmeyin bırakın aramasın

Herkes kendi ailesine karşı sorumlu, aranması gerekirse siz ararsınız
Aslında çok takmadim .Uzatmadim da ama ben onun annesinin kini kutladım.Belki o yüzden öyle düşündüm bilmiyorum .
Anneler günü vs değil ama doğum günleri hep önemli oldu bizde mesela eşimin ailesi hiç haturlamazmis bile biz tanıştıktan sonra ona ufak bı pasta alıp sürpriz yaptığımda bile duygulanmistj kimse hatırlamaz bizde diye ...belkide böyle büyüdüğü için gereksiz geliyor onu da bilmiyorum .
Birde annemle telefonda geçen yıl bir tartışma yaşamışlar ama esimin başlattığı bir durum .Dediğim gibi yine de gerekli bir durumda iki tarafta bir sorun olmamış gibi davranıyor ama içten içe biliyorum ki ikiside birbirini sevmiyor .

Eşiniz ayirim yapmamiş ,kendi annesinide aramamiş ve sizi yemeğe götürmüş.
Burda hakli haksiz olay yok .
Eşiniz normal davranmiş
Kendi anneaiyle kısa bir konuşması olmuş 10 sn kadar şakayla karışık sordum anneler günü için aramadim zaten kısa konuştum dedi yazın izin için vakit bildirmek gerekiyor köye gidecekmisiz diye sormuş ..
Haklı haksız demeyeyim tabiki de çok mu ayrıntılı düşünüyorum diye merak ettim .
Eşimin ailesiyle çok ciddi sorunlar yaşadım sonra özür dilediler ve oğlumu alıp gittiğimde de içten veya değil ama aşırı iyi ,anlayışlı davrandılar ve pişman oldukları belliydi o yüzden aradım annesini ...Belkide ben o kadar şeye rağmen affetmeye calisiyosam esimde benim annemi senede 1 kez qrqsin istedim sanırım

Sen ne yaptın ? Kayinvalidenin anneler gününü kutladin mi? Tamamen meraktan soruyorum kayinvalidenin TOKİ başvurusu sonuçlandı mi?
Evet canım aradım ben .Gayet neşeli konuştu Allah razı olsun dedi .Sen hatitlamasan arayan yok dedi 😁 TOKİ temmuz ortası gibi olacakmış çekiliş ama esim arabaya kafayı taktiği için artık destekliyorum bende alsın .Yoksa keyif için evde yatıp kahvehane köşelerinde akşama kadar oyun oynayan bir insanın borcunu ödemek beni sinir edecek

Boyle gunlere asiri anlam yuklemek de dogru degil ama aramam gereksiz vs deyip abartmak da sacma yapilacak sey bir telefon acip kutlamak birsey kaybetmez inada cevirmek anlamsiz ama esinizin annenizle arasi iyi degilmis sanirim sebep bu zaten onlarda dogumgunlerinde esinizi aramiyormis biraz karsilikli olmus o aramiyor bende aramam durumu kim baslattiysa sorumlusu o:)

Ben de sevmem böyle günleri kutlamayı anneler-babalar-sevgililer günü falan eşim de istemez annesini aramamı ben de istemem eşimden ayrıca eşiniz çekiniyor olabilir ki haklı da bence sonuçta kendi annesini bile aramamış dert edilecek bir durum yok bence
Benimkini hep kutladı ki öyle beklentisi olan birisi değilim o yüzden unursamiyorum bu günü demesi inandırıcı gelmedi annesiyle kısa bı konusmasi olmuş ama anneler günü için aramadim izin ayaralayacagiz ya köye gidecekler mi diye sordum filan dedi .
Yok Uzatmadim zaten sakayla karışık sordum ama gereksiz mi düşündüm dedim ☺️

Eşiniz haklı
Anne günü tek güne mi sığdırılmış
Saygılı ve nazik olsunda varsın kutlamasın
Sevmek zorundada değil anne mi
Ya tabiki değil haklısınız .Ama ben onun ailesiyle ciddi sorun yaşadım ama ozur dilediler ben afetemeye çalışıyorum bı şekilde .Eşimle annemin arasındaki sorun yine ailesi yüzünden olmustu .ben buna rağmen arıyorsam o da arasın istedim sanırım 😊

Boyle gunlere asiri anlam yuklemek de dogru degil ama aramam gereksiz vs deyip abartmak da sacma yapilacak sey bir telefon acip kutlamak birsey kaybetmez inada cevirmek anlamsiz ama esinizin annenizle arasi iyi degilmis sanirim sebep bu zaten onlarda dogumgunlerinde esinizi aramiyormis biraz karsilikli olmus o aramiyor bende aramam durumu kim baslattiysa sorumlusu o:)
Evet kesinlikle inat ettiği için ☺️çünkü unursaamayn adam benimkini de kutlamaz ki.gercekten öyle taleplerim yoktur .Anneler günün kutlu olsun dese yeter bana ...
Tartışma konusunun suçlusu eşim .beni bı konuda şikayet etmeye kalkmış normalde kesen yapmaz annemde tamam o zaman bosanin ikinizde kurtulun senin ailen de yetti sende yettin siz çok.mu.mukemmelsiniz de kızım suçlu açın davayi bitsin sen o aileni düzelt çok yuttuk biz demiş bu olay

Benim annem beklentisi olan bir kadın olduğu için hediyesini alıp gizlice verdim. Gizlice verdim çünkü yeğenlerim bizdeydi. Annelerini kaybettiler bir buçuk yıl önce. Anneme hediye aldığım için hiçbir şey beğenmeyen kayınvalideme de almak zorunda kaldım. Yine beğenmedi hediyeyi ahahjsjs. Benim anneler günüm kutlanmadı, problem etmedim.

Velhasılı eşim annemin anneler gününü kutlamasa çok dert etmezdim. Lakin doğum gününde aramasını isterim. Ona özel bir gün çünkü. Annem de eşimi arar doğum gününde. Babalar gününde aramaz ama.

Birilerinin özel diye belirlediği günlerde kimseyi aramayız. Gerçekten özel olan doğum günlerinde ararız.

Back
X