- 6 Aralık 2018
- 52
- 24
- 3
- 33
- Konu Sahibi Karamel_91
-
Daha güzeli iki aileyi de iftara siz çağırın hem anneler gününde anneler rahat etmiş olur hem de iki annenin gönlü olur.Selam kızlar anneler günü sorun olur mu oluyormuş yeni evlendim ve haftasonu anneler günü eşimde o gün annesine iftara gitmek istedi sende annene gidersin dedi ama ben böyle ayrı olmak istemiyorum ee iki tarafada iftara gidemeyeceğimize göre ben ikisinede oturmaya gidelim anneler günlerini kutlarız dedim oda ama ben iftara kalmak istiyorum dedi bende sinirlendim ben kabul ediyorum böyle sen niye etmiyosun diye yani bilmiyorum napsam
İyi benim anneme gidelim diye tutturmamış.Selam kızlar anneler günü sorun olur mu oluyormuş yeni evlendim ve haftasonu anneler günü eşimde o gün annesine iftara gitmek istedi sende annene gidersin dedi ama ben böyle ayrı olmak istemiyorum ee iki tarafada iftara gidemeyeceğimize göre ben ikisinede oturmaya gidelim anneler günlerini kutlarız dedim oda ama ben iftara kalmak istiyorum dedi bende sinirlendim ben kabul ediyorum böyle sen niye etmiyosun diye yani bilmiyorum napsam
Ama adam esine sen de geleceksin falan demiyor ki. Hatta sen de kendi annene git diyor. Esit davraniyor. Oncelik durumu yok ki.Ah erkekler hep kndi ailekeleri öncelikli
Kendi evinize ıkı aıleyide davet edin benceSelam kızlar anneler günü sorun olur mu oluyormuş yeni evlendim ve haftasonu anneler günü eşimde o gün annesine iftara gitmek istedi sende annene gidersin dedi ama ben böyle ayrı olmak istemiyorum ee iki tarafada iftara gidemeyeceğimize göre ben ikisinede oturmaya gidelim anneler günlerini kutlarız dedim oda ama ben iftara kalmak istiyorum dedi bende sinirlendim ben kabul ediyorum böyle sen niye etmiyosun diye yani bilmiyorum napsam
Daha güzeli iki aileyi de iftara siz çağırın hem anneler gününde anneler rahat etmiş olur hem de iki annenin gönlü olur.
Bu mantıklı aslında önerebilirimCumartesi akşam birine , Pazar akşam diğerine gidin
Evet güzel olurdu ama iki taraf şu an bir araya gelmesi mümkün değil bazı sebeplerden ötürüDaha güzeli iki aileyi de iftara siz çağırın hem anneler gününde anneler rahat etmiş olur hem de iki annenin gönlü olur.
Her seferinde ayrı takılıyoruz artık biriz sonuçta ve canımı sıkmaya başladı bu durum bende ayrı takılmak istemiyorum benim ailem nasıl beni istiyorsa onuda istiyolar ama onun ailesi hiç gitmesemde olur hiç sormazlar beni yaniYani adam sen de gel diye zorlamamis sonucta. O gun annesinin yaninda olmak istemesi normal. Gunduz birlikte gidip ikisinin de gununu kutlayin, iftarda da ayri takilin. Cok onemli mi?
Hıım o zaman bana diycek sen kutlamadın ama ben kutladım diyeİyi benim anneme gidelim diye tutturmamış.
Önce sizi annenize bıraksın anneler gününü kutlasın, ordan kendi annesine gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?