Anneler günü sorunu 🙄

Karamel_91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
52
24
3
33
Selam kızlar anneler günü sorun olur mu oluyormuş yeni evlendim ve haftasonu anneler günü eşimde o gün annesine iftara gitmek istedi sende annene gidersin dedi ama ben böyle ayrı olmak istemiyorum ee iki tarafada iftara gidemeyeceğimize göre ben ikisinede oturmaya gidelim anneler günlerini kutlarız dedim oda ama ben iftara kalmak istiyorum dedi bende sinirlendim ben kabul ediyorum böyle sen niye etmiyosun diye yani bilmiyorum napsam

Daha güzeli iki aileyi de iftara siz çağırın hem anneler gününde anneler rahat etmiş olur hem de iki annenin gönlü olur.

İyi benim anneme gidelim diye tutturmamış.
Önce sizi annenize bıraksın anneler gününü kutlasın, ordan kendi annesine gitsin.

Evliliğin ilk zamanları kadınlar her şeyi birlikte yapma fikrine o kadar çok odaklanıyor ki ; Adamlar wc ye gidecek olsa ama beraber vakit geçirelim biz yeni evliyiz tut biraz daha diyecek oluyor..

Zamanla göreceksiniz ki size kısıtlama koymamış olması aslında ne kadar güzel..
Ben nereye sen oraya dememesi aslında ne kadar kıymetli..

Tabi ki beraber iki tarafa da gitmek biraz oturmak ve evinize dönmek daha iyi olurdu ama eşiniz nasıl istiyorsa varsın öyle olsun. Sizde canıma minnet diyin annenizle keyifli bir gün geçirin...

Sizin beraber yapalım anlayışınızı henüz eşiniz idrak edemiyor belli ki.. konuyu anneme gitmeme karışıyor a getirecek ve siz durduk yerde gelin kaynana sorunu ortasında kendinizi bulacaksınız.. hiiic gerek var mı buna ??

Birisi yazmıştı "Anneler günü diye yemek ve bulaşık işleri anneye yıkıp eve dönmeyin" diye. Ya siz evinize davet edin veya ikinizde o günü annenizle geçirin.. En iyisi bana göre. Annesine gecmeden once sizi biraksin annenizi kutlasın.

Kendi evinize ıkı aıleyide davet edin bence

Daha güzeli iki aileyi de iftara siz çağırın hem anneler gününde anneler rahat etmiş olur hem de iki annenin gönlü olur.

En mantıklı çözüm bu. Evlendiğimden beri iki aileyle birlikte organizasyon yaparım bu tip özel günlerde. Pikniğe götürme olur, yemeğe çıkarma olur, eve davet etme olur ama ayrı gayrı olmaz. Herkes mutlu olur.

Anneler gününde anneye yemeğe gitmeyi, kadıncağızlara tonla iş çıkarmayı da çok saçma bulurum. Alın ananızı bi yemeğe götürün, çok zor, çok masraflı bir şey değil.

Gelin kendi evine de yemeğe çağırsa kaynanasının evine de yemeğe gitse hep hizmet eden koşturan iş beklenen kişi gelin oluyor hep. Kaynana kıç.nı devirip oturuyor çocuklarımızı cekistiriyor torun kiskancligindan, torun hastalığından. En güzeli dışarda yemek yemek annelerle. Gelinlerde cocuklu haliyle orda burda hizmet etmek zorunda değiller kaynana kayinbabaya!

Yani adam sen de gel diye zorlamamis sonucta. O gun annesinin yaninda olmak istemesi normal. Gunduz birlikte gidip ikisinin de gununu kutlayin, iftarda da ayri takilin. Cok onemli mi?
Her seferinde ayrı takılıyoruz artık biriz sonuçta ve canımı sıkmaya başladı bu durum bende ayrı takılmak istemiyorum benim ailem nasıl beni istiyorsa onuda istiyolar ama onun ailesi hiç gitmesemde olur hiç sormazlar beni yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…