- 6 Aralık 2018
- 52
- 24
- 3
- 33
- Konu Sahibi Karamel_91
-
Önereceğim bakalım valla bıktım bu sorunlardan ben aileme bu kadar düşkün değilim yaBi gün birine bigun birine gidin ne var bunda
Aslında o kadar doğru demişsiniz ki keşke idrak etseEvliliğin ilk zamanları kadınlar her şeyi birlikte yapma fikrine o kadar çok odaklanıyor ki ; Adamlar wc ye gidecek olsa ama beraber vakit geçirelim biz yeni evliyiz tut biraz daha diyecek oluyor..
Zamanla göreceksiniz ki size kısıtlama koymamış olması aslında ne kadar güzel..
Ben nereye sen oraya dememesi aslında ne kadar kıymetli..
Tabi ki beraber iki tarafa da gitmek biraz oturmak ve evinize dönmek daha iyi olurdu ama eşiniz nasıl istiyorsa varsın öyle olsun. Sizde canıma minnet diyin annenizle keyifli bir gün geçirin...
Sizin beraber yapalım anlayışınızı henüz eşiniz idrak edemiyor belli ki.. konuyu anneme gitmeme karışıyor a getirecek ve siz durduk yerde gelin kaynana sorunu ortasında kendinizi bulacaksınız.. hiiic gerek var mı buna ??
De bu daha iyi buzları eritmek için böyle günlerden daha güzeli var mıEvet güzel olurdu ama iki taraf şu an bir araya gelmesi mümkün değil bazı sebeplerden ötürü
Bemce en güzeli bu galiba bunu da önereceğimİki aileyi de iftara davet edip ikisini de mutlu edin ya da birine iftara ötekine çaya geçin yani zor bir mesele yok bence ortada.
İki aİki aileyi de iftara davet edip ikisini de mutlu edin ya da birine iftara ötekine çaya geçin yani zor bir mesele yok bence ortada.
Canım onun annesi sorun çıkarabilirmiş yoksa geldi aklımıza benim annem sorun yok ddi ama onun annesini bilemediğimiz için vazgeçtikDe bu daha iyi buzları eritmek için böyle günlerden daha güzeli var mı
Canım onun annesi sorun çıkarabilirmiş yoksa geldi aklımıza benim annem sorun yok ddi ama onun annesini bilemediğimiz için vazgeçtik
Cumartesi akşam birine , Pazar akşam diğerine gidin
Çok doğru bende hiç sevmiyorum ayrı gitmeyi dediğin gibi beni kötü duruma düşürüyor normalde gidip uğrar bişey demem zaten ama hem anneler günü hem iftar olacak yani ayrı olması hiç doğru değil orta yolu bir şekilde bulucaz artıkYa ben açıkçası evli çiftlerin ayrı ayrı bu tip özel gün ziyaretlerini doğru bulmuyorum. O zaman bir gün eşinizin ailesini bir sonraki gün de digerinizin ailesini davet edin iftara. Ya da iftarı evde yapın ikisi içinde hediye alın gündüz gidip sırayla ziyaret edin . Eğer eşiniz iftar yapmayı çok istiyorsa başka gün gidin ama birlikte gidin çünkü bu tip durumlarda aileler bu durumu sanki oğlu değilmiş de gelini yapmış isteseydi o da gelirdi vs vs diye kurarlar . Gerek yok ailelerin kafasına gereksiz şeyler sokmaya . Eğer eşinizin ailesiyle büyük sorunlar yasanmiyorsa ben ayrı aile ziyaretlerini ki ziyaretten kastım akşam yemeği falan gibi yoksa gündüz tek başına gider uğrar çıkar normal. Bilmiyorum belki anlatmak istediğimi doğru anlatamamis da olabilirim
Ne olur hemen söylim birine diğer gün gitsek işte o gün bize gelmediniz oraya gittiniz olacakİşte çözüm bulunmak iste o kadar da zor olmuyor da maksat çözüm bulmak olsun. Aynen süper bir çözüm. Ne olur birisine bir gün önce gidilse sanki...
Ayrı gayrı kutlama olurmuş kayınvalide sizi görmek ister sizin annenizde damadını görmek ister..ben kendimden örnek vereyim biz iftara kayınvalidedeyiz iftar sonrası çaya annemlere geçiçez makul olan budur benceSelam kızlar anneler günü sorun olur mu oluyormuş yeni evlendim ve haftasonu anneler günü eşimde o gün annesine iftara gitmek istedi sende annene gidersin dedi ama ben böyle ayrı olmak istemiyorum ee iki tarafada iftara gidemeyeceğimize göre ben ikisinede oturmaya gidelim anneler günlerini kutlarız dedim oda ama ben iftara kalmak istiyorum dedi bende sinirlendim ben kabul ediyorum böyle sen niye etmiyosun diye yani bilmiyorum napsam
Niye gidiyorsunuz ki onlar gelsin daha güzel olur.Selam kızlar anneler günü sorun olur mu oluyormuş yeni evlendim ve haftasonu anneler günü eşimde o gün annesine iftara gitmek istedi sende annene gidersin dedi ama ben böyle ayrı olmak istemiyorum ee iki tarafada iftara gidemeyeceğimize göre ben ikisinede oturmaya gidelim anneler günlerini kutlarız dedim oda ama ben iftara kalmak istiyorum dedi bende sinirlendim ben kabul ediyorum böyle sen niye etmiyosun diye yani bilmiyorum napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?