Anneler günü sorunu 🙄

Aslında o kadar doğru demişsiniz ki keşke idrak etse

İki aileyi de iftara davet edip ikisini de mutlu edin ya da birine iftara ötekine çaya geçin yani zor bir mesele yok bence ortada.
Bemce en güzeli bu galiba bunu da önereceğim
İki aileyi de iftara davet edip ikisini de mutlu edin ya da birine iftara ötekine çaya geçin yani zor bir mesele yok bence ortada.
İki a
De bu daha iyi buzları eritmek için böyle günlerden daha güzeli var mı
Canım onun annesi sorun çıkarabilirmiş yoksa geldi aklımıza benim annem sorun yok ddi ama onun annesini bilemediğimiz için vazgeçtik

Canım onun annesi sorun çıkarabilirmiş yoksa geldi aklımıza benim annem sorun yok ddi ama onun annesini bilemediğimiz için vazgeçtik

Ya ben açıkçası evli çiftlerin ayrı ayrı bu tip özel gün ziyaretlerini doğru bulmuyorum. O zaman bir gün eşinizin ailesini bir sonraki gün de digerinizin ailesini davet edin iftara. Ya da iftarı evde yapın ikisi içinde hediye alın gündüz gidip sırayla ziyaret edin . Eğer eşiniz iftar yapmayı çok istiyorsa başka gün gidin ama birlikte gidin çünkü bu tip durumlarda aileler bu durumu sanki oğlu değilmiş de gelini yapmış isteseydi o da gelirdi vs vs diye kurarlar . Gerek yok ailelerin kafasına gereksiz şeyler sokmaya . Eğer eşinizin ailesiyle büyük sorunlar yasanmiyorsa ben ayrı aile ziyaretlerini ki ziyaretten kastım akşam yemeği falan gibi yoksa gündüz tek başına gider uğrar çıkar normal. Bilmiyorum belki anlatmak istediğimi doğru anlatamamis da olabilirim

Çok doğru bende hiç sevmiyorum ayrı gitmeyi dediğin gibi beni kötü duruma düşürüyor normalde gidip uğrar bişey demem zaten ama hem anneler günü hem iftar olacak yani ayrı olması hiç doğru değil orta yolu bir şekilde bulucaz artık

Pazar günü eğer pruc değilseniz öğlen annenize aksam kv gidin. Oruçsanız c. Tesi annenlere pazar kv gidin misal

Ayrı gayrı kutlama olurmuş kayınvalide sizi görmek ister sizin annenizde damadını görmek ister..ben kendimden örnek vereyim biz iftara kayınvalidedeyiz iftar sonrası çaya annemlere geçiçez makul olan budur bence

ıkı aıleyıde sız ıftara cagırın mesele hallolsun bence
hem sız agırlamıs olursunuz daha munasıp olur

Niye gidiyorsunuz ki onlar gelsin daha güzel olur.

adamın önerisi gayet mantıklı bir akşam yemeğini de ayrı yiyin kıyamet kopmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…