Sonuç olarak biseyler yapmak istemis eşi ama heralde elinden bu kadari geliyor. Buna alismali çok beklenti mutsuzluk getirir. Erkekler anlamiyor demicem sonuçta düşünmüş ama bu kadarini yapabilmis. Ve sevgililer gunu hediyeside gayet güzel benceHayırlı geceler hanımlar sızlere bır arkadaşımın derdını anlatmak ıstıyorum. Yardımcı olursanız sevınırım .arkadaş daha 1 yıllık evlı degıl dıger ay 1 yıl olcak. Bu gün arkadaşın hem doğum günü hem anneler günü arkadaş hamıle bu arada. Eşi ilk başlarda evlılıge alışamamıştı ama suan gerçekten baba olmaya hazır bır adam olmuş kız da 21 yaşında bu arada esı uzman çavuş bu pandemı dolayısıyla hedıye konusu açıldı geçen haftalarda bulurum ben açtırırım demıştı bu gün onlara geldık pasta almışlar kıza uzerıne bırsey yazmak lazım mı demış kız gerek yok demış tavırlı bır sekılde eşi mum ver demış kıza hangısını ıstıyorsun dıye sormuş kız sınırlanmışAdam alır satar getırır yedirir. Saolsun kızda hersey yapar esıne hızmetını yemegını evını.yanı suan kız kırgın sızce ne yapsın. Eşi karakter olarak romantık degıl.kız hersey yapmış doğum günün de esıne ondan da bırsey bekleyerek hatamı ettım dıyor.sevgılıler gününde adam yanında yokken hırıstyanlar kutluyor bızım ıcın onemlı bır gün degıl dıye kuranı kerım ve seccade göndermiş.
Buna güldüm Allah affetsin.sevgılıler gününde adam yanında yokken hırıstyanlar kutluyor bızım ıcın onemlı bır gün degıl dıye kuranı kerım ve seccade göndermiş.
Ha bide çocukta yapmış daha ne yapsın bu adamKonuyu tam anlamadım şimdi kız ne yapsın derken nasil yani ne yapsin
Pasta almışlar mum yakmışlar kutlama olmuş
Sevgililer günü de kutlanmış kur-an alınmış seccade alinmiş
Daha adam ne yapsin
Ya hiç birini yapmasaydı ben kutlamam öyle şeyleri bilmem deseydi
Öyle yada böyle kutlamış iste
Ilk anneler günü olduğu ıcın kızda her seferinde özel günler kutluyor esinden beklemiş olmayınca üzülmüş küssem mı normal mı olsam dıyorHa bide çocukta yapmış daha ne yapsın bu adam
Ya yine anlamadım kızın annesinin günü kutlamadigi için mi sorun ediyor yoksa doğum günü kutlanmışIlk anneler günü olduğu ıcın kızda her seferinde özel günler kutluyor esinden beklemiş olmayınca üzülmüş küssem mı normal mı olsam dıyor
Valla bi ben anlamadim diye kendime kiziyodumKonunuzu tekrar bir okur musunuz? Siz anladıysanız ben kendi Türkçemden şüphe edeceğim.
Çoluk çocuk evlenince böyle oluyor işte. Eşi kutlamamış olsa anlardım, adam düşünüp pasta almış. Arkadaşınız neden üzülüyor, sosyal medyada paylaşmaya değer bulmadı mı yoksa? Bana çok saçma geldi.Ilk anneler günü olduğu ıcın kızda her seferinde özel günler kutluyor esinden beklemiş olmayınca üzülmüş küssem mı normal mı olsam dıyor
Biri bu kısmı çevirebilir mihedıye konusu açıldı geçen haftalarda bulurum ben açtırırım demıştı bu gün onlara geldık pasta almışlar kıza uzerıne bırsey yazmak lazım mı demış kız gerek yok demış tavırlı bır sekılde eşi mum ver demış kıza hangısını ıstıyorsun dıye sormuş kız sınırlanmışAdam alır satar getırır yedirir.
Hayırlı geceler hanımlar sızlere bır arkadaşımın derdını anlatmak ıstıyorum. Yardımcı olursanız sevınırım .arkadaş daha 1 yıllık evlı degıl dıger ay 1 yıl olcak. Bu gün arkadaşın hem doğum günü hem anneler günü arkadaş hamıle bu arada. Eşi ilk başlarda evlılıge alışamamıştı ama suan gerçekten baba olmaya hazır bır adam olmuş kız da 21 yaşında bu arada esı uzman çavuş bu pandemı dolayısıyla hedıye konusu açıldı geçen haftalarda bulurum ben açtırırım demıştı bu gün onlara geldık pasta almışlar kıza uzerıne bırsey yazmak lazım mı demış kız gerek yok demış tavırlı bır sekılde eşi mum ver demış kıza hangısını ıstıyorsun dıye sormuş kız sınırlanmışAdam alır satar getırır yedirir. Saolsun kızda hersey yapar esıne hızmetını yemegını evını.yanı suan kız kırgın sızce ne yapsın. Eşi karakter olarak romantık degıl.kız hersey yapmış doğum günün de esıne ondan da bırsey bekleyerek hatamı ettım dıyor.sevgılıler gününde adam yanında yokken hırıstyanlar kutluyor bızım ıcın onemlı bır gün degıl dıye kuranı kerım ve seccade göndermiş.
+1Biri bu kısmı çevirebilir mi
konuyu çözemedik ki, gitmeli gelmeli bir şeyler mi varmışBaktım kimse yazmamış ben yazayım madem, tam kapanmada komşuculuk mu oynuyorsunuz, ayy bi biz evdeyiz
konuyu çözemedik ki, gitmeli gelmeli bir şeyler mi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?