- Konu Sahibi Morsardunya
-
Kızım daha küçük. Halamın yada teyzeminde anneler gününü kutlarım yani illa benim annem olmasına gerek yokki anneler sonuçta. Bende kutlanmasını beklerim. Eşiniz saçmalamış bence. Ama aynı şekilde devam ederse sizde babalar gününü kutlamayın.Merhaba hanımlar,mağlum anneler günü yaklaşıyor.aklıma geçen sene yaşadığım bu günle ilgili bir sıkıntı gelince anket yapmak istedim.geçen sene ilk anneler günümdü.esim normal de düşünceli biridir.doğum günümü öğretmenler günümü vs.. Kutlar.geçen sene anneler günümü kutlamadı
Çok bozuldum.kavga ettik.sen benim annem değilsin.oğlum büyüyünce kutlar dedi.bende onun annesinin anneler gününü kutlamadım
Neticede o da benim annem değil dedim.bakalım bu anneler gününde ne olacak.ha bu arada kastettigim hediye değil.sözlü olarakta kutlasa yeterdi.fikirlerinizi merak ediyorum
ben bütün günleri kutlarım önem veririm değer veririm..ben onun kutlamamasindan çok benim annem değilsin tepkisine sinir oldumSiz eşinizin babalar gününü kutluyor musunuz?
ve siz de anneler günü kutlamadı diye kavga ettiniz öyle mi? ne kadar gereksiz. ayrıca adam haklı siz onun annesi misiniz?esim normal de düşünceli biridir.doğum günümü öğretmenler günümü vs..
valla ettim lohusaligin etkisiyle galibave siz de anneler günü kutlamadı diye kavga ettiniz öyle mi? ne kadar gereksiz. ayrıca adam haklı siz onun annesi misiniz?
Bencede sorun bu zaten tavir cok itici aynisini esim bana dese ne kdr odunsun derim anneler gunun kutlu olsun hayatim demek bu kadar zor degil yahuben bütün günleri kutlarım önem veririm değer veririm..ben onun kutlamamasindan çok benim annem değilsin tepkisine sinir oldum
yani ben o söze alındım ama suanki kafamla düşünüyorum abartmisim lohusaydim o zamanKutlamamasini gectim sen benim annem degilsin oglum buyuyunce kutlar cumlesi cok kaba kayinvalidenizin anneler gununu kutlamamaniz onun mantigina gore de dogru gelmeli nede olsa benim annem degil oglu olarak sen kutla deseniz haklisiniz
tek bekledigim buydu benim deBencede sorun bu zaten tavir cok itici aynisini esim bana dese ne kdr odunsun derim anneler gunun kutlu olsun hayatim demek bu kadar zor degil yahu
ama bir anneler günün kutlu olsun diyebilirdi ustune bir de çıkışınca bende kızdım .Eş niye kutlamalı ki anneler gününü hiç anlamadım.
Kendi annesini kutlamalı, siz onun eşisiniz.
Evlilik yıldönümü , doğum günü kutlanır da anneler günü ne alaka ya
Hem mağlum değil malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?