Anneler gunu

Eğer çocuğunuz küçükse esiniz anneler gününüzü kutlamalı mi

• Evet ,kutlamali

OY: 37 47,4%
  • Öyle birşey beklemiyorum

OY: 22 28,2%
  • Hayır kutlamasada olur

OY: 12 15,4%
  • Hele bir kutlamasin😁

OY: 7 9,0%

• Ankete Katılan
    78
Benim eşimde ben şakayla karışık söylerim anneler günü geldi diye oda sen benim annem deyil sin der geçer neyseki oğlum var o kutluyor yeter bana o kutlamasa da olur bence
sizin ki de mi öyle diyor hay allah benim çocuk küçük bebek yaa yavrum büyüyünce zaten kutlayacak tabi ben ondan özel birşey beklemiyorum ben bi anneyim yani bu genel bisey kutlu olsun de gec bana serenad yap demiyorum ki

Aynen 8 yıl oldu ama hala aynı ben degsitiremdim belki sen senin kini biraz daha değiştirir sin benim ki affedersin bildigin odun olduğundan pek önemsemez annen deyilim der geçer

Olaya kv karıştırmayı doğru bulmadım ben de. Kadının ne suçu var ki..

Eşiniz de kendine göre haklı. Zaten en korktuğum şey eşimin beni annesi gibi görmesi. İstemezdim o açıdam kutlamasın :)

Geçen yıl kv yi hediyesiyle kutlayıp, benim anneme giderken yolda bana çiçek aldı eşim..

Geçen yıl oğlum farkında değildi ortamın. Oğluşum gelip kocaman sarılacak nasılsa..

Ben babalar gününde hediye sipariş etmiştim. Gelince beğenmedik iade ettim. Tekrar bir şey almadım arada kaynadı

Olaya kv karıştırmayı doğru bulmadım ben de. Kadının ne suçu var ki..

Eşiniz de kendine göre haklı. Zaten en korktuğum şey eşimin beni annesi gibi görmesi. İstemezdim o açıdam kutlamasın :)

Annesi gibi görmesin zaten "anne" gibi görsün.

Çocuğunu kucağına alsa onun adına kutlasa öpse fena mı olurdu yani?

O gün kalabalık ortama girersek ortaya "bütün annelerin anneler günü kutlu olsun" demez miyiz tanıdıklara? Bu da öyle bir şey işte..

Peki siz onun babalar gününü kutluyor musunuz?

Incelik gösterip kutlasa mutlu olurum ama kutlamazsa üzülmem. Benim eşim de bana bu Anneler Günü senin Anneler günün değil sen oğlum doğduğunda anne oldun O yüzden senin Anneler günün o gün demişti. Bir sene sonra oğlumun doğum gününde bu sözünü hatırlattım Bana çiçek aldı

bakin ne güzel bir soz ,herşey hediye değil ki dünyanın en güzel hediyesini alıp bana kotu davransa ne kıymeti var...sözcükler en güzel hediye bana gore

bakin ne güzel bir soz ,herşey hediye değil ki dünyanın en güzel hediyesini alıp bana kotu davransa ne kıymeti var...sözcükler en güzel hediye bana gore
Erkekler genelde hoşlanmıyor böyle şeylerden ya o yüzden çok da üstelememek lazım. Yaptıklarıyla mutlu olmaya çalışın yapmadıklarıyla üzülmeyin

Adama kizip anasina patlamak olmamis. Elbette kutlamak zorunda degildiniz anasini ama misilleme yapmaniz hos degil.

Ben anneler gunu kutlamasi beklemiyorum, cidden manasiz. Oglum kutlar yeter.

Adama kizip anasina patlamak olmamis. Elbette kutlamak zorunda degildiniz anasini ama misilleme yapmaniz hos degil.

Ben anneler gunu kutlamasi beklemiyorum, cidden manasiz. Oglum kutlar yeter.
zaten oğlum kutlayacak duruma gelince tabiki kutlar benim.ilk anneler günümdü ve lohusaydim böyle bir ilgiye ihtiyacım vardı annesinin de kutlamak icimden.gelmedi malasef

zaten oğlum kutlayacak duruma gelince tabiki kutlar benim.ilk anneler günümdü ve lohusaydim böyle bir ilgiye ihtiyacım vardı annesinin de kutlamak icimden.gelmedi malasef
Ilgiye ihtiyaciniz oldugu zaman kutlama degil de baska bir sey yapsaniz, mesela beraber cikar yuruyus yapardiniz, beraber film izlerdiniz, ya da sadece sohbet ederdiniz. Bunlar da ilgidir. Illa anneler gunu temali bir sozcuge gerek yoktu yani onu demek istiyorum. Cocuklar 2 yasinda biliyor zaten anneler gununu kafaya takmayin bu sene olmasa da seneye kutlar cocugunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…