- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Morsardunya
-
Herkes özel günlere önem vermez. Siz yapıyorsunuz diye karşı tarafı zorlamak da hoş değil. Siz de bundan sonra kutlamayın o zaman. Böyle saçma bir nedenle tartışmak anlamsız. Ayrıca normalde iyi davranmadıktan sonra özel gün kutlasa ne olur? Karısını aldatıp her özel günü bayram havasında kutlayan birçok erkek var. Mutlu olmak istiyorsanız eşiniz de dahil kimseden beklentiye girmeyin.ben bütün günleri kutlarım önem veririm değer veririm..ben onun kutlamamasindan çok benim annem değilsin tepkisine sinir oldum
haklisiniz anneler gunu yakasınca o gunu düşünmeden edemedim malasef .şuan öyle birşey kesinlikle yapmam 1 yıl içinde çok yol kattettikHerkes özel günlere önem vermez. Siz yapıyorsunuz diye karşı tarafı zorlamak da hoş değil. Siz de bundan sonra kutlamayın o zaman. Böyle saçma bir nedenle tartışmak anlamsız. Ayrıca normalde iyi davranmadıktan sonra özel gün kutlasa ne olur? Karısı aldatıp her özel günü bayram havasında kutlayan birçok erkek var. Mutlu olmak istiyorsanız eşiniz de dahil kimseden beklentiye girmeyin.
bazen çok saçma şeylerden kavga etme yapısına sahibiz malasefBu yüzden kavga etmek nedir ya...
Ben lohusa degilim :))) ama yine de takilirim o cumleye acikcasi cok sacma degil mi ya:) adi ustunde anneler gunu anne olan herkese anneler gunun kutlu olsun diyebilirsin :) neyse sizde bosverin babalar gununde hic kutlamazsiniz es gecin:)yani ben o söze alındım ama suanki kafamla düşünüyorum abartmisim lohusaydim o zaman
yani güzel bir siz söylemekle dilimiz aşınmaz değil mi ben bunu bekledim sadece ...Ben lohusa degilim :))) ama yine de takilirim o cumleye acikcasi cok sacma degil mi ya:) adi ustunde anneler gunu anne olan herkese anneler gunun kutlu olsun diyebilirsin :) neyse sizde bosverin babalar gununde hic kutlamazsiniz es gecin:)
Evet şuan normal kafamla bana da öyle geliyor fakat o zamanlar lohusaydim.ve zor bir süreç geçirmiştim.sadece ilgiye ihtiyacım vardı bu da bahane olmuş demek ki ...ama yinede anneler günün kutlu olsun demeyi su anneler gününde de bekliyorumKusura bakmayın ama çok çocukça, gereksiz buldum yaptığınızı.
Ay siz lohusaymışsınız pardon, tahmin edemedim,Ama
ama bir anneler günün kutlu olsun diyebilirdi ustune bir de çıkışınca bende kızdım .
Haklisiniz birkac guzel cumle beklemeniz cok dogal..unutsa veya kutlamayi akil edememis olsa tamam ama kullandigi o cumle hos degil annesi degilsiniz ama ona bir cocuk vermissiniz bunun icin tesekkur edip anneler gunun kutlu olsun demek zor degil umarim o cumlenin sizi kirmis oldugunu anlar da haftasonu guzel bir cumleyle gonlunuzu aliryani güzel bir siz söylemekle dilimiz aşınmaz değil mi ben bunu bekledim sadece ...
yani lohusalikta insan başka bir kimliğe burunuyor malasefAy siz lohusaymışsınız pardon, tahmin edemedim,
Ben lohusa olsaydım sanırım her gün ''benimle evli olduğun için dua et köpek'' diye höykürürdüm
Siz çok naifmişsiniz
Evet şuan normal kafamla bana da öyle geliyor fakat o zamanlar lohusaydim.ve zor bir süreç geçirmiştim.sadece ilgiye ihtiyacım vardı bu da bahane olmuş demek ki ...ama yinede anneler günün kutlu olsun demeyi su anneler gününde de bekliyorum
Ay siz lohusaymışsınız pardon, tahmin edemedim,
Ben lohusa olsaydım sanırım her gün ''benimle evli olduğun için şükret köpek'' diye höykürürdüm
Siz çok naifmişsiniz
umarimHaklisiniz birkac guzel cumle beklemeniz cok dogal..unutsa veya kutlamayi akil edememis olsa tamam ama kullandigi o cumle hos degil annesi degilsiniz ama ona bir cocuk vermissiniz bunun icin tesekkur edip anneler gunun kutlu olsun demek zor degil umarim o cumlenin sizi kirmis oldugunu anlar da haftasonu guzel bir cumleyle gonlunuzu alir
yani hele bi kutlamasın miKutlamaması bir seçenek değil.
haklisiniz beğendim bunuBunun yöntemi bu değil ama işte, inatlaşmaya dönüp iyice yarış halini aldırmaktansa, siz çizginizi bozmayarak eşinizi istediğiniz kıvama getirmeyi deneyin. O sizin anneler gününüzü kutlamıyorsa, siz onun babalar gününü öyle güzel kutlayın ki utansın anlatabiliyor muyum? Ha baktınız siz onun babalar gününü kutladınız, yine tık yok eşinizden eh sizin için madem bu kadar önemli tribini atın o zaman.
Şimdiyse kayın valideniz ile de zıtlaşma olasılığınız oluşuyor ve dahasında eşiniz de misilleme yapıp "Senin annen de benim annem değil" deyip annenizi de tebrik etmeyebilir. Yani gerek yok bu inatlaşma zeminine.
malasef bu beklentinin içinde buluyorum kendimiAy çok gereksiz ya. Beklentiler daima üzer bence kimseden bir şey beklemeyin. Sevgililer günü,doğum günleri,anneler babalar günü falan saçma çok. Benim önem verdiğim tek tarih evlilik yıldönümü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?