• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler gününde kayınvalidesini aramayacak kimler var???

geçen sene doğum günü anneler günü hiç unutmamıştım.okdr seviyodum ama düğün üstü anladım ne karakterde bi insan olduğunu.ALLAH var bana çok iyi davranıyo kızım prensesim kuzucuğum yosun gözlüm der hep ama beni kullanması fesatlığı laf sokmaları bide insan içinde sapıtması beni ailemi katması çok üzülüyorum ve sinirleniyorum.herşeye rağmen yine hediye alırdım sırf bana olan güzel sözleri için ama geçen bi konu geçti. amann anneler günüde neymiş insan anasını sadece o gün mü anar dedi.bende hiç aramayı dahi düşünmüyorum..

ben varım cnm aramayacağım çok kıırdılar beni alecek
allah razı olsun eşimden savunuyor beni onlara karşı
arayıp aramama da eşim karışmaz yani
aramayacağım:ssz:

ben hersene doğum gününde anneler gününde hediyesini aldım hatta kocam ozaman evli deildik
askerdeyken bile hdiyesini eksik etmdim onunda hakkını yiyemem amaaa biz evlenmeye karar verdik
ondan sonra kadına bişey oldu doum günümde arayıp öle bir hadi daoum günüğn kutlu olsun ddi,
ben şaşırdım.tavırları deişti anlatamam ilk zamanlar ben abartıyorum dedim biraz takıntılı olduğum bir gerçek
ama biz okadar iyiydikki nişan sonrası hiç birşey eskisi gibi olmafı şimdi ayda 1 kere görüşüyoruz yada görüşmüyoruz
ndada laf sokmaktan başka birşey yapmıyoruz çok üzüldüm inanınki bazen hani şu en baştan sevmeyen kişiler varya
keşke öyle olsaydık diyorum.eşim canım kocam çok üzülüyoor bende sürekli ağlıyorum ama kalbim doğrulmuyor
sanırım ben dayanamayacağım arayacağım hatta hediyede almak zorundayım kocam hakediyor bunu hoş gerçi
hiç giymeyeceği brişey almak istiyorum napımm yaa başka türlü hıncımı alamıcam

Ben aramayacağım çünkü hayatta değil ama yaşasaydı herhalde yine bir sorun fırtınası yaşayacaktık.Daha evlendiğimizin ilk anneler günüydü ben de 6 aylık hamileyim ve çok sancılı bir hamilelik yaşıyorum.Ben o sancılı halde mağaza mağaza dolaşıyorum hem anneme hem k.valideme hediye almak için ,istiyorum ki sevip giyeceği birşey olsun ,sonuçta maksadım mutlu etmek.Neyse güzel bir gömlek aldım .Bu arada eşimede sürekli o mu bu mu hangisini sever giyer mi falan diye soruyorum işte ona göre hediyeyi aldım.ALDIM DA NE OLDU BİR KERE SIRTINA GİYMEDİ.ben de acaba beğenmedide onun için mi giymiyor ,makbule geçmedi diye üzülüyorum.Benim anacım ne zaman görüşsek mutlaka aldığım üstü giyiyor,ben de seviniyordum .birgün beraber gezmeye gidiyoruz baktım naylon cinsi gömlek giymiş ,havada sıcak yanacak içinde,anne dedim keşke benim aldığım gömleği giyseydin sen onu beğenmedin galiba çünkü hiç üstünde görmedim dedim yoo ben giyiyorum dedi.Bari bu lafımdan sonra bir kere giyseydi ne olurdu yani,ne kaybederdiki.ama bu olaydan sonra kendim ona hiçbirşey almadım eşim aldı . İnsanın hevesini de kırıyorlar ,özel günler bir taraftan iyi bir taraftan kötü de olabiliyor.Siz de canınız nasıl istiyorsa öyle yapın bence.

Ben aramayı düşünmüyorken eşimin daha parlak bir fikri var kalkıp memlekete annesini görmeye gitmek büyük konuşmayım ama ölüm dışında ben onların evine ayak basmam yaptıklarının hiçbirini unutmuyorum ben hemşireyim oğlu doktor elalem ne der diye benim de herkese doktor olduğumu söylemiş :19: oraya gidip doktorculuk mu oynayım aslında benimde işime geldi gitmemek için eşime bahane

Son düzenleme:
yıllarca uzaktaysam aradım,yakınındaysam aldım hediyesini öpüp verdim.ve gerçekten annem gibi sevdim,saydım.10 sene sonra anladım ki elden daha uzakmış bana.onca zamanın yaşananların hatırıda kıymeti yokmuş.şimdi ise çok kırgınım onlara ve asla aramayı düşünmüyorum.bırak hediye almayı.
Değer verdik yeteri kadar bundan sonra herkes ederi kadar!

benimde aramak hiç gelmiyo içimden çünkü o beni hiç arayıp sormuyo, hadi beni geçtim eşimin bile doğum gününü kutlamıyo aramadı bile eşimde üzüldü yazık annesi doğum gününü kutlamadı diye.. zaten benim için hiçbişi ifade etmiyo kadın, sadece eşime emeği vardır diye saygılı olmaya çalışıyorum o kadar.. sesini duymak bile istemiyorum ben aramam, ama eşim arayıpta sen konuş annemle derse onu kırmamak için belki bişiler söylerim ama gönülsüz olur..

Ben de böyle yapmayı düşünüyorum fikir değiştirmezsem. Yalnız anneler gününe çok önem verirler sonradan da aramadım diye tatsızlık olup iyice başımı ağrıtırlar mı onu kestiremiyorum işte. Ama yok yani içimden gelmiyor eşime de söyledim sen bilirsin dedi, zaten ben hiç önem vermem onlar bekler diye hep kutluyordum.

yıllarca uzaktaysam aradım,yakınındaysam aldım hediyesini öpüp verdim.ve gerçekten annem gibi sevdim,saydım.10 sene sonra anladım ki elden daha uzakmış bana.onca zamanın yaşananların hatırıda kıymeti yokmuş.şimdi ise çok kırgınım onlara ve asla aramayı düşünmüyorum.bırak hediye almayı.
Değer verdik yeteri kadar bundan sonra herkes ederi kadar!

Ben de böyle bir durumdayım işte kavga gürültü yok aramızda ama bunca seneden sonra anlayacağımı anladım. Eğer bunca kırılmama rağmen yine de ararsam kendimi riyakar hissedeceğim.

Ben aramayı düşünmüyorken eşimin daha parlak bir fikri var kalkıp memlekete annesini görmeye gitmek büyük konuşmayım ama ölüm dışında ben onların evine ayak basmam yaptıklarının hiçbirini unutmuyorum ben hemşireyim oğlu doktor elalem ne der diye benim de herkese doktor olduğumu söylemiş :19: oraya gidip doktorculuk mu oynayım aslında benimde işime geldi gitmemek için eşime bahane

benim eşimde ziraat mühendisi ben 2 yıllık bir okul mezunuyum, benim kayınvalide de herkese gelinkızda ziraat mühendisi demiş banada tembihledi soran olursa öyle söyle dedi, bende neysem onu söylerim ben dedim, olmaz öyle dedi, bende öyle istiyosan öyle gelin alsaydın keşke dedim konu kapandı.. sanki kendisi oxfordda okumuş taa başından beri beğenemedi beni kadın :)))

Son düzenleme:
Ben de böyle yapmayı düşünüyorum fikir değiştirmezsem. Yalnız anneler gününe çok önem verirler sonradan da aramadım diye tatsızlık olup iyice başımı ağrıtırlar mı onu kestiremiyorum işte. Ama yok yani içimden gelmiyor eşime de söyledim sen bilirsin dedi, zaten ben hiç önem vermem onlar bekler diye hep kutluyordum.

canım benim kaynana da eşime söylüyomuş beni aramıyo sormuyo gelin diye, eşime bişi demiyorum eşim arayınca telefonu bana verirse konuşuyorum, e oda beni arayıp sormuyo, annemi aramıyo annem onu hep arayıp soruyo o bi kez bile arayıp hal hatır sormuyo, kendisi o kadar bencilki hep benmi onunla ilgilenicem canım bana ne artık umurumda bile değil...

bende geçen bana göre haksız yere yediğim fırcadan dolayı ne aramak istiyorum ne gitmek istiyorum eşimlede birbirimize girdik onunlada konusmuyorum 2 gundur su ankı kararım gitmemek ama bilmiyorum ya offff

Valla benim mazeretim var; anneciğim hayatta olmadığı için anneler gününün bana ne kadar acı verdiğini kocam biliyor; bu yüzden aramadım diye darılmaz.

Ama kayınvalidemin her yıl aramıyorum diye bozulduğunun farkındayım; biraz anlayışlı olsa o gün o beni arayıp sıkıntımı paylaşsa, gerçekten anne gibi davransa ne hoş olurdu.:31:

Uyan cerebruuuuuuuuuum.

Nasıl anlasın ki beni; kendisi 67 yaşında ve annesi sapasağlam yaşıyor maşaallah.:nazar:

Son düzenleme:
Valla benim mazeretim var; anneciğim hayatta olmadığı için anneler gününün bana ne kadar acı verdiğini kocam biliyor; bu yüzden aramadım diye darılmaz.

Ama kayınvalidemin her yıl aramıyorum diye bozulduğunun farkındayım; biraz anlayışlı olsa o gün o beni arayıp sıkıntımı paylaşsa, gerçekten anne gibi davransa ne hoş olurdu.:31:

Uyan cerebruuuuuuuuuum.

Nasıl anlasın ki beni; kendisi 67 yaşında ve annesi sapasağlam yaşıyor maşaallah.:nazar:

canım benim Allah rahmet eylesin anneciğine inşallah, nur içinde yatsın..... Allah sanada sabır versin.. anlayış bekleme boşver kimse insanın kendi annesi gibi olamıyor malesef, olmasında zaten... kimse annelerimizin yerini tutamaz.

17 gündür bende kalan kaynana daha dün gitti eşimle sayesinde 12-13 gündür konuşmuyoruz buna rağmen bir kazak beğenmişti ertesi gün aldım ve ben bunu beğenmedim deyip kabul etmedi bırakın aramayı bundan sonra yüzünü bile görmek istemiyorum cadının

17 gündür bende kalan kaynana daha dün gitti eşimle sayesinde 12-13 gündür konuşmuyoruz buna rağmen bir kazak beğenmişti ertesi gün aldım ve ben bunu beğenmedim deyip kabul etmedi bırakın aramayı bundan sonra yüzünü bile görmek istemiyorum cadının

ya nasıl insanlar ki böyle eşimizle aramızı bi şekilde bzuyorlar ben anlamıyorum gercekten

ya nasıl insanlar ki böyle eşimizle aramızı bi şekilde bzuyorlar ben anlamıyorum gercekten

eşimiz bizi çok severse kendilerini (anne ve babasını ) unutur diye düşünüyorlarda o yüzden... bizimkiler beter bi kıskanç ama sadece annesi değil babasıda. böyle bir kıskançlığı ben ne gördüm ne duydum...

Uyan cerebruuuuuuuuuum.

allah rahmet etsin.. bende geçen gün annesini kaybeden bi arkadasa sordum anneler gününde ne hissediyorsun diye...çünkü her yerde her dakika anneler günü reklamlrı... e buda doğal olarak annesi vefat eden kişiye, her an annesi hatırlatılarak üzüyor..

3 Haftadan fazladir esimden ayriyim bir aramadi kizim ne oldu gibisinden. Ne ariycam o beni arasin :2:

Back
X