Anneler gününde kv yi aramak şart mı

Kv ile yaşadığınız problemin büyüklüğüne bağlı bence. Eğer ikinizin de hatalı olduğu bir şey yaşanmışsa bence arayabilirsiniz. Tamamen onun hatalı olduğu, sizin ciddi şekilde canınızı sıkacak bir olay olmuşsa ve kendisi de bu hatanın farkında olmasına rağmen geri adım atmamış, kendisini haklı görmeye devam etmiş vb. bir durum ise bence aramamanız gayet normal. Sizin hatalı olduğunuz bir şey yaşanmışsa zaten tabi ki aramalısınız. Yine de sizin aile dinamiklerinizi bilmem mümkün olmadığı için genel bir yorum yaptım, en doğru kararı eminim siz verirsiniz.

Eşimin bir lafı beni çok kırdı. Ben hiçbir akrabasını arayıp sormazmışım, bugüne kadar burdaymışız (onun memleketinde) hangisini aramışım. Ben en baştan beri herkesle muhabbet ettim hep davet ettim. Birlikte gezdik bir şeyler yaptık. Ailesini aynı şekilde. Fakat pandemide zaten evlere kapandık herkes koptu biraz birbirinden. Ailesi ile aramız bozuldu zaten. Yani ben yaptığım halde yapmıyorsun diyip beni suçlu görmesi o kadar kırdı ki. Ailesine keza yaranamadım. Günlerce uyuyamadım beni suçlaması yüzünden. Ne yapıyım altlarına kırmızı halı mı sereyim biraz da onlar yapsın. Kim beni aramış sormuş bugüne kadar. Arkamda durmaması yani nasıl diyim hep beni haksız çıkarması canımı yakıyor. Madem öyle yaptıklarım görünmüyor bende hiç yapmamaya karar verdim nasılsa öyle de böylede laf yiyorum

Eşinizin hatırı için arayabilirsiniz. Ben olsam arardım yani. Altı üstü bir telefon edeceksiniz.
Hayatı bu kadar zorlaştırmaya ne gerek var.

Kayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
ARAMAAAAAAAAA

Ailesi ile aramız bozuldu zaten.
Ailesi ile aranızın bozulma sebebinden bahsettim yorumumda. Eğer iki taraf da haksızsa arayıp zeytin dalı uzatabilirsiniz ya da karşı taraf haksız ve bunda geri adım atmıyorsa sizin de adım atmamanız normal. Tabi dediğim gibi aile dinamiklerinizi bilmiyorum, eğer haklı olmanıza rağmen karşı tarafa adım atmanız eşinizin gözünde "eşim daha ne yapsın, ailem ayıp etti" gibi bir anlam içerecekse adım da atabilirsiniz ana anladığım kadarıyla eşiniz sizin olumlu adımlarınızı görmüyor.

Herhangi somut bir olaydan bahsetmediğiniz için ancak şu yorumu yapabilirim, çünkü şu an sadece yaşanan olaylar hakkında sizin yaptığınız çıkarımları biliyorum. Olaylarda sizin haklı olduğunuzu, eşinizin sizin yaptıklarınızı görmediğini, haklı olmanıza rağmen sizi haksız gördüğünü, ailesi tarafından sizin onlara verdiğiniz değerin size verilmediğini -somut bir olay anlatmadığınız için- doğru kabul ederek, yaptığınız hareketin haksız bir hareket olmadığını düşünüyorum. Neticede siz bu duruma getirilmişsiniz ve elinizden geleni yapmışsınız. Ancak yapmakta haklı olduğunuz bu hareket doğru mu değil mi buna siz karar verebilirsiniz. Eğer bu hareket eşiniz ile aranızı daha da açacak ve dolaylı olarak sizi daha mutsuz edecekse -haklı ancak- yanlış bir şey yapmışsınız. Eğer bu hareket eşinizine bir şeylerin ters gittiğini ve zamanla bu gerilimin artacağını farkettirdiyse doğru yapmışsınız. Buna karar verecek olan kişi sizsiniz çünkü burada size fikir veren hiç kimsenin sahip olmadığı bilgilere sahipsiniz. Hepimiz kendi evliliklerimiz ve çevremizdeki kişilere göre yorumlar yapıyoruz.

Umarım kısa zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.

Kayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce

Ben de kutlamadım, annem değil ki saçma geliyor

Esiniz annenizi aradi mi da kendi annesinin aranmasi icin baskı uyguluyor?

Zorunluluk olamaz.
Aradaki ilişkinin durumuna bağlı.
Normal günde görüşmekten kaçındığım bir insanın özel günü umrumda dahi olmaz.
"-miş" gibi yapmak, kendime gereksiz yük olacak formalitelerden kaçınırım.
Herkes kendi annesini düşünsün kafi.

Araysaydın kocanın hatırına ne olucak..

Ben kendi anneme hediye aldim eşimle ikimiz adina yolladim ve kutladigimizi yazan bir not eklettim.
Annem de tesekkur etti bitti.

Eşimin annesine bisey almadim. O benim işim degil, eşim de almadi haliyle kaldi. Kaynanamin kizlari var zaten onlar bol bol kutlar.

Kaynanami aramadik, annemi de ekstra aramadik. O kadar onemli bir gun degil bana gore o ayri.
Zorla birilerini aratmayi hoş bulmuyorum ya insanlari rahat birakmak lazim. İcinden gelmeyeni aramasin daha iyi.
Bazı erkekler neden boyle acaba
Erkek cocugum var oda tekefonda dahı aramayacak belkı
Evlenınce anneler neden unutulur

Bazı erkekler neden boyle acaba
Erkek cocugum var oda tekefonda dahı aramayacak belkı
Evlenınce anneler neden unutulur

Evlenmekle alakasi yok bekarken de yapmiyormuş zaten

Evlenince bizim özel gunlerimizi hiç atlamadi tabi dikkat eder, normalde de arada hediye, cicek alir. Biraz da annesiyle ablalari ilgilendigi icin belki cok umursamiyordur.

Evlenince bizim özel gunlerimizi hiç atlamadi tabi dikkat eder, normalde de arada hediye, cicek alir. Biraz da annesiyle ablalari ilgilendigi icin belki cok umursamiyordur.
Gercekten garıp ama cogu erkek kutlamıyor
Kızkardesım aksama dek beklemıs
Ogluyla esı kutlamamıs
Soyleyıncede gıdıp trılıce almıslar uc tane:)))

Bence annelerdede kabahat var bu konularda

İçten söyledikçe ne önemi varki??
Aramak zorunda değilsiniz, sizin tercihiniz
Eşinizin yaptığı ayıp

İki tarafta istediğini arar istediğini aramaz. Eşim bana annemi aradın mı yada annemi ara gibi cümleleri asla kullanmaz hatta kullanamaz bende ona katiyen sormam.

Ne münasebet!
Bunlar gönülden gelen şeylerdir. Usulen arayıp samimiyetsiz mıçmıç olmaktansa içinden gelerek aramak en güzelidir.

En güzelini yapıyorsunuz şu an. Eşin de yemek yerine zıkkım yesin hatta kökünü de yesin bir zahmet.

İçten söyledikçe ne önemi varki??
Aramak zorunda değilsiniz, sizin tercihiniz
Eşinizin yaptığı ayıp

İşte bende bunu anlamıyorum. Rol yapınca mutlu olunacaksa demekki tuhaf. Gayet anlıyor benim onu sevmediğimi. O da benden haz etmiyor. Eşim de bunların farkında. Ne diye hala iyiyi oynamak zorunda kalıyoruz ki. Kanlı bıçaklı olmamıza gerek yok ama hala bir mıç mıç olma çabaları...

Ben kv ye anne bile diyemeyen biri olarak col cok sacma geliyor. Ha esim goruntulu aradı oglumi da gorsün diye oradan gorunce konustuk gunumu kutladi bende sizinkide kutlu olsun dedim bitti gitti. Psikolojik baski yapiyor esiniz.
Ayrıca zıkkım yesin

Back
X