Kv ile yaşadığınız problemin büyüklüğüne bağlı bence. Eğer ikinizin de hatalı olduğu bir şey yaşanmışsa bence arayabilirsiniz. Tamamen onun hatalı olduğu, sizin ciddi şekilde canınızı sıkacak bir olay olmuşsa ve kendisi de bu hatanın farkında olmasına rağmen geri adım atmamış, kendisini haklı görmeye devam etmiş vb. bir durum ise bence aramamanız gayet normal. Sizin hatalı olduğunuz bir şey yaşanmışsa zaten tabi ki aramalısınız. Yine de sizin aile dinamiklerinizi bilmem mümkün olmadığı için genel bir yorum yaptım, en doğru kararı eminim siz verirsiniz.
Eşimin bir lafı beni çok kırdı. Ben hiçbir akrabasını arayıp sormazmışım, bugüne kadar burdaymışız (onun memleketinde) hangisini aramışım. Ben en baştan beri herkesle muhabbet ettim hep davet ettim. Birlikte gezdik bir şeyler yaptık. Ailesini aynı şekilde. Fakat pandemide zaten evlere kapandık herkes koptu biraz birbirinden. Ailesi ile aramız bozuldu zaten. Yani ben yaptığım halde yapmıyorsun diyip beni suçlu görmesi o kadar kırdı ki. Ailesine keza yaranamadım. Günlerce uyuyamadım beni suçlaması yüzünden. Ne yapıyım altlarına kırmızı halı mı sereyim biraz da onlar yapsın. Kim beni aramış sormuş bugüne kadar. Arkamda durmaması yani nasıl diyim hep beni haksız çıkarması canımı yakıyor. Madem öyle yaptıklarım görünmüyor bende hiç yapmamaya karar verdim nasılsa öyle de böylede laf yiyorum