Anneler gününde kv yi aramak şart mı

aynı şeyleri yaşadım kendi anneme hediye almadım yeri geldi ona aldım ki annemde kızım benim herşeyim var ama kv ne alın bak o sana herşeyi alıyo yapıyo sevinir dediği için yaptım
(ki bana aldığı sırf laf olsun torba dolsun ) ama sürekli eltimle kıyas yaptığı kıskandırmaya çalışması benim çalışıyo olmamdan şikayeti herşeyin içinde olma sürekli ilgi aranmak beklemesi beni sadece diliyle ay özledim ay seviyorum diyip diyip henüz evli olmadığım için bi türlü aileden biri olmadığımı ima ettikleri ve davrandıkları ve eltimin yanında bana başka o yokken başka davrandıkları için soğudum bi gün öncesinde kadir gecesiydi onun için aradım anneler gününü de kutladım bitti gitti artık sadece görev gibi düşünüp yapıyorum tavsiye ederim eşinizle de aranız bozulmaz resmiyet mesafe candır

o kadar doğru ki

Keşke teyze demeseydiniz, kv ler bunu onur meselesi yapıyorlar genelde , annemi kaybetmeme rağmen her seslendigimde içim yansa da anne diyorum kv me , eşten arayınca ne oluyor ki tuhaf olmuş biraz o kısmı , galiba teyze kısmına takılmış ondan öyle yapmış , bence Anne denmeli on diye dışlanmamaĺı sonuçta eşimizin annesi o , nacizane fikrim

maalesef usulen aramak zorundasın, eşinin annesi olduğu için

Icinden gelmeyen hicbir seyi yapma. Saygi tek tarafli olmaz. Buyuk de kucugu sayacak. Sayilmadigin, deger gormedigin birini aramak da icinden gelmez dogal olarak. Ayrica boyle gunler kapitalizmin bir parcasi. Cok da onemli degil bana gore. Yilin 364 gunu konusma , kavgali ol (sizin icin degil genel) , 1 gun ara. Bir manasi yok.

.

Son düzenleme:
Oooovvvv teyze mi dedin telefonda harika, böyle kral hareket görmedim, tebrik ediyorum seni; hakedene canım feda. Şeytan azapta gerek, çok iyi oluyor bunlara

Benim bir çok arkadaşım var kaynanalarına teyze diyen artık kimse anne demiyor ki keşke bende demeseydim ilk başta. Bende ismini söyleyip arkasına anne diye eklemeye başladım. Misal: Ayşe anne

böyle diyenide gördüm

Son düzenleme:
bende kızımı (13 ) babannesiyle konuşmasına fırsat vermedim ,
wc ye gir çağırırsam gelme dedim , çünkü hak etmiyor , aslında o hiç birşeyi hak etmiyor oğlunu gördüğüne şükretsin
Ne olursa olsun bu tavır çok kötü, ilerde evladınız da size aynılarını yaparsa ya ...

bıraktım

Aranızda sorunlar varsa aramayabilirsiniz. Eşiniz de sizin annenizle mi sorunlu ki? O da misilleme yapıyor

Annem bize maddi manevi gerçekten annelik yapmasına rağmen eşim de anneme anne demez. Yıllardır bu böyle, ama kv nin huyu böyle, geçen bayramda da (yasak olmasına rağmen) yanına gitmediğimiz için telefonu koydu bir yere yüzüme bakmadan iyi bayramlar diyip yüzüme kapattı. Yani teyze olayı bahanesi :)

Yapacak bişey yok o zaman , büyüklerin gönlünü yapmak zor gerçekten..

Yapacak bişey yok o zaman , büyüklerin gönlünü yapmak zor gerçekten..
Bu kayınvalidelerdeki ego savaşı nedir ben anlamıyorum çünkü çükü çok değerli öyle yetiştirmişler,soğuk bir mesajla kutladım gönül yapmak zor nasıl olsa her türlü yaranamıyorsun yine dertlendim

Tek umudum Z kuşağı Bu saçma beklentileri onlar yok edecekler..

Aynen öyle bende kv mi eltimi nişanlımın teyzelerini halalarını anneanne babaanne onların yakın olduklarıyla hep ya msj attım ya aradım kutladım ama baktım ki ne iyi günümde ne kötü günümde birkaçı hariç ben yokmuşum gibi yaptılar kv de dahil buna bana nispet yaptı bende ona aynısını yaşattım ,bana bişeyler yaparken herşeyi eşit yapan kv sırf eltim kıskanmasın oğluyla arası bozulmasın korkusundan herşeyi ona yapıp beni hiçe sayan insana aynısını yaptım kendi anneme çiçeğini hediyesini aldım onu da ama tüm samimiyetimle aradım bi gün öncesinden kadir gecesini de kutladım kapadım eltiymiş teyzeymiş hiç onları da aramadım herkese hakettiği muamele araya soğukluk sokmadan he gün gelir imasını yapar nedenini de sorarsa cevabını alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…