- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
aynı şeyleri yaşadım kendi anneme hediye almadım yeri geldi ona aldım ki annemde kızım benim herşeyim var ama kv ne alın bak o sana herşeyi alıyo yapıyo sevinir dediği için yaptımKayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
o kadar doğru kiİşte beni en çok üzen şey olayla alakaları yokken cezalandırılan diğer anne/baba
Yani sorunu çıkaran kişi kayınvalide, ortada bi tepki var sizin tarafınızdan ama eşiniz bu duruma memnun olmadığı için hop bi anda olayla alakası olmayan annenizi aramamakla tehdit ediliyorsunuz. Kadın evinde oturuyor zararı dokunmamış ama başka birinin yaptığı hata yüzünden aranmıyor mesela.
Bu beni çok sinirlendiriyor.
Ben de kv ile iyi değilim aramızda sorunlar oluyor, ama eşim hiçbir zaman misillemeye başvurmadı çünkü benim ailemle bi sıkıntısı yok, bu konuda eşinizin yaptığını çok yanlış buluyorum.
Siz de sırf eşiniz annenizi arasın diye onun annesini arayarak ödün vereceksiniz belki duruşunuzdan/tepkinizden. O zaman yanina kâr kalıyor insanların yaptıkları kötülükler işte...
Tüm gün uyumuş demek kiSen aradınmı dedim ben uyuyodum nasıl arayayım dedi konuyu uzatmadım
bende kızımı (13 ) babannesiyle konuşmasına fırsat vermedim ,
wc ye gir çağırırsam gelme dedim , çünkü hak etmiyor , aslında o hiç birşeyi hak etmiyor oğlunu gördüğüne şükretsin
Keşke teyze demeseydiniz, kv ler bunu onur meselesi yapıyorlar genelde , annemi kaybetmeme rağmen her seslendigimde içim yansa da anne diyorum kv me , eşten arayınca ne oluyor ki tuhaf olmuş biraz o kısmı , galiba teyze kısmına takılmış ondan öyle yapmış , bence Anne denmeli on diye dışlanmamaĺı sonuçta eşimizin annesi o , nacizane fikrimBundan önce çiçek yolladım, arardım kutlardım, hiç içimden gelmemesine rağmen, asla samimi olmamasına rağmen huzursuzluk çıkmasın derdim, geçen anneler gününde kendi telefonumdan değil eşiminkinden aradım diye, bir de teyze dedim diye yüzüme kapattı. Artık ne arama ne hediye, kusura bakmasın. Aramadım.
Deccal mi bu kadın?
maalesef usulen aramak zorundasın, eşinin annesi olduğu içinKayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
Oooovvvv teyze mi dedin telefondaharika, böyle kral hareket görmedim, tebrik ediyorum seni; hakedene canım feda. Şeytan azapta gerek, çok iyi oluyor bunlara
Ne olursa olsun bu tavır çok kötü, ilerde evladınız da size aynılarını yaparsa ya ...bende kızımı (13 ) babannesiyle konuşmasına fırsat vermedim ,
wc ye gir çağırırsam gelme dedim , çünkü hak etmiyor , aslında o hiç birşeyi hak etmiyor oğlunu gördüğüne şükretsin
Başkasinin annesine anne demeye ayri kılım, şu anneler günü o günü bugünü diye sacma sapan kapitalist günlere ayri kılım annesi olmayanlarin anne olamayanlarin gözüne sokar nispet yapar gibi salakca bisey. Yüceltmek isteyen annesini birgun degil hergun yüceltir zaten.
Aranızda sorunlar varsa aramayabilirsiniz. Eşiniz de sizin annenizle mi sorunlu ki? O da misilleme yapıyor
Annem bize maddi manevi gerçekten annelik yapmasına rağmen eşim de anneme anne demez. Yıllardır bu böyle, ama kv nin huyu böyle, geçen bayramda da (yasak olmasına rağmen) yanına gitmediğimiz için telefonu koydu bir yere yüzüme bakmadan iyi bayramlar diyip yüzüme kapattı. Yani teyze olayı bahanesi :)Keşke teyze demeseydiniz, kv ler bunu onur meselesi yapıyorlar genelde , annemi kaybetmeme rağmen her seslendigimde içim yansa da anne diyorum kv me , eşten arayınca ne oluyor ki tuhaf olmuş biraz o kısmı , galiba teyze kısmına takılmış ondan öyle yapmış , bence Anne denmeli on diye dışlanmamaĺı sonuçta eşimizin annesi o , nacizane fikrim
Yapacak bişey yok o zaman , büyüklerin gönlünü yapmak zor gerçekten..Annem bize maddi manevi gerçekten annelik yapmasına rağmen eşim de anneme anne demez. Yıllardır bu böyle, ama kv nin huyu böyle, geçen bayramda da (yasak olmasına rağmen) yanına gitmediğimiz için telefonu koydu bir yere yüzüme bakmadan iyi bayramlar diyip yüzüme kapattı. Yani teyze olayı bahanesi :)
Bu kayınvalidelerdeki ego savaşı nedir ben anlamıyorum çünkü çükü çok değerli öyle yetiştirmişler,soğuk bir mesajla kutladım gönül yapmak zor nasıl olsa her türlü yaranamıyorsun yine dertlendimYapacak bişey yok o zaman , büyüklerin gönlünü yapmak zor gerçekten..
Tek umudum Z kuşağıBu kayınvalidelerdeki ego savaşı nedir ben anlamıyorum çünkü çükü çok değerli öyle yetiştirmişler,soğuk bir mesajla kutladım gönül yapmak zor nasıl olsa her türlü yaranamıyorsun yine dertlendim
Aynen öyle bende kv mi eltimi nişanlımın teyzelerini halalarını anneanne babaanne onların yakın olduklarıyla hep ya msj attım ya aradım kutladım ama baktım ki ne iyi günümde ne kötü günümde birkaçı hariç ben yokmuşum gibi yaptılar kv de dahil buna bana nispet yaptı bende ona aynısını yaşattım ,bana bişeyler yaparken herşeyi eşit yapan kv sırf eltim kıskanmasın oğluyla arası bozulmasın korkusundan herşeyi ona yapıp beni hiçe sayan insana aynısını yaptım kendi anneme çiçeğini hediyesini aldım onu da ama tüm samimiyetimle aradım bi gün öncesinden kadir gecesini de kutladım kapadım eltiymiş teyzeymiş hiç onları da aramadım herkese hakettiği muamele araya soğukluk sokmadan he gün gelir imasını yapar nedenini de sorarsa cevabını alırBen aramadım . Eşime hatırlattım ama anneni ara diye.
Ilk başta bütün iyi niyetimle kv ile büyük görümcemi arıyordum. Büyük görümcemin kızları benim akranım.
Ikisini de saydım aradım. Ama sonra gördüm ki bu işler güzellikle olmuyor.
Kayinvalideler gelinlerini sevemiyor.
Bıraktım. Hiç-bir özel günde aramıyorum artık.
Bayramlarda ziyaret ediyorum. Senede birkac kez yani. Eşim gidip kalıyor çoğunlukla.
O kadar.
Keşke böyle olmasaydı.
Ben kadirşinas bir insanim. Yengelerimi öğretmenlerimi teyzemi komsumuzu unutmam. Hatta müsterilerimi bile unutmadım . Hepsine mesaj attım.
Ama anlamayan için kendimi yormak istemiyorum.
Eşim sormaz zaten . Ilgilenmez. Ararsam da aramasam da üstünde durmaz. Çünkü annesi yüzünden nişan atmaya kalkmıştım ben.
Isterdim ki güzel geçinelim. Güzel olalım olmadi.
Napalim hayat bu. Insallah bizler akli basında büyükler oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?