• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler gününde ne göndersem?

Çok zor bir durum.. kuzenim şehit oldu ve ben her anneler gününde yengemi arar kutlarım mutlaka. Şehittir oğlu ve tüm Türkiye nin annesidir diye düşünürüm akrabam olduğu için de ararım mutlaka, hediye almadım hiç. Başınız sağolsun Allah ecir sabır versin çok zor. Başıma gelse mutlu olurdum ama çok da ağlar kahrolurdum herhalde..

Başınız sağolsun

Yıllarca çocuğum olmadı eşime benimde anneler günümü kutlarmisin dediğimde sen annemisin senin anneler gününü kutlayayim demişti düşüncesiz konuştu Belkide hakliydi benim çok içime oturdu yıllarca birde buna üzüldüm...
Birlikte çalıştığım arkadaşım anneler günü için hediye beğenip almıştık anneler gününde annesi hayatını kaybetti hediyesini veremedi...
Babamı kaybettim her babalar günü içim buruk olur...
Oyuzden ben bu tür özel günleri kutlamiyorum...
Sizde çiçek göndermeyin bence ben olsam daha çok üzülürdüm illa o gün değil farklı bir gün yollasaniz daha güzel olmaz mı..

Basiniz sagolsun. Ne diyecegimi bilemedim. Her anneler gununde yengenizin de anneler gununu kutluyorsaniz yine kutlayabilirsiniz ama daha onceden kutlamiyorsaniz bilemedim ki uzulur mu memnun mu olur. Onu en iyi siz tanirsiniz. Allah sabırlar versin.

Back
X