Geç oldu ama tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.çok şükür kı anneyim ve anneciğim yanımda.bı sene benim icin çok özledi aldiğim hediyede öyle kızım okulda kendi el emeği bir hediye hazırlamıs bana bir kağit parçası ama dünyadakı tüm pırlantalardan herşeyden cok daha kiymetli benim. İçin

Hiç üzülmeyin bende sizin kadar ol asada kızımı cok bekledim.şuanda 2 senedir tekrar ugrasıyorum 4 denemem oldu allahtan ümit kesilmez.herkes sıcak bakmasada allah uzun önürler versin kızım olmasaydı evlatlık almayı düşünürdüm.

Tüm Annelerin gecmis Anneler günü nü kutlarim.Benim icin cok duygulu bi gündü Canim Annemi 7 yasindayken kaybettim bi sene araylada Babami ve bu yüzden Anneler günü icim hep cok buruk üzerinden uzun yillar gecti ama acisi icimde hep cok taze.O gün gözyaslariyla gecti keske Vatanimda olsam Canim Annemin mezarina gidip ziyaret edebilseydim ama gurbetteyim aramizda cok mesafeler var iste benim icin bi Anneler günü daha böyle gecti ve bitti

Harikasın.bu yazını üçüncü tüp bebek denemesini yapmak isteyen kırk yaşındaki arkadaşıma mesaj atıyorum. Hiç bir şey sebepsiz değildir. Umarım Umut olursun
İnşallah cnm umut olabilirsem ve mutlu bana.bende coookk umutsuz tükenmiş durumdaydim ama kk ya gelip burdaki bir yumurtay la bile mücadelesine devam eden kadınları okudukça ben niye pes ediyorum ki hayır asla kendimi birakmicsm ve sonuna kadar gidicem.yıllar sonra bebeğine kavuşan insanlar neler neler yaşayıp pes etmeyenler vazgecmeyip ısrarla isteyenler hepsi bana ışık oldu inşallah arkadasiniz bebeğim e kavusur çok dua ediyorum Rabbim güldür yüzünü bu kadının da analigi tattir kurut gözyaşlarını.kimseye imrenmesin kendi kuzusunu bassın bağrına.ne aci kalır ne keder dilerim yavrusunu kucağına alsin saglik la tutar inşallah Allahin izniyle amiiiinnn.anne olmak için çırpınan kullarini ANNE likle mukafatlandir ya Rabbi..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

3 sene olacak ama 3 senedir hep böyle ..
Bundan sonrada aynı gider ama ilerde yaş ilerledikçe yani belki bazı şeylerde daha anlayışlı olabilir yada sen alışacaksın mecbur yani bazı şeyleri çok zorlamamak lazım cnm benim her zaman herşey istediğimiz gibi olmayabilir adamın nasıl biri olduğu belliyse değiştirmeye çalışmanın anlamı yok yani nasıl mutlu oluyosa öyle yapsın sende boşuna üzme kendini üzülsende hiçbirşey değişmez mesela bende kaynanamlarla oturuyorum yürüyüşe gidiyorum diye kayinpederim surat yapiyo eşime söylüyorum sende çikma evden hiç diyo adam böyle yani ortada herşey herşeye rağmen sevmeye çalışıyorum takma tatlım boşver

Bence anne olmak sonsuz olmaktır. İmkansızlık halindeyken mucize dediğimiz an' dır.
Azken çok olmaktır.
Tek taraflı sonsuz bir gönüllü esaret halidir.
Hep vermektir; ama zamanını, ama sevgini, ama saçının siyahını.
Anne demek her avcunu semaya kaldırdığında onu anmak ve annen öldüyse sonsuz rahmet dilemek, hayattaysa özlemektir.
Zaten anneysen çok yakınında bile olsa evladının kokusunu özlemektir...
Anne olmak hüzünlü, koca bir kahkaha atabilmektir.

Amin canım yüreğinden öptüm

Deme öyle ne olur Rabbim verir belki hayirlisini benimde yok bebeğim 10 yıl olcak umudum halen var son nefesimi verene kadar Rabbim den isteyecegim tabiki hayirlisini anlattım beni sıkma canını ne olur

Benim duygularımı alıp yazmışsın sanki ben demişim sen yazmışsın sanki Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin hayirlisiyla inşallah gece gece hickirra hickira aglattım beni dut bizi Allahım bizede tattir bu anneligi

biz esimle ilk goruste asik olduk cok sevdik sonunda da evlendik hayatimin en mutlu gunu sandim daha cok mutlu olamam kimseyi bu kadar sevemem sandim. ama kizimi ilk gordugum an oldum cennete gittim sandim. boyle guzel bisey gormedim hayatimda boyle bir sevgi yasamadim. Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sevgisi kadar guzel bir sevgi kesinlikle yok.

mesajlari okumadan yazdim. kusura bakmayin simdi yazdiklarima pisman oldum. Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda ınşallah. gercekten cok ozur dilerim. keske mesajimi silebilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…