Bir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir.
Her Kadın doğuştan "ANAÇ" tır bize göre..
Yeryüzündeki tüm KADINLARIN anneler günü kutlu olsun...
@KadinlarKulubu
Eki Görüntüle 1828845 [/QUOTE
Hiç üzülmeyin bende sizin kadar ol asada kızımı cok bekledim.şuanda 2 senedir tekrar ugrasıyorum 4 denemem oldu allahtan ümit kesilmez.herkes sıcak bakmasada allah uzun önürler versin kızım olmasaydı evlatlık almayı düşünürdüm.anneler gününü hiç sevmiyorum.
anne olamayanlar ne yapsın.
eşimle göz göze gelmemek için türlü yollar deniyoruz.
13 anneler günü geçirdik evlatsız.
en ağırı buydu.
çünkü anne olamamam artık net.
yani umudum bile yok.
İnşallah cnm umut olabilirsem ve mutlu bana.bende coookk umutsuz tükenmiş durumdaydim ama kk ya gelip burdaki bir yumurtay la bile mücadelesine devam eden kadınları okudukça ben niye pes ediyorum ki hayır asla kendimi birakmicsm ve sonuna kadar gidicem.yıllar sonra bebeğine kavuşan insanlar neler neler yaşayıp pes etmeyenler vazgecmeyip ısrarla isteyenler hepsi bana ışık oldu inşallah arkadasiniz bebeğim e kavusur çok dua ediyorum Rabbim güldür yüzünü bu kadının da analigi tattir kurut gözyaşlarını.kimseye imrenmesin kendi kuzusunu bassın bağrına.ne aci kalır ne keder dilerim yavrusunu kucağına alsin saglik la tutar inşallah Allahin izniyle amiiiinnn.anne olmak için çırpınan kullarini ANNE likle mukafatlandir ya Rabbi..Harikasın.bu yazını üçüncü tüp bebek denemesini yapmak isteyen kırk yaşındaki arkadaşıma mesaj atıyorum. Hiç bir şey sebepsiz değildir. Umarım Umut olursun
yenı tüp bebekten çıkmış biri olarak miniğime seslendiğim bir anneler günü benim için.....
Canımın içi, evimin neşesi keşke bu yazıyı sana farklı şekillerde yazmak nasip olsaydı.. 3. Tup bebek denememizde sensizlikle sonuçlandı.. öyle çok üzülüyorum ki tahmin bile edemezsin. Olur olmaz zamanlarda dışarıda okulda arkadaşlarla otururken geliyorsun aklıma gözlerim dolu dolu oluyor beli etmiyorum kimseye..
Bu sefer çok umutluydum….
Olmayınca seninle birlikte bütün umutlarımı da kaybettim birkaç gün önce.. hayata yeniden tutunabilir miyim bilmiyorum.. günü kurtarmakla meşgulüm şu sıralar..
Umudum bitti ama yüreğime mücadele etmemeyi kabullendiremiyorum.. yeni yollar arıyor yeni şehirlerde sana kavuşma ihtimallerini düşünüyorum.. olur mu dersin?
Çok umutlu değilim..
Ama sana kavuşamama nedenim bende 4 yıldır bulunamayan bir problem mi yoksa rabbimin bir imtihanı mı onu merak ediyorum sadece..
Herkes bir şeylerle imtihan oluyor.. para..pul.. sağlık…aile..eş..
Benim payıma sensizlik düştü..
Hangi imtihan daha zor dersen benimki derim.. çünkü sana kavuşmak için döktüğüm gözyaşları, acılar,ağrılar,aldığım ilaçlar ve paralar… hiçbiri umrumda değil.. yeterki sen gel sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde..
Yapılan teselliler: - hayırlısı- üzülme- yeniden denersin-yaşın çok genç-paranız var en azından..
Hiçbiri beni avutmuyor artık ben seni istiyorum..
Ahh insanlar.. en çokta onlar yaralıyor. Kanadımın kırık olduğunu bile bile hamile olmadan hamileyim diyenler mi dersin, yanımda çocuk planları yapan mayısta istiyorum martta doğsun, iki yıl sonra olsun diyenler mi dersin, ben bu sefer de negatif dememe rağmen hamile olup hiç iyi değilim diyenler mi?
Sessizce konuşmalarının bitmesini bekliyorum napayım...
Sen gel de ne haziran ne mayıs var gözümde…
seni sabırla bekleyen annen...[/QUOTE
inan ki melegin sana gelecek sakin sakin pes etme o senin için Allahin nasip edeceği gunu bekliyor yoksa bir saniye dururmu annesini üzer mi. kader kısmet vakti saati gelmeyince napsan bos ama gelince cat kapı geliveriyor o minik misafir.güçlü olmak zorundasın kimse için deyil kendin için sadece ben yıkılmadan sonuna kadar gidicem neticede Allah ne buyurmus biz insanların kaderini kendi çabasına bağlı kıldık.elinden geleni yap olmadı bir daha olmadı bir daha...başka çare yok ama sen kendini insanlardan soyutla önce görüşme çocuklu hamile insanlar la.huzuru bul kimseye ayip olmaz meraketme ben en sonunda çareyi yanlizlik da buldum.
kafam okadar rahattı ki face yi kapattım kimseyle görüşmedim akraba kv vs... önce huzuru buldum sonra bebeğim geldi 6 yıl sonra.vücudunu beynini arindir rahatla sonra tedavine devam et
niçin olmuyor bebek bana yazarsan mastır yapmış kadar tecrübe edindim çünkü.dertlesmek istersen ben burdayım sana elinden geldiğince yardım etmek isterim.yazını okuyunca hıçkırıklar a boguldum benim yasadigimin aynısı aynı sözcükler o günlere goturdun beni...yaz arkadaşım içindekileri söyleyemediği herseyi yaz burdan beraber kavusalim bebeğine dua zinciri olusturiyim senin için beraber mücadele verelim belkide o mutlu sona kavusursun bende sahit olurum istersen tabi ozeldende yapabilirsin
benim bir ahdim vardı adagim.bebegime kavustugimda bebegi olmayan anne olmak için çırpınan benim gibi yaralı bir kadına destek olacaktım belkide o sensin bilemem
yazmak istersen sabırla yanındayım...
sen de ona bi evlat verdin. az mı buKendi anası gibi yar olmazmış.. Bana verdiği Anneler Günü hediyesi bu oldu :'(
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnİnşallah cnm umut olabilirsem ve mutlu bana.bende coookk umutsuz tükenmiş durumdaydim ama kk ya gelip burdaki bir yumurtay la bile mücadelesine devam eden kadınları okudukça ben niye pes ediyorum ki hayır asla kendimi birakmicsm ve sonuna kadar gidicem.yıllar sonra bebeğine kavuşan insanlar neler neler yaşayıp pes etmeyenler vazgecmeyip ısrarla isteyenler hepsi bana ışık oldu inşallah arkadasiniz bebeğim e kavusur çok dua ediyorum Rabbim güldür yüzünü bu kadının da analigi tattir kurut gözyaşlarını.kimseye imrenmesin kendi kuzusunu bassın bağrına.ne aci kalır ne keder dilerim yavrusunu kucağına alsin saglik la tutar inşallah Allahin izniyle amiiiinnn.anne olmak için çırpınan kullarini ANNE likle mukafatlandir ya Rabbi..
3 sene olacak ama 3 senedir hep böyle ..Kaç yıllık evlisin cnm ahh bu kaynanalar varya kimbilir nasıl elinde oynatıyo kocanı
Çocuğunu çok seviyor ama işte biz tamamen farklıyızsen de ona bi evlat verdin. az mı bu
Bundan sonrada aynı gider ama ilerde yaş ilerledikçe yani belki bazı şeylerde daha anlayışlı olabilir yada sen alışacaksın mecbur yani bazı şeyleri çok zorlamamak lazım cnm benim her zaman herşey istediğimiz gibi olmayabilir adamın nasıl biri olduğu belliyse değiştirmeye çalışmanın anlamı yok yani nasıl mutlu oluyosa öyle yapsın sende boşuna üzme kendini üzülsende hiçbirşey değişmez mesela bende kaynanamlarla oturuyorum yürüyüşe gidiyorum diye kayinpederim surat yapiyo eşime söylüyorum sende çikma evden hiç diyo adam böyle yani ortada herşey herşeye rağmen sevmeye çalışıyorum takma tatlım boşver3 sene olacak ama 3 senedir hep böyle ..
Aynen içgüdüsel olarak zaten hazırız herşeyeHer kadın doğuştan annedir. Annelik sonradan öğrenilmez. :)
Amin canım yüreğinden öptümİnşallah cnm umut olabilirsem ve mutlu bana.bende coookk umutsuz tükenmiş durumdaydim ama kk ya gelip burdaki bir yumurtay la bile mücadelesine devam eden kadınları okudukça ben niye pes ediyorum ki hayır asla kendimi birakmicsm ve sonuna kadar gidicem.yıllar sonra bebeğine kavuşan insanlar neler neler yaşayıp pes etmeyenler vazgecmeyip ısrarla isteyenler hepsi bana ışık oldu inşallah arkadasiniz bebeğim e kavusur çok dua ediyorum Rabbim güldür yüzünü bu kadının da analigi tattir kurut gözyaşlarını.kimseye imrenmesin kendi kuzusunu bassın bağrına.ne aci kalır ne keder dilerim yavrusunu kucağına alsin saglik la tutar inşallah Allahin izniyle amiiiinnn.anne olmak için çırpınan kullarini ANNE likle mukafatlandir ya Rabbi..
Deme öyle ne olur Rabbim verir belki hayirlisini benimde yok bebeğim 10 yıl olcak umudum halen var son nefesimi verene kadar Rabbim den isteyecegim tabiki hayirlisini anlattım beni sıkma canını ne oluranneler gününü hiç sevmiyorum.
anne olamayanlar ne yapsın.
eşimle göz göze gelmemek için türlü yollar deniyoruz.
13 anneler günü geçirdik evlatsız.
en ağırı buydu.
çünkü anne olamamam artık net.
yani umudum bile yok.
Benim duygularımı alıp yazmışsın sanki ben demişim sen yazmışsın sanki Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin hayirlisiyla inşallah gece gece hickirra hickira aglattım beni dut bizi Allahım bizede tattir bu anneligiMerhabalar bugün biraz ben de içimi dökmek istiyorum...
Ben 15 yıldır "anne" olabilmeyi bekliyor düşlüyorum. Öyle bir hasret ki bu şu yazacağım kısacık şeyler belki binde birdir anlatmak ömre sığmaz. Başka insanların çocuklarını gördüğüm zaman bile dayanamayıp öpmek sevmek oynamak içine sokası gelmek gibi bir şey.
Bir kızım olsun istiyorum Rabbim' den. her gece duamda, gözyaşlarımda saklı sevdiğim adamla canım kocamla birlikte ikimizin parçasını önce karnımda hissedebilmek, sağlıcakla dünyaya geldiği o mucize günü görebilmek, gözlerini açtığı o ana şahitlik edebilmek. Ona bembeyaz şirinmi şirin bir beşik alabilmek başucuma koyabilmek onun her anına şahitlik edebilmek. O pamuk ellerine dokunabilmek. Emzirebilmek. Koklamak ama eminim ki doyamamak. Kime benzediğini tatlıca tartışmak :) Ilk adımları, ilk sözü, acaba anne mi diyecek babamı? O inci gibi çıkacak ilk dişi. Hasta olmasın diye üzerine titremek. Gözünden sakınmak. Kimselere emanet edememek. Geceleri onu izlemekten uyuyamamak. Anneler Gününde yanağıma yumuşacık öpücüğü kondurup sarılması.... Anneler günün kutlu olsun anneciğim demesi. .. Babasıyla bana kahvaltı hazırlaması. İlk okul heyecanı. Acaba ben yanından ayrılınca ağlar mı? İlk aşkı. İlk ayrılığımız ve daha neler neler.... Allah'ım hayal mi? Yoksa bir gün gerçekleşir mi? Çok mu istediğim? Acaba mümkün mü? Ben de anne olabilecek miyim? Yıllardır içimi kavuran, yokluğu ile içimi eriten, hasretime kavuşabilecek miyim? Rüyalarım hayalim gerçek olacak mı? Hasretim, bekliyorum, sabrediyorum, tevekküldeyim... Allah'ım lütfen duy beni ve anne olmak isteyen tüm kullarını... Bizlere de gönder tez elden mucizelerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?