mesajlari okumadan yazdim. kusura bakmayin simdi yazdiklarima pisman oldum. Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda ınşallah. gercekten cok ozur dilerim. keske mesajimi silebilsem.
Ne güzel anlatmışsin neden silsinki Rabbim evladını hayırlı evlat etsin

Canimmmm aglama kiyamam. Insallah Rabbim bizlere de nasip eder anneligi... Kimbilir belki hic ummadigimiz anda gelecek yavrularimiz... Sabir ve dua ile...

Allahim insallah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. benim cevremde de cok var cocugu olmayan. bi tanesi butun varini yogunu bu tedavilere harcadi evini satti olmadi. bir yil mi ne gecti kadin kendiliginden hamile kaldi. simdi ogluda var kizida. bi tanesi evlatlik aldi aradan bir iki yil gecti kendi cocuguda oldu. Allah var evlatligida kendi cocugundan hic ayirmadi. Allahim bu sevgiyi kimseden mahrum etmez inşallah. ne olur bana kizmayin sacmaladiysam. dualarima sizide kattim.

Bende 3 buçuk ay once anne oldum anne olmak nekadar guzelmis oyle

Canimmmm aglama kiyamam. Insallah Rabbim bizlere de nasip eder anneligi... Kimbilir belki hic ummadigimiz anda gelecek yavrularimiz... Sabir ve dua ile...
Olmadı olana kadar dua etcez varmi ötesi Rabbim cömert ol der oluverir inşallah hayirlisini

Olmadı olana kadar dua etcez varmi ötesi Rabbim cömert ol der oluverir inşallah hayirlisini
Rabbim imkan veriyorsa ihtimal var demektir tatlım. Olana kadar varsa elimizden gelen bir seyler imkanlar yapariz. Değilse de olmuyorsa da Rabbimin takdiri...

Ben bu hayatta en cok anne olmayi sevdim.Sukurler olsun rabbime Anneler gununde bir kez daha bu duyguyu tattirdigi icin. Rabbimin en guzel hediyesi anneler gunu hediyem.En buyuk duamdir isteyen her kadin bu kutsal duyguyu yasasin ve hic bir kadin bu kutsal duygudan mahrum kalmasin.
Sanci aninda bol.bol dua ettim rabbim.evlat isteyen her kadinin kucagini bos koymasin evlat nasip etsin diye

Hani tika basa dolu bir kavanozu cevirsen icindekiler dokulmez ya o kadar doludur...
45 gunluk anneyim ve o kadar yogun ve mucizevi bir duygu yasiyorumki... hala anne oldugumu anlayamadim o cokluktan.. sarhosum... leylayım... hissizim....

Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin.. bana amnelik nasilmis dediklerinde dilimden sadece bu dokuluveriyor... icine milyonlarca duygu eklenerek..

Rabbim sizin ve tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.Amin.

Rabbim sizin ve tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.Amin.
Amin cok tesekkur ederim. Hepimizin kucaklari dolsun insaAllah cifter cifter bebişlerle :)

Anneler gününde 1 haftalık anneydim. Kızım bana en güzel, en özel hediye oldu. Bende sonunda bu duyguyu tattım. İlk anneler günümüzü geçirdik. Evlat gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Minicik yüreklere kıyanlara da Rabbim merhamet versin. İnsanın evladı olunca daha bir etkileniyor herşeyden. Yeni doğmuş bebeleri sokaklara atanları, ufacık bedenlere şiddet uygulayanları duydukça kahroluyorum. Rabbim hakedenlere nasip etsin inşallah. Yoksa anne olmak sadece dogurmakla olmuyormuş.

Anne olunca anlarsın dedikleri duyguyu anladım.Allahıma Şükürler evladıma teşekkürler...

Tüm Kadınlar Kulübü Ailesinin''Anneler Günü''kutlu olsun...

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ

* Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

* Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem.

* Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem.. hakkını nasıl öderim..

* Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, annem. Ellerinden öperim.

* Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.

* Dün, bugün ve yarın..daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi.. Anneciğim anneler günün kutlu olsun.

* Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum.

* Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. en aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.

* Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun..

* Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.

* Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim.

* Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günü kutlu olsun.

* Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.

* Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Annem.

* Her şeye değer senin sonsuz sevgin… Annem…

* Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “ANNE” derdim. Anneler günün kutlu olsun Annem.

* Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM.

Anne hakkı ödenmez, sevmeye ömür yetmez.
Bütün dünya benim olsa bir tane annem etmez...❤

Gül kokulu annemin, bütün annelerin ve anne olmak isteyen tüm kadınların, anneler günü kutlu olsun...☘

Kimi kaynaklar der ki Anna Jarvis annesinin ölüm yıldönümünde arkadaşlarını çağırıp annesini anmış, bu anma esnasında bugünün Anneler günü olması gerektiği fikrini ortaya atmış, 1 yıl sonra da annesinin ölüm yıldönümünde çalıştığı kilise de 408 çocuk ve annenin katıldığı bir anneler günü kutlaması yapılmış, 1914 yılında da senato Mayıs ayının 2. Pazar'ını Anneler günü olarak kabul etmiş.

Kimi kaynaklarda bunun Anna Jarvis'ın annesinin hayatıyla bağlantısı olduğunu yazar, Anna Jarvis'ın annesi Ann Maria Jarvis öğretmenlik yapan, aynı zamanda işçi sağlığı ve iş güvenliği konuları için çalışmalar yapan, Amerika'nın iç savaş dönemi her iki tarafında yaralılarını tedavi etmek için anneleri teşvik edip organize eden bir sosyal aktivist.

İç savaş bitikten sonra annelerin daha sosyal ve aktif olmaları için kampanyalar yürütüyor, bugün kutladığımız Anneler Günü anlayışının aksine "Anne Çalışma Günü" ilan edilmesini istiyor, çünkü Anna Maria Jarvis dünyayı kurtaracak tek şeyin anne şefkati olduğuna inanıyor.

Ama bu hayalini gerçekleştiremeden 10 Mayıs 1905 yılında ölüyor, kızı Anna Jarvis annesinin misyonunu üstleniyor, sonrası dramatik, kapitalizm vs giriyor işin içine, yazıp içinizi karartmak istemiyorum.

Aslında böyle günlere çok da mana yükleyen biri değilimdir, sevdiklerimizi, anne babalarımızı bir güne sıkıştırılmış sevgiyle kucaklamak doğru gelmiyor bana, onlarla geçirebildiğimiz her günün özel olduğunu düşünüyorum ama adet olmuş bir kere.

Belki böyle günler aslında kaybettiklerimizi hatırlattığı için ızdırap veriyor bile olabilir, kim bilir içimizden kaç kişi evladını, kaç kişi annesini kaybetti ve bugün onların burnunun direği sızlıyor

Hepsine sabırlar diliyorum, teselli edecek sözcükler olmadığını biliyorum

Yüreğinde anne şefkati olan, bu şefkatle sarıp sarmalayan bütün kadınların Anneler gününü kutluyorum.

Anneler gününüz kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…