Benimde annem yaşiyor ama benim için öldü yıllar önce bizi bırakıp gitti en azından annen seviyomuş seni ve sende onu ama bizim annemiz hiç olmadı ki
Evet haklisın ba boşver ben normal bie günmüş gibi geçiriyorum kimseyide umursamiyorum annelerine sarilsinlar ben yastigima sarilir aglarim bana yeter kimseye ihtiyaciz yok bizim boşvrr( işte bizler için böyle gunler yok olmalı
Bende gune aglayarak basladim cunku gecen ay kurtaj oldum ve cok istiyordum o bebegi cok ugrasmistik
ıcim buruk bu anneler günü bebeğim bir ay sonra benimle olacaktı kaybettim annemde başka şehirde öyle bir anneler günü
Evet haklisın ba boşver ben normal bie günmüş gibi geçiriyorum kimseyide umursamiyorum annelerine sarilsinlar ben yastigima sarilir aglarim bana yeter kimseye ihtiyaciz yok bizim boşvrr
Evliyim 11 aylik bir kizim var ve ölüm bizi ayirana kadar asla yalniz birakmiycam seninde bebişin vardir umarim unutamazsin ama enazindan acin belki biraz belki hafifler bebişleEvli misin anne misin bilmiyorum ama inşallah bebeklerimize sarılıp mutlu gecirecegimiz günler de gelir
Evliyim 11 aylik bir kizim var ve ölüm bizi ayirana kadar asla yalniz birakmiycam seninde bebişin vardir umarim unutamazsin ama enazindan acin belki biraz belki hafifler bebişle
Valla olunca anladim:)yasamak ayri bi duygu zorlugu ile kolayligi ben ifade edemiyorum.cok seversem dayanamam olurum gibi geliyo birden icime sokmak birakmamak istiyorum birden ogrenmeli dusmeli kirlenmeli birak dussun diyorum cok karisik bi duygu heleki yanliz buyuturseniz .hepimizin gonlune gore olsun .herkesin anasi basinda yavrusu yaninda olsun.Bugün yediğim yemeğin üstünde "Anne olunca anlarsın" yazıyordu. Ya hiç anne olamazsam?
Ben her isteyen kadının anne sıfatı taşıdığına da inanıyorum. İlla doğurmaya gerek yok.. Ya da bilmiyorum, belki de gerçekten "anne olunca anlarim"
Harikasın.bu yazını üçüncü tüp bebek denemesini yapmak isteyen kırk yaşındaki arkadaşıma mesaj atıyorum. Hiç bir şey sebepsiz değildir. Umarım Umut olursunBen kızıma 6 yıl sonra kavuştum şu an bir yaşında.çok mücadele verdik esimle.tedaviler tup bebek denemeleri yıkıldık sandık yine toplandık yola devam ettik.çocuk sahibi olamamak okadar yaralayıcı ki biten her gün ayrı bir ızdırap.ben kimseyle paylasamadigim herseyi kk da paylaştım.saatlerce pc başından k alkmazdim burası sayesinde neler öğrendim ne yanlışlardan döndüm ah ah.aynı dertle uğraşan bir sürü üye ve burası sayesinde buradaki yıllar sonra anne olan larin bu yolda uğraşanlara verdikleri moral içten samimi sıcacık sohbetleri...hiçkimseye k onusamadigim dertlerimi buraya döktüm bebek hasreti çeken milyonla ca üyeyle kah ağladım kah kahroldum...dile kolay tam 6 sene...hamileyim diyen her uyede umuda yolculuk bir adım daha yaklasiyordu.bende anne olucam diyordum okadar umutsuz vakalar vardiki 10 yıl sonra bile anne olanlar beterin beteri vardı..yaşayan bilir yaşamayan vah eder geçer...burda gerçek ten acı ve sevinç gerçekti yspmaciklik katiyyen yoktu.birbirini tanımaya n binlerce kadın aynı dert le dua zincirleri olusturuyorlardi..vere bende sonunda önce Allah sonra kk sayesinde ANNE oldumm.Allahim binlerce kez sukur olsun artık anneyim ve kk yi çok seviyorum..buradaki tavsiyeler paylaşılan kurler operasyonlar vs....gücünü kk sen aldım kimse yoktu ysnimda sadece yanliz olmadığını bilmek anne olmaya uğraşan benim gibi binlerce kadınla birda dertlesmek.teşekkürler kk nin mücadeleci ANNE LERİ sizler sayesinde pes etmedim ve DİLA MA kavuştum hepimizin Anneler günü kutlu olsun.yazacak çok şey var ama kısa ve öz şunu soyliyim: hickinseyi hiçbirşeyi umursamadan yolunuza çıkan taşları tekmeleyerek dimdik devam edin mucadeleniz anne olmak sa Allah daima yaninuzda ve sizi görüyor.hiç durmadan dua edin yılmadan isteyin sonunda ANNE olmak var sakin pes etmeyin.
Anneyim çok çoook mutluyum aile olmak bir evlat büyütmek onun gülüsüyle uyanmak muhteşem bir şey....pes etmedim anneyim pes etmeyin annelik herşeye değer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?