Anne demek geceleri üzerinin hiç bir zaman açık kalmayacağı,sırtının hayat boyu yere gelmeyeceği demek değil midir? Çünkü Anne üşütmez ısıtır. Canım Annem ve Tüm Annelerin ,Anne adaylarının Anneler Günü kutlu olsun...!

Dünyada her kadın anne olmak istemiyor. Tüm kadınlar anaçtır, heerrr kadının kutlu olsun demek saçma geldi.

Annelerin, anne olacakların 'anneler günü' kutlu olsun. İsteyip de çocuk sahibi olamayanlar da yakın zamanda olur inşallah.

TDK
1. Analaşmış, çok yavru doğurmuş, yaşlanmış, kümes hayvanı, kuş ve evcil memeli hayvan. 2. Çok oğul vermiş arı. 3. İhtiyarlamış, kocamış adam. 4. Evlenmemiş, yaşlanmış kız. 5. Orta yaşlı, ergin, olgun kadın. 6. Kuvvetli sağlam. 7. Çok beslenmiş, iri, dolgun: Anaç bir tavuk aldım. 8. İyi cins damızlık hayvan, boğa. 9. Aşı yapılan dal, gövde.

Bu mesaji gecen yil da vardi. Mutlaka anneler cok kutsal varliklar ama yukarida TDK aciklamasina da yer verdigim "ANAÇ" tanimlamasI ne bana uygun ne de bu kelimeden hoslaniyorum. Her yil bu mesaji almak istemiyorum. Bu postum mesaji gonderene yoneliktir, özgür irademle kisisel secimim bu yondedir. Ayrica yukaridaki uyeye katiliyorum. Sadece dogum yetimiz var diye her kadin anne olmak zorunda degildir. Boylesi bir dunya duzenine arkasinda bir cocuk daha emanet birakmak istemeyen bircok kadin var diyor ve anne ve anne adaylarinin bu mutlu gununu kutluyorum.

Son düzenleme:
Bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Bu konuyu bile nasıl oluyor da beğenmedim i işaretleyebiliyorlar anlamıyorum.

Uyusun da büyüsün anne
Şıkır şıkır yürüsün anne
Elinden geleni yaptın daha ne
Hadi şimdi uyu güzel anne
Evet annelik her kadinda ic gudusel olarak var ama anne olmadan annelik anlasilmiyor anlatilmaz yaşanir
Herkese Allah nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…