ilk anneler gunum benim benimde bi evladim var..belki bana bi hediye alamiyacak kadar kucuk..az once uyandi ve kalabalik icinde emekleyerek ve gulumsuyerek annesinin kucagina geldi..en buyuk hediyem benim..

Bi gün ben de anne olacak mıyım acaba, düşünmesi bile tuhaf Zamanı değil diye diye erteliyoruz, doğru mu yapıyoruz ki? Sevdiğim adamla benim genlerimi taşıyacak bi minik....
Umarım Allah isteyen herkese nasip eder.
Anne olan olmayan, kendini anne hisseden herkesin anneler günü kutlu olsun.
Bugün anneme gidemedim, ama telefon ettim sabah sabah, iyi ki benim annemsin dedim çok utandı mahcup oldu, annem benim

Bugun ilk anneler günüm benimde çok güzel. Tüm acı tatlı mutlu aşklı huzurlu sağlıklı duygularımın gerçek sebebi güzel kızım iyiki dogurmusum seni benim en büyük hediyem canım ailem sizi cok seviyorum

Çok şanslısın annenin degerini kiymetini bil lutfen o mutlu oldu ama gercekten bende okuyunca sevindim

Çok şanslısın annenin degerini kiymetini bil lutfen o mutlu oldu ama gercekten bende okuyunca sevindim
Tesekkur ederim, Allah basımızdan eksik etmesin.
Senin de geçmiş sayfalardaki yazını okudum, lütfen üzülme. Annen tercihini yapmış. Hani bi laf var herkes doğurur ama anne olamaz. Bazı şeyleri kabullenmezsek hayat çekilmez olur. Sen anne olduğunda annenin hatalarından ders çıkarmış olacaksın. ( zaten anneymişsin canım pardon, Allah evladını sana bağışlasın. Boşver evladına sarıl bugunun tadını çıkar

Son düzenleme:
Rabbim herkeze anne olmayı nasip etsin.. Çok şükür bi tane kızım war.. Artık dünyam kızım.. Ben deilim artık cücüğüm war.. O da çok şükür war..

Herkesin anneler gününü kutluyorum.
Hayatta olmayan annelerimizin mekanları cennet olsun..
Hem güzel hem buruk bir gün ...

Annemi 3 ay once kaybettim. Hicbir yorum yapamiyorum cok uzgun bir gunum bugun.

Bende tam 10 yildir bekliyorum birgun Allahım bana o mucizeyi yasatir mi diye.ama hic umudumu kaybetmedim her ay her ay umut ettim belki bu ay belki bu ay dedim olmadi üzüldüm üzdüm.etrafimdaki herşeyi kirdim gecirdim bazen ama yine olmadi.olmayinca olmuyor yani ne yapsak bos onu anladim sonunda biraktimmi tabiki bırakmadim 29 yasinda ve erken menopoza dogru kosan birisi olsamda hep istedim istiyorum Allah ta biliyor birtek ondan istiyorum.dun gece esimin bana anneler gunun kutlu olsun bitanem sen benim gonlumun annesisin demesi artik onun pes ettigi fikrini olustursada icimde burulsada icim yine umudum var hepte olacak.

Anne olmak bugunun benim icin daha cok anlamli olmasini isterdim..
Allah insallah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eder , eder de bir daha ki anneler gunu buraya bir "anne " olarak duygularimizi paylasirizzz

Allahım en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah

Şukurler olsun 3 tane evladim var.
Allah bana ve onlara birbirimizin kiymetini bilmeyi etsin.
Annemede hayirli uzun omur nasip etsin.
Iyi bir anne olayim ve guzel gunlerini gorebileyim ins.

Bugunle ilgili tek dilegim istegim ablamin ve cocugu olmayan diger herkesin bunu yasamasi...

Allahim kapı kapı arattirma, daha fazla bekletme, ne verirsen hayirlisini ver, beni teyze onlarida anne yap. Gozlerim sevincten coşsun....amin

Çok teşekkür ederiz
:) bende burdan bütün annelerin anneler gününü kutluyorum. Bende bu kadar acılı sancılı çokça sıkıntılı bir gebelik yaşıyor olmama rağmen iyi ki diyorum, iyi ki varsin bana annelik duygusunu yaşatan bebeğim, iyiki varsin annemm. . Yeter ki sen sağlıklı sıhhatli ol ben raziyim senin için bu sıkıntılara. Şimdiden oğlumun doğup büyüyüp "Anneciğim anneler günün kutlu olsun" demesini hayal edip o kadar mutlu oluyorum ki. . Rabbim dileyen herkese yaşatsin bu muhteşem güzelliği

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…