- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
Anne olmak merhamet ve sabır işi...herkesin anneler günü kutlu olsnBir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir.
Her Kadın doğuştan "ANAÇ" tır bize göre..
Yeryüzündeki tüm KADINLARIN anneler günü kutlu olsun...
@KadinlarKulubu
Eki Görüntüle 1828845
Çok şanslısın annenin degerini kiymetini bil lutfen o mutlu oldu ama gercekten bende okuyunca sevindimBi gün ben de anne olacak mıyım acaba, düşünmesi bile tuhafZamanı değil diye diye erteliyoruz, doğru mu yapıyoruz ki? Sevdiğim adamla benim genlerimi taşıyacak bi minik....
Umarım Allah isteyen herkese nasip eder.
Anne olan olmayan, kendini anne hisseden herkesin anneler günü kutlu olsun.
Bugün anneme gidemedim, ama telefon ettim sabah sabah, iyi ki benim annemsin dedimçok utandı mahcup oldu, annem benim
Tesekkur ederim, Allah basımızdan eksik etmesin.Çok şanslısın annenin degerini kiymetini bil lutfen o mutlu oldu ama gercekten bende okuyunca sevindim
Allahım en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin inşallahBende tam 10 yildir bekliyorum birgun Allahım bana o mucizeyi yasatir mi diye.ama hic umudumu kaybetmedim her ay her ay umut ettim belki bu ay belki bu ay dedim olmadi üzüldüm üzdüm.etrafimdaki herşeyi kirdim gecirdim bazen ama yine olmadi.olmayinca olmuyor yani ne yapsak bos onu anladim sonunda biraktimmi tabiki bırakmadim 29 yasinda ve erken menopoza dogru kosan birisi olsamda hep istedim istiyorum Allah ta biliyor birtek ondan istiyorum.dun gece esimin bana anneler gunun kutlu olsun bitanem sen benim gonlumun annesisin demesi artik onun pes ettigi fikrini olustursada icimde burulsada icim yine umudum var hepte olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?