Yazınızı okurken gözyaşlarıma hakim olamadım.aynı duygular,aynı hayaller.Rabbim sizede banada tüm isteyen kardeşlerimede tez zamanda anne olabilmeyi nasip etsin.kucağımızı boş bırakmasın inşallah

herkesin anneler günü kutlu olsun.Rabbim evlatlarınızla sağlıklı hayırlı ömürler versin.
aslında bende bu sene 3.5yıllık bekleyişin ardından bebeğimle karnımda anneler gününü kutlayacaktım.tekmeleriyle anneler günün kutlu olsun diyecekti.Ama nasip değilmiş.Rabbim hayırlıysa tez zamanda nasip etsin inşallah

Başta Canım Annemin sonrasında da tüm Annelerin Anneler günü kutlu olsun. Sağlıkla nice anneler günlerine sevdikleriyle inşallah :)

Anne dünyanın en mükemmel şeyi. Ihtiyac duyulan en büyük şey anne olmak da cok güzeldir eminim ama cidden kutlamak zorunda misiniz bunu? Ben ve benim gibi nicesi aglamaktan kahrolurken yasamina devam edemezken nefes alamazken annesizlikten sizler bi tek annem olsun bana bir şey olmaz diye şarkı söylemek ya da anneli reklamlar yapmak annelerinizle fotoğraf paylasmak zorunda mısınız?

Katılıyorum ama bugün anneler günü yani sadece senede bir gün anlayışlı olmalıyız seni anliyorum cnm benim

Bugun annesiz 2. Anneler gununu yasiyorum. Ve hamileyim. Anneme ihtiyacim var. Yalanci insanlardan beni korumasina ezenlere karsi korumasina cok ihtiyacim var. Yarin bir gun dogum yaptigimda annem elimi tutsun cok isterim... Fakat ne bileyim kanadim kirilmis yaralanmis bir cok darbeler almis haldeyim... BELKI de dogum yaptigim da bebegimi kucagima aldigim da kanatlarim tekrar cikacak... Fakat yine de sana ihtiyacim var anne.. Gunun kutlu olsun sen benim en degerlimsin.

Canm yandıgımda canı tek acıyan annemdir. Canm annem ne kadar da sewgini belli etmesende sevdiğini biliyorum . Seni çok sewiyorum annem . Bütün anne ve anne adayların anneler gününü içten kurları.

Ben de sensizim canım annem ama seni hep kalbimde taşıyorum, anneler günün kutlu olsun melek annem

Katılıyorum ama bugün anneler günü yani sadece senede bir gün anlayışlı olmalıyız seni anliyorum cnm benim

Inanin bence lüzumu yok. Herkes her gün annesine hediye aldin her gun çiçek alsin her gün sarılsin opsun ama bunu özel bir gün olarak milletin gözüne soka soka değil de sessiz sedasizca yapsın

Inanin bence lüzumu yok. Herkes her gün annesine hediye aldin her gun çiçek alsin her gün sarılsin opsun ama bunu özel bir gün olarak milletin gözüne soka soka değil de sessiz sedasizca yapsın
Anneniz vefatmi etti paylasmak istemezsen israr etmem

Annem benden uzakta ama yüreği yanimda sevgisi kalbimde her daim benimle ....bu sene duygusal geciriyorum çünkü bende bi anne adayiyim sabah benden önce annem aradi benim anneler günümü kutladı bu çok guzel bi duygu ....tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ...anneleri vefat edenlerin de Rabbim yardimcisi olsn Allahtan rahmet dilerim.....

Anne olmak.dunyadaki en guzel duygu ben bu hayatta en cok anne olmayi sevdim

Öncelikle başın sağolsun. Umarım sana anneliği en güzel şekilde yaşatcak annenin yokluğunu kapatmaya çalışcak güzel evlatların olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…