Yazınızı okurken gözyaşlarıma hakim olamadım.aynı duygular,aynı hayaller.Rabbim sizede banada tüm isteyen kardeşlerimede tez zamanda anne olabilmeyi nasip etsin.kucağımızı boş bırakmasın inşallahMerhabalar bugün biraz ben de içimi dökmek istiyorum...
Ben 15 yıldır "anne" olabilmeyi bekliyor düşlüyorum. Öyle bir hasret ki bu şu yazacağım kısacık şeyler belki binde birdir anlatmak ömre sığmaz. Başka insanların çocuklarını gördüğüm zaman bile dayanamayıp öpmek sevmek oynamak içine sokası gelmek gibi bir şey.
Bir kızım olsun istiyorum Rabbim' den. her gece duamda, gözyaşlarımda saklı sevdiğim adamla canım kocamla birlikte ikimizin parçasını önce karnımda hissedebilmek, sağlıcakla dünyaya geldiği o mucize günü görebilmek, gözlerini açtığı o ana şahitlik edebilmek. Ona bembeyaz şirinmi şirin bir beşik alabilmek başucuma koyabilmek onun her anına şahitlik edebilmek. O pamuk ellerine dokunabilmek. Emzirebilmek. Koklamak ama eminim ki doyamamak. Kime benzediğini tatlıca tartışmak :) Ilk adımları, ilk sözü, acaba anne mi diyecek babamı? O inci gibi çıkacak ilk dişi. Hasta olmasın diye üzerine titremek. Gözünden sakınmak. Kimselere emanet edememek. Geceleri onu izlemekten uyuyamamak. Anneler Gününde yanağıma yumuşacık öpücüğü kondurup sarılması.... Anneler günün kutlu olsun anneciğim demesi. .. Babasıyla bana kahvaltı hazırlaması. İlk okul heyecanı. Acaba ben yanından ayrılınca ağlar mı? İlk aşkı. İlk ayrılığımız ve daha neler neler.... Allah'ım hayal mi? Yoksa bir gün gerçekleşir mi? Çok mu istediğim? Acaba mümkün mü? Ben de anne olabilecek miyim? Yıllardır içimi kavuran, yokluğu ile içimi eriten, hasretime kavuşabilecek miyim? Rüyalarım hayalim gerçek olacak mı? Hasretim, bekliyorum, sabrediyorum, tevekküldeyim... Allah'ım lütfen duy beni ve anne olmak isteyen tüm kullarını... Bizlere de gönder tez elden mucizelerimizi...
Bir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir.
Her Kadın doğuştan "ANAÇ" tır bize göre..
Yeryüzündeki tüm KADINLARIN anneler günü kutlu olsun...
@KadinlarKulubu
Eki Görüntüle 1828845
Katılıyorum ama bugün anneler günü yani sadece senede bir gün anlayışlı olmalıyız seni anliyorum cnm benimAnne dünyanın en mükemmel şeyi. Ihtiyac duyulan en büyük şey anne olmak da cok güzeldir eminim ama cidden kutlamak zorunda misiniz bunu? Ben ve benim gibi nicesi aglamaktan kahrolurken yasamina devam edemezken nefes alamazken annesizlikten sizler bi tek annem olsun bana bir şey olmaz diye şarkı söylemek ya da anneli reklamlar yapmak annelerinizle fotoğraf paylasmak zorunda mısınız?
Katılıyorum ama bugün anneler günü yani sadece senede bir gün anlayışlı olmalıyız seni anliyorum cnm benim
Anneniz vefatmi etti paylasmak istemezsen israr etmemInanin bence lüzumu yok. Herkes her gün annesine hediye aldin her gun çiçek alsin her gün sarılsin opsun ama bunu özel bir gün olarak milletin gözüne soka soka değil de sessiz sedasizca yapsın
Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah; )Annemi 3 ay once kaybettim. Hicbir yorum yapamiyorum cok uzgun bir gunum bugun.
Evet...Anneniz vefatmi etti paylasmak istemezsen israr etmem
Öncelikle başın sağolsun. Umarım sana anneliği en güzel şekilde yaşatcak annenin yokluğunu kapatmaya çalışcak güzel evlatların olur.Bugun annesiz 2. Anneler gununu yasiyorum. Ve hamileyim. Anneme ihtiyacim var. Yalanci insanlardan beni korumasina ezenlere karsi korumasina cok ihtiyacim var. Yarin bir gun dogum yaptigimda annem elimi tutsun cok isterim... Fakat ne bileyim kanadim kirilmis yaralanmis bir cok darbeler almis haldeyim... BELKI de dogum yaptigim da bebegimi kucagima aldigim da kanatlarim tekrar cikacak... Fakat yine de sana ihtiyacim var anne.. Gunun kutlu olsun sen benim en degerlimsin.
Sagol canimBaşın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah; )
Bir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir.
Her Kadın doğuştan "ANAÇ" tır bize göre..
Yeryüzündeki tüm KADINLARIN anneler günü kutlu olsun...
@KadinlarKulubu
Eki Görüntüle 1828845
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?