- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
Amin Insallah tesekkur ederimRabb im tez vakitte size hayırlı Salih evlatlar nasip etsin insallah
Cok tesekkur ederim insallah bana da nasip olur seneye buradan guzel seyler yazabilmek...Ay çok duygulandırdın beni , umarım allah nasib eder sende mutlu bir anne olursun allahtan ümit kesilmez
Evet canim Rabbim bilir hakkimizda en iyisini. Herseyin hayirlisi.Rabbim samimiyetle edilen bütün duaları kabul eder fakat nasip etmiyorsa vardır bir bildiği hayırlısı budur belki belkidee sahip cikilacak annesiz babasiz yetim öksüz çocuklar var rabbim onlarida görüyo söyleyim bilmem anlatabildimmi canım benim temiz kalpli kardeşim
Tşkler kazen anne olduğum için cok şanslı ve mutluyumBir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir.
Her Kadın doğuştan "ANAÇ" tır bize göre..
Yeryüzündeki tüm KADINLARIN anneler günü kutlu olsun...
@KadinlarKulubu
Eki Görüntüle 1828845
Tesekkurler mesajiniz cok guzel ve dokunakli...ins. benim gibi anne olmak isteyenlere de annelik nasip olsun.Bir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir.
Her Kadın doğuştan "ANAÇ" tır bize göre..
Yeryüzündeki tüm KADINLARIN anneler günü kutlu olsun...
@KadinlarKulubu
Eki Görüntüle 1828845
Aminnn insallah evlerimiz seneye onlarin kahkahalariyla cinlasin. Umuyorum diliyorum evlat hasretiyle yanan herkes anne olabilsinYazınızı okurken gözyaşlarıma hakim olamadım.aynı duygular,aynı hayaller.Rabbim sizede banada tüm isteyen kardeşlerimede tez zamanda anne olabilmeyi nasip etsin.kucağımızı boş bırakmasın inşallah
inşallah canım inşallahAminnn insallah evlerimiz seneye onlarin kahkahalariyla cinlasin. Umuyorum diliyorum evlat hasretiyle yanan herkes anne olabilsin
Başin sagolsun annenin gitmesiyle hep biryanin eksik kaldi dimi çünkü giderken çok şey götürdü senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?