Bir gün anne olmaya karar verirsem umarım iyi bi anne olabilirim.
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun..

Bilmiyordum anneliği 20 li yaşlarda işten gelirken servis kapının önünde indirmesine rağmen annemin neden apartmanın önune tabure atıp beklediğini bilmiyordum. Ben anne olmadan öncede bukadar çok çocukölüyormuydu hatırlamıyorum. Sokakta dilenirken gördüğüm çocuklar tüm gece rüyama da girmiyordu. Hep kendim için dileklerim vardı benim. Hepşahsıma ait maddi manevi. Dualarım artık rabbim evladımı hayırlı bir insan eyle karşısına hep hayırlıları çıkart olacakmış tahmin edemiyordum. Dileklerimde hep birileri ile aynı şartlar yada daha fazlası varken ve bunun içinçabalarken. Artık rabbim sen bu çocuklara benim çocuğumun şu an yaşadığından daha sıcak bir yuva ver diye başkası için dileğim olacağını da sanmıyordum. Peki ya çocuk nekadar gereksiz gelirdi önceleri olmasada olurdu aslında derken bir çocuğa hiç yanaşmazken. Bir çocuğa tahammül sınırım 5 dk rekordayken.sokakta burnu akan çocuk bile bukadar güzel nasıl geliyor bana.

Icim içime sığmıyor severken ama sonra bir hüzün içimde. Birsürü felaket varken bu dünyada nasıl koruyacağım ben seni yavrum. Rabbim senin kendini koruyabileceğin güne kadar her kötülükten kendini benim bu canımı almasın. Rabbim dünya üzerinde var olan tüm evlatlara güzel kapılar açsın. Öyle güzel ve şefkat içinde pamuklara sarılıp büyüyün ki gelecekte kimse kötü insan olmasın. Kimsenin evladı kötülerle başbaşa kalmasın.

Anneler gününün en güzel hediyesi dir evlatlar. Anneler günümüz kutlu olsun. Evladını hakeden anneliğini hakkı ile yerine getiren herkesin anneler günü kutlu olsun. Evlat aşkı ile yavrusunu kucağına almak isteyenlere rabbim bi güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

Evlatlara kötülük eden. O masum bedenine dokunan, vuran yada buna izin veren ortam sağlayanların da allah bin türlü belasını versin inşallah. Yok olsunlar yeryüzünden. Bu güzel güne böyle bir son yazdığım için kusura bakmayın ama hakeden anneler için ne güzel bir gün bu gün. Birde anne diyince korkan, anne sıfatı sadece kendisine güvensizlik hatırlatan evlatları hiç aklımdan çıkaramıyorum ben.

Bende tüm annelerin anneler gününü kutlarım. Allah başımızdan annelerimizi eksik etmesin, Annesi yanında olamayanlarada sabır versin inşallah. Evlatlarımızı biz annelere bağışlasın..
Amin.

Ay çok duygulandırdın beni , umarım allah nasib eder sende mutlu bir anne olursun allahtan ümit kesilmez
Cok tesekkur ederim insallah bana da nasip olur seneye buradan guzel seyler yazabilmek...

Evet canim Rabbim bilir hakkimizda en iyisini. Herseyin hayirlisi.

Bir tek annem olsun bana birşey olmaz
Herkesin anneler günü kutlu olsun .

Aminnn insallah evlerimiz seneye onlarin kahkahalariyla cinlasin. Umuyorum diliyorum evlat hasretiyle yanan herkes anne olabilsin

Başin sagolsun annenin gitmesiyle hep biryanin eksik kaldi dimi çünkü giderken çok şey götürdü senden

Bir yanim değil tamamim eksik kaldı aslında. Mutlu günlerim mutsuz günlerim sıkılgan günlerim heyecanlı günlerim her günüm her anim eksik

2014 annemi aldı benden kızımı verdi annesiz kaldım anne oldum yattigin yer nurlarla dolsun annem hakkını helal et benden yana helal olsun kirdiysam affet keşke olsaydın torunlarini gorseydin ama elden bişey gelmiyor

Bu benim ilk anneler günüm
ilk anne halim
ilk gece nöbetlerim
ilk kez birinin başına gelebilecek kötülüklerin ihtimalleri için dakikalarca ağlamış halim
ilk kez uyuyan bir bedeni seyreden halim
ilk kez birinin lokmalari ile doyuşum
ilk kez beni ağlarken gördüğün de aynı saniye içinde kahkahaya cevirisim kendimi. .
Yaratıcı ile bağımı güçlendiren sebep
onun için hergün sukredisim
Anne olduğumu onu kaybedebilecegimi düşününce anladım
nefesim kesilip soluk boruma bir şey tıkanmış bacaklarim vücudumdan bağımsızlığını ilan etmiş, ellerim buz kesmişken anladım. O benim hayatım ve ben onun hayatiyim ben annesiyim. Ben bir anneyim ..
Anneler günüm kutlu olsun
tüm günlerim kutlu olsun benim ve tum annelerin

Tüm kadınlarımızn anneler gününü kutluyorum.Henüz anne değilim. Ama annelik hissetmektir. Annelik kalbinin başkası için çarpmasıdır bence...

Anne değilim ama çok anaç ruhluyumdur.
Çocuklar en büyük zaafım.
Tüm anneliği hak edenlerin anneler günü kutlu olsun.

Teşekkürler tatlış kk editörleri

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Tüm annelelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum

Anne olamıyor olmak çok üzücü.eksikli gibiyim mutsuzum. Rabbim banada tattir bu duyguyu diye yalvarıyorum.yaslilikta kapımı çalan olsun evim yuvam kucağım boş kalmasin.isteyen herkes tez vakitte sağlıkla kavussun yavrusuna.biliyorum buda benim sinavim olacak Allahım sabrimi deneyecek.ne diyeyim verende o alanda o.mutsuzum ışte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…