Anneler gunuymus!

Canım sen kendince çok haklisin ama empati yapın o onun annesi size kötü bi kayınvalide olabilir ama o onun annesi 9 ay karnında taşıyan büyüten kadın onu atmasını bekleme ben zannetmiorum onlarla ıı olayım beni evlendirsinler vs tarzı dolayısıyla görüştüğünü bu mümkün deil hickimse ailesini ne yazıkki secemez onun annesine gidip gelmesini engellemeye kalma zira sen zararlı çıkarsın sen gidip gelmezsin ama o gider bunun için ilişkinizi yıpratma ailesinin doldurmasına izin verme sen naif olki o dolmasin
Ben zaten onlari atsin demiyorum ki. Bu süre zarfinda mesafeli olmak istiyordum. Ki mesafeliydikte. Ama birden gelipte boyle sey soylemesi. Beni umursamamak degilmi.Bu kadin evli oldugumuz halde baskalarinin gelinini over, yok bacimin kizini almadigim icin kustu bana diyodu surekli biktim. Siz olsanız yerimde hersey akliniza gelmezmiydi. Kaynanadan bosanmak istiyorum.

Arkadaslar konumun devamini anlatayim ve yorumlarinizi almak istiyorum. Dun sabab esim kalkti ve evimizin insaatina calismak icin gitmis. Bende cicegini alip gitti annesigilde oturuyor diye dusunuyordum. Ogleden sonra 5 gibi geldi eve. Hic bakmadim tabi telimle oynuyordum. Geldi sirnasti barismak icin. Dedim alip cicegini goturdunmu annengile oda hayir gitmedim dedi. Bende ses etmedim. Ablasi aradi ve bizi iftara yemege davet etti o sirada. Tamam geliriz dedi. Neyse baristik eve ugradik bakmak icin falan. Yolda anneme cicek alalim acik bir yer varsa dedi. Saat 8 olmus cicekci coktan kapanmis. Esimin az yuzu dustu. Bende eve pastayi alip geldim. . Ve zarf aldim evden.Asagiya inip al bunu para cekip koyalim annene verirsin. Hediye alamadim heryer kapandi dersin kendisi ne isterse alir dedim. Sevindi esim. Neyse oraya gittik kaynayi kayinbabayi secmeyim dedim optum ilk girince. Ama baskada konusmadim onlarla, yani yuzumude asmadim ama konusmadimda. Yemekten sonra herkes kutladi anneler gununu bende optum ama anneler gunu kutlu olsun demedim.

Back
X