- 18 Ocak 2022
- 30
- -3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Birkizannesi95
-
Arkadaslar mutsuz bir evliligim vardi
Yani ortalikta bişey yokken
yada cok cok kötu degilse
Calismiyordu benim bankakartimi alip vermiyordu harcama yapiyordu .
Geceleri disari cikip telefonlarimi acmiyodu
Evlenince eşim calismadigi icin ve ben calisiyodum
bankadan para cekip eşime dukkan acmaya zorladi ailesi ve kendisi
daha ilk aydan altinlarimi satilar ve arabamida satillar.
cocugumuz dogduktan sonra dogru duzgun hic eve gelmemeye basladi
Eşim evde dahi olsa elinde telefon yatak odasinin kapisini kapar
anneside ve kendiside bana ve defol evimizden dediler.
Suan bir aya yakindir annemdeyim ve hala seviyorum onu cok mutsuzdum cok agliyodum ama hala istemiyorum bosanmak ailem bosanma davasi acmami soyledi .
Maddi anlamda ona cok harcadim beni borca vs soktu
Arabami satti evlenmeden once
bankadan borc cektirdi is kuracam diye
Yani ortalikta bişey yokken
yada cok cok kötu degilse durum
Sherlock HolmesSadece 2 yorumunuzdan cümleler yukaridakiler.
Belli ki unutmuşsunuz o sebeple boyle diyorsunuz.
Böyle olmadı füze atSadece 2 yorumunuzdan cümleler yukaridakiler.
Belli ki unutmuşsunuz o sebeple boyle diyorsunuz.
Annesinjn kocaisnd gozu oldugunu düşündugunu düşünüyorum. DhhdhdAnnemin kocamda gözü mü var yazında tam olsun
Arkadaslar mutsuz bir evliligim vardi bosanma davasi vsde acildi öbur konumda anlatmistim.. ama bundan bagimsiz bir şekilde . Anne kizin boşanmasini istermi ? Yani ortalikta bişey yokken yada cok cok kötu degilse bi durum istiyebilirmi ?kiskanirmi mutlu olmasini istemezmi ?
Merhaba derdim aslinda cok uzun ama size kisaca bahsetmek istiyorum . Ben 3 sene önce evlendim suan bir aydir annemlerde ve boşanma davasi actim ve bir kiz annesiyim. Iliskimizde daha nişanliyken baslayan sorunlar bitmedi . Calismiyordu benim bankakartimi alip vermiyordu harcama yapiyordu . Geceleri disari cikip telefonlarimi acmiyodu vs vs ve ayrildim nisanliyken 1 sene ayri kaldiktan sonra tekrar barisip aceleyle evlendik bidaha ayrilmiyalim diye hayatimin yanlisini yapmisim.. hemen 3 ay sonra hamile kaldim . Evlenince eşim calismadigi icin ve ben calisiyodum bankadan para cekip eşime dukkan acmaya zorladi ailesi ve kendisi daha ilk aydan altinlarimi satilar ve arabamida satillar. Kaynanam ve gorumcemle ayni yerde yaşiyoduk hic rahat vermediler hep bi eleştiri hep bi kucumseme.. neyse hamile kaldiktan sonra hamilelik iznine ayrildim ve hep evdeydim onlarla cok berbat gecti ama cok seviyodum eşimi neyse disari vs cikmiyordu kotu aliskanligi yoktu diye sustum.. cocugumuz dogduktan sonra dogru duzgun hic eve gelmemeye basladi ben yalvarirken aglarken lutfen gel gitme diye deli dediler bana . Herseye agliyo herseyi abartiyo dediler. Eşim evdd dahi olsa elinde telefon yatak odasinin kapisini kapar orda dururdu bende cocukla zaten hep ilgilenirdim 20 aylik suan.. en son telefonunu kontrol etmek icin gizlice sakladigimda yakaladi ve bagirmaya basladi anneside ve kendiside bana ve defol evimizden dediler. Suan bir aya yakindir annemdeyim ve hala seviyorum onu cok mutsuzdum cok agliyodum ama hala istemiyorum bosanmak ailem bosanma davasi acmami soyledi . Ama karsi tarafta hic umursamiyor hic gelmiyolar msj cekmiyolar. Ne yapmaliyim lutfen yardim edin cok kotuyum ve yanlizim
Sinirlerimi zıplattı ya. Evlat büyüt, her durumda arkasinda durdugun icin kıskanç damgası ye. Olacak iş degil.Sherlock Holmes
Malesef var böyleleri. Gözleri açılamayan hala daha kocam da kocam diyen tiplerin sonu hep mutsuzlukSinirlerimi zıplattı ya. Evlat büyüt, her durumda arkasinda durdugun icin kıskanç damgası ye. Olacak iş degil.
Gitsinler kıllı kocalarına. Arkalarinda durulmayi haketmiyorlar.Malesef var böyleleri. Gözleri açılamayan hala daha kocam da kocam diyen tiplerin sonu hep mutsuzluk
Anne ve anne var. Annenizi tanımadan etmeden nasıl yorum yapalım. Çocuğunu para için terk eden de anne çocuğuna bakmak için aç susuz kalan da anne.Arkadaslar mutsuz bir evliligim vardi bosanma davasi vsde acildi öbur konumda anlatmistim.. ama bundan bagimsiz bir şekilde . Anne kizin boşanmasini istermi ? Yani ortalikta bişey yokken yada cok cok kötu degilse bi durum istiyebilirmi ?kiskanirmi mutlu olmasini istemezmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?