kendimi neden böyle hissediyorum bilmiyorum , 1 haftalık anneyim ama kendimi nedense akşam saatleri yaklaştığı zaman mutsuz hissediyorum . Dokunsanız ağlayacak gibiyim , aslında bunları yazarken çok utanıyorum . çünkü aylarca kendime bebeğime dikkat ettim , onu aylarca nasıl heyecanla bekledim . şimdi de oğlumu çok seviyorum ona kıyamıyorum , yediğime içtiğime dikkat ediyorum ki benden ona süt yoluyla gaz geçmesin diye . ama neden böyle hissettiğimi hiç anlamıyorum . acaba yeni bir kimliğe sahip olmak anne olmak mı böyle olmama sebep oldu ? bu yeni düzene alışamamak mı böyle hissettriyor ? niye böyle oldum YAA çok üzülüyorum .. Bir de eşim yanımda yok mesleği gereği ona da üzülüyorum , ben annemlerde kalıcam bebeğimin 40 ı çıkana kadar . Benim bu hissettiklerimi başka yaşayan anneler de varmı , bu durumum zamanla düzelir mi .. Gerçekten şu an iyi hissetmiyorum kendimi , ağlıyorum
kendimi neden böyle hissediyorum bilmiyorum , 1 haftalık anneyim ama kendimi nedense akşam saatleri yaklaştığı zaman mutsuz hissediyorum . Dokunsanız ağlayacak gibiyim , aslında bunları yazarken çok utanıyorum . çünkü aylarca kendime bebeğime dikkat ettim , onu aylarca nasıl heyecanla bekledim . şimdi de oğlumu çok seviyorum ona kıyamıyorum , yediğime içtiğime dikkat ediyorum ki benden ona süt yoluyla gaz geçmesin diye . ama neden böyle hissettiğimi hiç anlamıyorum . acaba yeni bir kimliğe sahip olmak anne olmak mı böyle olmama sebep oldu ? bu yeni düzene alışamamak mı böyle hissettriyor ? niye böyle oldum YAA çok üzülüyorum .. Bir de eşim yanımda yok mesleği gereği ona da üzülüyorum , ben annemlerde kalıcam bebeğimin 40 ı çıkana kadar . Benim bu hissettiklerimi başka yaşayan anneler de varmı , bu durumum zamanla düzelir mi .. Gerçekten şu an iyi hissetmiyorum kendimi , ağlıyorum[/
Senin için dünyanın merkezi değisti böyle hissetmen çok doğal 2 aya gecer en gec.bebegine alistikca yani bence bebeginide al alsveris merkezlerine git orasi ikiniz icinde rahat böylece onunla disari cikmaya alisirsin bunaldikca cikarsin ben bebegim 1 aylikken cikmaya basladim simdi 9 aylik yabancilari gorunce hemen guluyor disari cikicagimizi anladiginda sevinc cigliklari atiyor :]
İmza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?