Anneler lütfen dikkat! Bu nasıl bir sorumsuzluk!

Canım doğru olanı yapmışsın
Benim düşünceme göre TÜRK milleti böyle çalışanlara acıdığı için işini doğru yapmayan kişiye aman işsiz kalmasın diye acıdığı için bu hallere geliyoruz
İşini doğru yapmayana hiç acımayacaksın çatır çatır şikayet edeceksin

Siz o işinden oldu diye üzülmüşsünüz ama o zaten işini yapmıyormuş o yüzden kendinizi suçlamayın.

Hiç kendinizi suçlamayın, doğru olanı yapmışsınız...
Sayenizde bir bebek cani birisinin elinden kurtuldu, birde bu açıdan bakın...

evet iyi yapmissin
kreste calisiyorsa ekmegini o isten cikartiyorsa
emanet yavrulara zulum yapamaz
sen bir tokati gordun kimbilir kac yavruya daha vurmustur

o cocuklarin aileleri tokat yesinler diye vermiyorlar krese

bu arada bende diger arkadaslar gibi merak etmistim
kres cocuklarina neden ziyaret edip hediye goturuyor yetimhaneler dururken ('ki yetimhaneyede gidip ablalik ediyormussun canimsin)
cevabini vermissin
keske yetimhanelerdeki cocuklarin senin gibi bir suru ablalari olsa
cok guzel bir davranis

şıkayet etmekle dogru olanı yapmıssınız fakat

kurum da pek normal guvenılır bı kuruma benzemıyor .

her ne kadar sizi tanıyor olsalar bıle krese emanet

edılmıs cocuklara ,seker cıkolata dagıtmanıza ızın veren bı kurum

boyle psıkopat ruhlu ogretmenıde kurumda ogretmen yapar .

siz elbette ıyı nıyetlısınız fakat ,guvenılır bı kurum olmus olsa ıdı

sızın cıkolata seker dagıtmanıza zaten ızın vermezlerdı .

cocuklardan bırının yedıklerının bunyesıne tepkı vermeyecegı ne malum

kurumun boyle mesulıyet almaları bıle yanlıs .

Çok iyi yapmışsınız ben olsam bende aynısını yapardım,4 yaşındaki yeğenim de anaokuluna başladı çünkü içim gidiyor acaba öğretmenleri nasıl davranıyorlar diye..devlet okulu bir de..gerçi çok eğleniyormuş öyle diyo sıpa am inşallah öyledir :)

Sizi canı gönülden kutlamak istiyorum. Bir vatandaş olarak en doğrusunu yapmışsınız. Ekmek parasıyla dalga geçenlere, ekmek parasını haketmeyenlere ne yapılsa azdır. Çocuklardan sorumlu olacaksınız ve utanmadan onlara vuracaksınız. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. İşini layıkıyla yapmayana ekmekte yok. Sizin yerinizde olsam bende aynısını yapardım.
Siz görevliyi şikayet etmişsiniz, ben çocuğunu her daim döven üst komşumu şikayet ettim. Sıfatı her ne olursa olsun kimsenin sübyana vurma hakkı yoktur, vurursa da tepkisiz kalmamalıyız.
Hepimiz en az sizin kadar tepkili ve duyarlı olsak inanıyorum ki bir çok şey düzelir.
Sizi tekrardan tebrik ediyorum.

Siz çok iyi yapmışsınız ve en önemlisi sonuç olması gerektiği gibi olmuş.

2 yaşındaki o yavrunun yüzüne atılan tokat ruhunda tamiri mümkün olmayan yaralar açıyor çünkü..

Ve o yavruya yapan eminim tüm yavrulara yapar.

Evet belki onca çocukla baş etmek zordur ama çocuklara tahammül edemeyecek yapıdaysan o işi seçmeyeceksin!!

Biran düşündüm de, çocuğum olsa ve kreşe vermek zorunda kalsam acaba ona da böyle davranırlar mı

Küçücükler saf masum..Ben de arada sırada 1. sınıflara gidiyorum..İlk hafta derslerine ben girdiğim için çok seviyorum onları..Canım sıkkın da olsa oraya girince keyfim yerine geliyor...
En iyisini yapmışsın..Ne olursa olsun minicik bir çocuğa el kaldırmaya nasıl vicdanı el vermiş acaba?
Zaten o işi haketmediği besbelli..

Bence çok doğru yapmışsın. Çocuğum yok ama şöyle bir düşündüm de içim sızladı, çok sinirlendim. Nasıl kıyabiliyorlar anlamıyorum ki? 20 yaşına geldim, hiç bir çocuğa el kaldırmadım daha. Bunlar nasıl insanlar anlamıyorum, paranı oradan kazanıyorsun, çocuklardan hoşlanmıyor olabilirsin ama kötü davranmaya ve dövmeye yine de hakkın yok

amin Allahım korusun evlatlarımızı...boşuna üzülmeyin,kendi gördükleri olmasa yada başka şikayetlerde almasalar kızı işten çıkarmaz,uyarırlardı..işten çıkarıldığına göre mutlak başka sebepleride vardır..

içimi rahatlattınız,tesekkür ediyorum yazdıklarınıza. Doğru soyluyorsunuz,başka çocuklara yapmaya devam edecekti,bencede dediğiniz gibi. Tek bir şikayetimle kız kovuldu. iyi ki
kovulmuş diyorum simdi de. Düşününce bu gibi insanlar bu güzelim işten para kazanmamalı,haketmiyorlar cunku. Hem çocuğu korkuttu,hem de katıla katıla ağladı yavrum benim yaAilesine ulaştım miniğin,zaten ama ne yaptılar bilemiyorum. Çok dikkat etmeli anneler,gerekirse en özel kreşlere vermeli,parası ne kadar olursa olsun.. Allah korusun hala şaşırıyorum o küçük kız çocuğuna nasıl vurabildi,duygusuz insan! Allah ıslah etsin,ne diyelim...

Tepki alabilirim, bunu göze alarak yazıyorum.Konunuza inanmadım.Hiçbir kreş, gündüz bakım evi ziyaretçi kabul etmez.Dışardan yiyecek şeker ,çikolata kabul etmez.Şu çocuğun yengesinin bilmem nesiyim deseniz de kabul etmez.50 tane çocuk var.50sinin de gün içinde konu komşu akrabası ziyarete gelse, ne komik olur Ha derseniz ki çocuk esirgemeye gidiyorum, anlarım ama orda da başınızda gözetmen bulunuyor.Kaldı ki özel bir kreşte çocuğa tokat atmak yürek ister.Atıyorlar diyelim sizce bunu ziyaretçi (!) varken yaparlar mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…