- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
kızlar birşey öğrendim ki akıl donduracak derecede....
çocuklarınızı parka götürürken sakın kontrol etmeden bırakıvermeyin....
bazı psikopatların yaptıklarını okuyunca siz de şok olacaksınız....
bu psikopatlar salıncakların elle tutulan zincir kısımlarına ve oturma yerlerine, kollarıyla kendilerini yukarı çektikleri barfikse benzer demirlere, kaydırakların iç kısımlarına, tahteravallilerin oturma tutma yerlerine sakızla jilet yapıştırıyolarmış.....
artık gözü dönmüş bu sapkın insanlar yüzünden çocuklarımızı parka bile götürmeye korkar olduk.....
çok dikkatli olun kızlar, allah muhafaza minicik yavruların ellleri parmakları kalçaları çok derin kesilmiş.....aman aklınızın bi köşesine yazın, parka gittiğinizde kontrol etmeden bindirmeyin oyuncaklara....
nasıl bir zihniyet nasıl bir ruh hastası yapabilir bunu...Allah kahretsin yapanları...
öğrendiğimden beri tüylerim diken oldu...nasıl içim ürperdi anlatamam...
rabbim sen koru yavrularımızı,...
Allah be.......larını versin pislikler
Allahım minicik yavrulardan masumlardan ne isterler Allahtan korkmaz kuldan utanmaz vicdansızlar
psikopatlar için çocuk olmuş genç yaşlı olmuş farketmiyor ki....
ruh hastası işte....allahım koru ya rabbim....
kızlar birşey öğrendim ki akıl donduracak derecede....
çocuklarınızı parka götürürken sakın kontrol etmeden bırakıvermeyin....
bazı psikopatların yaptıklarını okuyunca siz de şok olacaksınız....
bu psikopatlar salıncakların elle tutulan zincir kısımlarına ve oturma yerlerine, kollarıyla kendilerini yukarı çektikleri barfikse benzer demirlere, kaydırakların iç kısımlarına, tahteravallilerin oturma tutma yerlerine sakızla jilet yapıştırıyolarmış.....
artık gözü dönmüş bu sapkın insanlar yüzünden çocuklarımızı parka bile götürmeye korkar olduk.....
çok dikkatli olun kızlar, allah muhafaza minicik yavruların ellleri parmakları kalçaları çok derin kesilmiş.....aman aklınızın bi köşesine yazın, parka gittiğinizde kontrol etmeden bindirmeyin oyuncaklara....
nasıl bir zihniyet nasıl bir ruh hastası yapabilir bunu...Allah kahretsin yapanları...
öğrendiğimden beri tüylerim diken oldu...nasıl içim ürperdi anlatamam...
rabbim sen koru yavrularımızı,...
(sayfanın aşağısına resim ekledim bakın kızlar mutlaka...)
Biz nasıl bir toplum olduk anlayamıyorum, sözde çoğunluğu müslüman bir ülkeyiz ama, kadına şiddet, çocuğa şiddet, hayvana şiddet hepsi bizim ülkemizde. İyi ce delirmiş bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz. Acı görmekten hoşlanan ne kadar çok sadist var oldu yakın zamanda ya.
Allah herkese akıl fikir versin, ne diyim.
Haberi facede görmüştüm ondan sonradır kontrol ediyorum minicik masum bebeklere böyle bir acı çektirmeyi istemek ..... hadi biz götürürken kontrol ediyoruzda işe gidince yavrularımız başkalarına emanet........ geçen okul çıkışı bir ilkokul çağındaki kızı kaçırmaya çalışmışlar arkadaşları felan bağırarak kurtarmış kanım donuyor çocuğu evden çıkarmak istemiyorum.....
Hepimizin yavrusu Allah'a emanet olsun....
Eki Görüntüle 1041751 ...........şu resime bakın kızlar yaa kanı donuyor insanın....
Bide cam şişe kırıyorlar yavrucaklar düşüp biyerlerini kesebiliyorlar. ne diyeyim aklım almıyor nasıl bi ruh haliyle yapıyorlar. allah yavrularımızı korusun
insanlar ruh sağlıklarını kaybediyor gittikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?