anneler mutlaka ama mutlaka okuyun...!!!!!!

bu parkların çevresinde veya dükkan mağaza gibi yakın yerlerde güvenlik kameraları yokmu?
bunları yapanları bulamıyorlarmı incelediklerinde...yada inceliyorlarmı acaba?

komşular falan sürekli polis çağırıp tepki gösteriyorlar. eşlerimiz falan tahmin edersiniz tepkilerini ama sen uyuyorsun saat gece 2-3 bi bakmışın sabah her yer cam kırığı bira şisesi.. komşular, kayınvalidem sabah hep elleriyle topluyor şerefsizlerin pisliklerini

cam kırıkları da çok kötü birşey ama şu jilet olayı bizzat yapılmış ve kan dondurucu...çocuklar ölebilir bile...damarları kesilse ters biryerlerine gelse kan kaybından ölür yavrucaklar yaa....kaydırakların popo denk gelen kısımlarına yapıştırmışlar sakızla
çocuğun allah korusun kayarken kalçasını poposunu bacaklarını keser geçer yaa
çok kötüyüm öğrendiğimden beri...

rabbim bildiği gibi yapsın şeytanlarından bulsunlar yarabbim nasıl bir toplum olduk çıktık nerde bizim eski türk milleti eskiden sokaklarda oynardık gece gündüz fark etmezdi şimdi bakkala gidemiyoruz

şu kediyi öldürürken çeken manyaktan sonra daha çok çoğaldı bu tür şeyler. çünkü adam gibi yaptırım yok
dış ülkede yapılsın böyle bir şey var ya tepki yağar
ama bizim ülkemizde böyle de sapıklar türer

bende kötü oldum ..çok dikkatli olmamız lazım çok

duyarlılığınız için tebrik ederim sizi. bence sadece çocuk parkları değil toplu olarak kullanılan her tür mekanlar kontrol edilmeli oturup kalktığımız yerlere... bu olaylar yüzünden normal insanların da psikolojisi bozulacak korkarım....herşeyden şüphe eder hale gelecez.

rabbim bildiği gibi yapsın şeytanlarından bulsunlar yarabbim nasıl bir toplum olduk çıktık nerde bizim eski türk milleti eskiden sokaklarda oynardık gece gündüz fark etmezdi şimdi bakkala gidemiyoruz

aynen ya hele yaz akşamları annem zor sokardı içeriye şimdi gündüz bile bırakamıyoruz çocukları yanlız. bize çok büyük sorumluluklar düşüyor yavrularımızı mutlu sağlıklı bireyler olarak yetiştirebilmek. bazen işe güce dalıp ihmal ediyoruz yavrularımızı. en önemli görevimiz anne ve baba olarak mutlu bireyler ana baba sevgisine doymuş bireyler yetiştirmek.toplum olarak anca böyle biter bu olaylar

Kucucuk cocuklardan ne isterler anlamiyorum. Adiler. Bundan sonra cok dikkatli olacagim ilk defa duydum boyle birseyi. Bilgilendirdi giniz icin cok tesekkur ediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her yer sapık ve psikopatlarla dolu..

bızım zamanımızda çükünü gösteren adamlar revaçtaydı..

sımdıyse caniler..

polısımız,beledıyemız umarım bu konuda çalışmalara başlarlar:S

Eki Görüntüle 1041751 ...........şu resime bakın kızlar yaa kanı donuyor insanın....

Aman Allahım inanamıyorum ya bu insanlık gerçekten ölmüş.
Yerim onun minik ellerini ya nasil bi zihniyet bu?
Allah yavrularimizi korusun.
Teşekkürler uyardığını için
Allah muhafaza ellerine diilde bileklerine yada boynnuna falan denk gelse offfff Allah belalarini versin kesin kirolar yapiyodur pis terorisler

Bizim okulun karşısında bi Adam çimlere yatmıştı bizim arkadaşlarda kirmasmiyo olmusmu diye bakmaya gittiler ben korktuğum için gitmedim iyiki gitmemisim sonuç malum bağırarak kaçtılar)

Belediyeler sorumlulugunda değil mi parklar ya da nere ilgileniyor bilmiyorum her parkta gizli guvenlik kamerasi olmali mobese degil sadece parki görüş acisina alan kamera olmalı. Bu cok zor değildir herhalde şimdiye kadar olmamasi bile ilginc o zaman parktan cocuk kacirma olaylari dahil birçok olayin onune geçilebilir.

eskiden herkesin 4-5 tane çocuğu olurmuş, ve çocuklar oyun çağına gelince sokağa bi salarmış ailesi akşama kadar çocuklar dışardan girmezlermiş...
bende öyleydim annem zor katardı eve, mahallenin çocuklarıyla en köhne yerlerde bile oynamışlığımız vardır, ama şükür bir kez bile başımıza bi iş gelmedi...
şimdiki nesil çok şanssız, çocuklar evlerde büyüyüp gidiyor....küçücük yaşlarda tv karşısında pc başında hepsi...
çünkü dışarı çıkaramıyoruz artık çocuklarımızı....çarşıya çıktığımda bile bi anlık gaflete dalıp oğlumu gözümden kaybederim diye ödüm kopuyor...
en güvendiğimiz parklarda bile bu olaylar oluyorsa artık, parklara bile gidemeyeceğiz demekki....
bir tane çocuğa bile göz kulak olmak bu devirde bu kadar zor iken, nerdeee 3-5 çocuk yapmak????

Bizim çocuklugumuz en güzeliydi belkide canım,parklara bile gönül rahatlıgıyla giderdik eskiden kapı pencere açık yatardık ama şimdi gece yatarken bile kapıları kilitleyip yatıyoruz ne olur olmaz diye,ben bile 27 yaşındayım azıcık geciksem annem başlar aramaya devir çok değişti artık ne yazıkki.

aynen canım, bütün kapıları pencereleri defalarca kontrol ediyoruz yatarken, evde tek kalmaya korkar olduk...
dışarı çıksak defalarca sure dua okuyorum...rabbimize emanetiz sadece...yoksa tehlikeden, sapkınlardan korumak imkansız kendimizi...

Canım bizim evimiz site içinde ve 15.kat 15.kat olunca hırsız falan çıkmaz derler ama geçen haftalarda bir olay yaşadım annemler evde yok bir akrabaya gittiler ve o gün gelmediler eve ertesi gün geldiler,kardeşimle beraberiz evde hadi gel bir film izleyelim dedi neyse filmi izledik bitti saat gece yarısı 1 oldu bizim kapıya birisi resmen vurdu kapının tokmağına evde varlar mı yoklar mı diye kontrol ediyorlar heralde kimo dedim ses yok kapı komşumuzda duymuş sesler sonra güvenlige söyledik tabi kameralar bozulmuş ogün...sonrada güvenlikten ögrendim ki sitenin içerisinde hırsızlar varmış galiba bir evede girmeye çalışmışlar galiba kapıdan çünkü ev sahibi uyanmış seslere gitmişler,aynen dediğin artık evde tek kalmaya bile korkar oldum eğer gündüz bile evde teksem kapıyı kilitliyorum.

​Konudaki eklediğin resimleri sen mi çektin peki?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…