- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Canım bizim evimiz site içinde ve 15.kat 15.kat olunca hırsız falan çıkmaz derler ama geçen haftalarda bir olay yaşadım annemler evde yok bir akrabaya gittiler ve o gün gelmediler eve ertesi gün geldiler,kardeşimle beraberiz evde hadi gel bir film izleyelim dedi neyse filmi izledik bitti saat gece yarısı 1 oldu bizim kapıya birisi resmen vurdu kapının tokmağına evde varlar mı yoklar mı diye kontrol ediyorlar heralde kimo dedim ses yok kapı komşumuzda duymuş sesler sonra güvenlige söyledik tabi kameralar bozulmuş ogün...sonrada güvenlikten ögrendim ki sitenin içerisinde hırsızlar varmış galiba bir evede girmeye çalışmışlar galiba kapıdan çünkü ev sahibi uyanmış seslere gitmişler,aynen dediğin artık evde tek kalmaya bile korkar oldum eğer gündüz bile evde teksem kapıyı kilitliyorum.
​Konudaki eklediğin resimleri sen mi çektin peki?.
ne ara bu kadar insanlıktan çıkıldı yaaaa?kızlar birşey öğrendim ki akıl donduracak derecede....
çocuklarınızı parka götürürken sakın kontrol etmeden bırakıvermeyin....
bazı psikopatların yaptıklarını okuyunca siz de şok olacaksınız....
bu psikopatlar salıncakların elle tutulan zincir kısımlarına ve oturma yerlerine, kollarıyla kendilerini yukarı çektikleri barfikse benzer demirlere, kaydırakların iç kısımlarına, tahteravallilerin oturma tutma yerlerine sakızla jilet yapıştırıyolarmış.....
artık gözü dönmüş bu sapkın insanlar yüzünden çocuklarımızı parka bile götürmeye korkar olduk.....
çok dikkatli olun kızlar, allah muhafaza minicik yavruların ellleri parmakları kalçaları çok derin kesilmiş.....aman aklınızın bi köşesine yazın, parka gittiğinizde kontrol etmeden bindirmeyin oyuncaklara....
nasıl bir zihniyet nasıl bir ruh hastası yapabilir bunu...Allah kahretsin yapanları...
öğrendiğimden beri tüylerim diken oldu...nasıl içim ürperdi anlatamam...
rabbim sen koru yavrularımızı,...
(sayfanın aşağısına resim ekledim bakın kızlar mutlaka...)
Gazelcim sağol paylaşım için , duymamıştım ben bunu .
Bazılarına insan demeye dil varmıyor gerçekten .
Nasıl bir ruh halidir bu , nasıl bir canavarlaşmış vicdandır .
Allahım evlatlarımızı korusun , bizlerde gözümüzü 4 değil 14 açalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?