anneler mutlaka ama mutlaka okuyun...!!!!!!

yok canım ben çekmedim fb 'den alıntıladım...
evet çok haklısın hırsız için müstakil apartman site farketmiyor..hani derler ya kilitler dost için diye....
çok doğru gerçekten...hırsıza kilit bile yersiz...

ne ara bu kadar insanlıktan çıkıldı yaaaa?
nereye gidiyoruz?

Psikopatlık diz boyu, rezillik de...

Gazelcim sağol paylaşım için , duymamıştım ben bunu .

Bazılarına insan demeye dil varmıyor gerçekten .

Nasıl bir ruh halidir bu , nasıl bir canavarlaşmış vicdandır .

Allahım evlatlarımızı korusun , bizlerde gözümüzü 4 değil 14 açalım .

Ayy sinirden deli oldum, insanliktan ciktik iyice, kimselere guven kalmadi artik.
bende paranoya bi anneyim, neredeyse kizimla cikabilsem kaydiraga bile cikicam.
bi arkadas kiziyo bana, cocugu rahat birak diye. Kendi saliyo kizini oyun parkina alisveris yapiyo.
baska ulkedeyiz biz birde. Hicde yalniz birakamam cocugumu. Kim ne derse desin.

İtoğlu itler hayvanlara ayıp oluyo ama diğer küfürleri içinden ediyorum jiletle doğruycaksın böle adamları

İmza

İnsanlık ölmüş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu olay Viyana'da olmuş Türkiye'de değil yinede benimde kanım dondu Rabbim evlatlarımızı korusun bahçemiz var kızımı yalnız gönderemiyorum

Ruh hastaları demeye dahi utanıyorum.. Ruh hastaları bunların yanında melek kalır..
Gözüm döner herhalde.. Çocuk konusunda çok hassasım..Çok bile az kalır belki.. Yapanlar bi gelse ya bana, bi gelse bi rastlasam.. Yıllardır öğrendiğim kick boks hareketlerini uygulasam şöyle ağız tadıyla.. Avuç içlerine pentagram çizmezsem en adi şerefsizim ya..

Allah'ım sen çoluğumuzu çocuğumuzu koru.. Gözümüzü, kulağımızı aç, bunlara da fırsat verme..

gözümüzü açsak bile yetmiyor ki ausum, hangi annenin aklına gelirdi ki parkta salıncağı kaydırağı kontrol etmek....
allah muhafaza etsin yavrularımızı....
parka bile götüremeyecez artık....bu çocukları evin içinde büyütecez korkudan...

allah belalarını versin ya ben zaten çok pimpirikliyim herşeyden bişe çıkarır korkarım asla götürmem parka ya heryerden bişeler çıkıyo evden çıkamıcaz böyle insanlar yüzünden

Nefesim kesildi resmen okuyunca

Dunde bizim mahallede cocugu bebek arabasinin icinden zorla kacirmaya calistilar. Annesi basadememis ama cigliklarina insanlar kosmus yardima..
Bugun cocuklar bisiklet surerler bende kosu yaparim diye kosu parkina gittik tabiii 15 dk sonra korktum eve geri getirdim cocuklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…