- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Uykusuzluktandır canım.6 aylık bir oğlum var bu aralar gece cok sık uyanmaya başladı.
Bende yorgun ve uykusuzum anlıycagınız.
Son bi haftadır gecenin bi yarısı oğlum uyanınca hep yeğenim zannediyorum .
Biraz açmak gerekirse bi haftadır anneme kalmaya gitmiştim yeğenime bakıyor iki bebek bütün gün beraberdik.
Sonrasında bende bu olaylar basladı.
Mesela bir örnek.
Gece bas bas bebek ağlaması.
Aldım kucağıma Allahım yeğenimi yanıma niye yatırdılar nasıl geri uyutucam diyorum çocuğu aldım kucağımda gezdirmeye başladım.
Baktım susmuyor annesi de değilim emziremem derken panik oldum başladım anne anne diye bağırmaya uyanıp geldi anne al uyut bu çocuğu dedim.
Garibim aldı götürdü oğlumu.
Bende odama geri dönüp oğlum seslerden uyanmıştır bende onu uyutayım diye yatakta oğlumu arıyorum.
Baktım yatakta bebek fln yok düştümü acaba diye yere bakınmaya başladım.
Derken aklım basıma geldi oğlumu anneme verdim.
Hemen gittim aldım çocuğu .
Yani yaklaşık 3 4 dakika süren bi hayal yaşadım.
Bi hafta önce idi bu olay.
Dün gece yine aynı şeyi yaşayınca acaba bu bi sorun mu diyorum artık eve döndüm çünkü.
Dün gece yine bebeğim ağlıyor ben Oğlumu kucağımda zannediyorum.
Bu sefer eşimi dürtüp Mert’i(yeğenim) al ağlıyor sustur şu çocuğu diyorum.
Oda bi anlık sokla uyandı kalktı ne Mert’i oğlumuz ağlıyor dedi.
Bi baktım kucağımda bebek yok cidden yataktaki oğlumuz
Hanımlar uykusuzluktan normal mi bunlar yoksa deliriyor muyum
İnsan ılk basta uykusuzlugu kaldırabılıyor ama bebek 5-6 aylık oldugunda hala 2 saatte bır uyanmaya devam ederse cok kotu oluyor. Kuzenımın bebegı 8 ay 1 saatte kalkıyordu emmeye
İnsan ılk basta uykusuzlugu kaldırabılıyor ama bebek 5-6 aylık oldugunda hala 2 saatte bır uyanmaya devam ederse cok kotu oluyor. Kuzenımın bebegı 8 ay 1 saatte kalkıyordu emmeye
Evet haklısınız. Aslında başlarda daha uzun uyuyordu 4 saati buluyordu hatta bi kere gece sadece bi kere uyandı 5 saat uyudu mutluluktan uykum kaçtı bu çocuk nasıl bu kadar uyudu diye
Ancak son bi aydır memeye ekstra bi düşkünlüğü basladı sonuç cok sık uyanmalar .
Umarım düzelir yoksa ben bu uyku uyanıklık arasında daha ne halüsinasyonlar görecem Allah bilir.
Benim bebek yaklaşık 2 yaşına gelinceye 20 dk da bir kalkardı.İnsan ılk basta uykusuzlugu kaldırabılıyor ama bebek 5-6 aylık oldugunda hala 2 saatte bır uyanmaya devam ederse cok kotu oluyor. Kuzenımın bebegı 8 ay 1 saatte kalkıyordu emmeye
Belli ki kaliteli uykuya hasret kalmış bunyeniz. Bu durumu gün içinde hatta gece bile sızmalar şeklinde geçiriyor. Sürekli bilinç altı ve üstü çizgisinde uyku haliniz o yüzden algı karışıklığı yaşıyorsunuz. Çok büyütülecek bir durum değil6 aylık bir oğlum var bu aralar gece cok sık uyanmaya başladı.
Bende yorgun ve uykusuzum anlıycagınız.
Son bi haftadır gecenin bi yarısı oğlum uyanınca hep yeğenim zannediyorum .
Biraz açmak gerekirse bi haftadır anneme kalmaya gitmiştim yeğenime bakıyor iki bebek bütün gün beraberdik.
Sonrasında bende bu olaylar basladı.
Mesela bir örnek.
Gece bas bas bebek ağlaması.
Aldım kucağıma Allahım yeğenimi yanıma niye yatırdılar nasıl geri uyutucam diyorum çocuğu aldım kucağımda gezdirmeye başladım.
Baktım susmuyor annesi de değilim emziremem derken panik oldum başladım anne anne diye bağırmaya uyanıp geldi anne al uyut bu çocuğu dedim.
Garibim aldı götürdü oğlumu.
Bende odama geri dönüp oğlum seslerden uyanmıştır bende onu uyutayım diye yatakta oğlumu arıyorum.
Baktım yatakta bebek fln yok düştümü acaba diye yere bakınmaya başladım.
Derken aklım basıma geldi oğlumu anneme verdim.
Hemen gittim aldım çocuğu .
Yani yaklaşık 3 4 dakika süren bi hayal yaşadım.
Bi hafta önce idi bu olay.
Dün gece yine aynı şeyi yaşayınca acaba bu bi sorun mu diyorum artık eve döndüm çünkü.
Dün gece yine bebeğim ağlıyor ben Oğlumu kucağımda zannediyorum.
Bu sefer eşimi dürtüp Mert’i(yeğenim) al ağlıyor sustur şu çocuğu diyorum.
Oda bi anlık sokla uyandı kalktı ne Mert’i oğlumuz ağlıyor dedi.
Bi baktım kucağımda bebek yok cidden yataktaki oğlumuz
Hanımlar uykusuzluktan normal mi bunlar yoksa deliriyor muyum
gerı uykuya alısmanızda sıkıntı 20 dk da bır uyanan bırı ıcınBenim bebek yaklaşık 2 yaşına gelinceye 20 dk da bir kalkardı.
Sonra uykulari düzene girdiğinde bile, ben ccookk üzüm bir süre 20 dk dan fazla uyuyamamistim
Beyin otomatik uyanirdi, ay ne fenaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?