Anneler sorum var ???

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Ya meraktan soruyorum anneler,
Kendi annem kaynanadan beter maalesef. .
Eski konuma bakabilirsiniz.
Şimdi hamile kalırsam mesela doğuma kayinvalidem gelemez zaten , kendi annem de gelse zehir eder bundan eminim.
Anne yada kV gelmeden doğum olmaz mı ????
Yapilamazmi çok mu zor basaramaz miyim.... ikisi de bana birbirinden beter çünkü.
Eşim de istemiyor ikisini de..
Nasıl olur nasıl yapılır biri gelmek zorunda mi tanıdık biri gelse olmaz mı

Olur tabi neden olmasın
Ama elin günün içine çıkcan millet arkandan konuşur
Anası niye gelmemiş kimsesi yok mu bunun diye
Bizim toplum meraklı böyle şeylere maalesef

Hemsireler yardimci olur zaten en büyük yardimci eşin gelmeseler moraliniz daha yüksek olur keyfini cikartirsiniz

eşinizin yardımıyla altından kalabilirsiniz bence. Sezeryan doğumda ilk günler zor geçiyor. Sonrası kolay zaten. Ayrıca annelik içgüdüsel birşey. Neleri başarabildiğinize siz bile şaşıracaksınız. Kendinize güvenin. Benimde ilk çocuğum ama 15 günlükken tek başıma yıkamaya başladım. Zamanla oturuyor düzeni çocuğun zaten

esım ıstemıyor ıkısınıde ne demek ....sen ıstıyor musun onemlı olan o....
valla ılk çoçuksa kesınlıkle bırının yardımı olmalı...esın erkek olarak ne anlar bebegın bakımından....sen sezeryan olursan zaten yardıma ıhtıyacın olur....normal doğum bıle yapsan mutlaka tecrubelı bırıne yada sana yardım edecek bırıne ıhtıyac duyacaksın....kardes varsa kardes...ama anne daha onemlı....sonuçta cocuk buyutmus....
hem hersey bır yana nasıl gelme dıyeceksınkı

Olur tabi ben ilk dogumda bu aile muhabbetleri yuzunden o kadar darlandim ki aht ettim okinciye olursa kimse olmasin diye.Öyle de yaptım dogumda yanimda esim vardi ayy ne güzelmiş sakin sakin.Evde de birkac gun esim yardimci oldu sonra zaten annem geldi 1 hafta kaldi ve birkac misafir falan.Esimin ailesi kalabalik 1 gun de onlari agirladim gecti,gitti.He bana da laf carpitan oldu yalniz misin, lohusa yatar surekli falan gibi.Ben de lohasalik hastalik degildir,elim ayagim tutuyor şükür deyip kapadim agizlarini.Keske ilkinde de öyle yapsaymisim.Hastahanede hemsireler bile tebrik etmisti ay en sakin oda sizinki ne güzel başbaşa,tadini cikariyorsunuz diye.Dogum aksami esimle hastahane odasinda pizza partisi yapmistik odaya giren guluyordu.Cok zevkliydi yaa...

İlle de kv anne şart değil ama bir bilen olsa çok yardımi olur. İlk dogumumu düşünüyorum da... Yeni doğmuş bi bebeğe kıyafet giydirmek, bez bağlamak en önemlisi doğru şekilde emzirmek biraz tecrübe istiyor. Evet, bende internetten bin tane video izlemiştim doğumdan önce, bir sürü kitap okudum ama pratikte çok farklı. Banyo yaptırmak falan ilk seferde zor olabilir. Güvenebilecegin biri varsa ondan yardım iste bence, ama bi süre yardım al yani mümkünse.

Olur bence benim şimdi ki aklım olsa bi Kadın ayarlardım ben toparlanıncaya kadar yanımda kalması için annem ve kv geldi kv zehir etti doğumumu... Milleti değil kendini düşün Nasıl ve kimle rahat edeceksen o gelsin

bilmiyorum
benim annem hasta
kaynvalidem de benle yabancı gibi zaten ben gelmesini istemem
ben doğum yapsam eşimden başkası yanımda olamaz
o yüzden de çocuk sahibi olmaya uzak duruyorum
kendime hemşire tutmam gerekecek sanırım

Hamile kalmadan bunlari düsünmek sencede mantiksiz degil mi?

doğuma derken hastaneye mi

hastanede eşim kaldı gece de

annem vardı ama ona sen evde kal dedik

evde de kimseye gerek yok bence

eşin azıcık elinden yemek vs geliyorsa ya da parama gücüm yeter dışardan hallederiz derse sorun olmaz

bir de çalışıyorsanız çozuğa zaten bakıcı bakacaksa bakıcıyı erken ayarlayıp doğum öncesi ve doğum sonrasında da yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz

arkadaşlarım amerika da ikisi baktılar bebeğe ki babasının da o esnada fiziksel rahatsızlığı vardı

o kadar sıkıntı olmaz

esasen çevrede kimse olmayınca o babalar da birer aslan parçası olup her işi yaparlar

merak etme sen

Eşinin olması bile yeter en azından sana yardım eder bebeğine sen bakarsın.. Ben kbdede kaldm inanki ilk gün sezeryanlı karnımla masada çocuğumun altını değiştirdm şimdiki aklm olsa evimde kalırdım ve annem gelip yemek yaptı düşün boşuna kalmışım rabbim kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…