anneler yardimci olursaniz sevinirim

angarali123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
120
6
34
Meraba kizlar konuyu dogru yere mi actim bilmiyorumda size bi sorum olcak uykuyu zaten cok seviyordum bide hamilelikte iyice uykuya dustumm oglene kadar uyuyorum 12 ye kadar falan yuh diyenler vardir ama inanin oyle yalnizim napim uyu babam uyu tam uyumayincada basim catliyo..sorum su 14 haftalik hamileyim ben o saate kadar uyuyorum ya bebegim besleniyomudur acikiyomudur aciksa beni uyandirir mi beni bilgilendirirmisiniz ilk gebeligim pek bilgim yok simdiden sagolun

Canım şuanki beslenmen henüz çok küçük olduğundan bebeğine yetiyordur gerekli vitamin ve mineralleri aliyordur ama büyüdükçe gebeliğin ilerledikçe tabiki yetmeyecek ve özellikle günün en önemli öğünü olan kahvaltı saatinde yapilmadigin için öğle ve aksam yemekleride kayacak muhtemelen geç saatlerde ki yemelerin hem aşırı kilo alma hem de geceleri hazımsızlık s

Canım şuanki beslenmen henüz çok küçük olduğundan bebeğine yetiyordur gerekli vitamin ve mineralleri aliyordur ama büyüdükçe gebeliğin ilerledikçe tabiki yetmeyecek ve özellikle günün en önemli öğünü olan kahvaltı saatinde yapilmadigin için öğle ve aksam yemekleride kayacak muhtemelen geç saatlerde ki yemelerin hem aşırı kilo alma hem de geceleri hazımsızlık sorununa neden olacak yeterli suda icemeyeceksin tabi.

Sabah kalk birşeyler atıştır en azından bir süt iç ekmeğe bal sür yada peynir ekmek ye tekrar uyu..Kalkınca da kahvaltını yaparsın ama 12 y kadar aç aç uyuma

bende çok uyuyorum hamile kaldığımdan beri ama gece saat 3 ya da 4 te uyandırıyor miniğim bir iki lokma ya da bir meyve yiyip yatıyorum sabahta gene bişeyler yiyip öyle uyumaya çalışıyorum. hiç bişey yapamazsan bi muz biraz kraker ye öyle yat. hem birden midene yüklenmezsin hem de aç kalmazsın bebeğin de aç kalmaz

X