Anneler yardiminiza ihtiyacim var

Ya benım anlamadıgım bu veletler anne karnında uslu uslu duruyo en fazla tepınıyrlar ama cıkınca ne bu naz nıyaz sen kucucuksun 8 gun oncesıne kadar suyun ıcınde debelenıyodun tursudakı kucuk salatalık gıbı :D ne dıye sımdı bu havalar dımı ıste her naz anneye buyucek elın kızına gıtcek ona agznı acamıcak ama anneye her daım pabuc kadar dıl :D nerden nereeye geldım ya

Bebişin daha 8 günlükmüş tabi kucağını isteyecek canım çünkü senden başka herşey yabancı şu an ona senin sesin kokun ona güven veren tek şey emme olayında arkadaşlarda bahsetmiş arka arkaya emmelerde aynı memeyi ver arka sütüde alabilsin hem daha iyi kilo alır hem daha uzun süre tok tutar kızım 15 dakikada bir 5 dakika emerdi 33 ay emzirdim 33 ayda 5 dakikan fazla emmedi büyüyünce 5 dakikan sonrasını hep oyuna çevirdi ama kilo alması hep normaldi illa 20 dakika emzireceğim diye kendinide bebeğinide zorlama ben ilk zamanlar niye bu çocuk bu kadar az emiyor daha uzun süre emmeli diye kafaya takmıştım sinir oluyordum kendimi üzmüşüm sonra bu çocuk böyle diye kabullendim rahat ettim büyüklerede bakma bebek tabi kucak isteyecek seni sinir etmek yerine ev işlerine yardım etsinler hayatını kolaylaştırsınlar

Ya benım anlamadıgım bu veletler anne karnında uslu uslu duruyo en fazla tepınıyrlar ama cıkınca ne bu naz nıyaz sen kucucuksun 8 gun oncesıne kadar suyun ıcınde debelenıyodun tursudakı kucuk salatalık gıbı :KK70: ne dıye sımdı bu havalar dımı ıste her naz anneye buyucek elın kızına gıtcek ona agznı acamıcak ama anneye her daım pabuc kadar dıl :KK70: nerden nereeye geldım ya
Dimi ama kizz dur okadar kv laf soyluyom bian bnmde kv damarim tuttu el kizina gelince hic asker gibi hazir olda durcak ama anneye gelince soylencek :))

Bebişin daha 8 günlükmüş tabi kucağını isteyecek canım çünkü senden başka herşey yabancı şu an ona senin sesin kokun ona güven veren tek şey emme olayında arkadaşlarda bahsetmiş arka arkaya emmelerde aynı memeyi ver arka sütüde alabilsin hem daha iyi kilo alır hem daha uzun süre tok tutar kızım 15 dakikada bir 5 dakika emerdi 33 ay emzirdim 33 ayda 5 dakikan fazla emmedi büyüyünce 5 dakikan sonrasını hep oyuna çevirdi ama kilo alması hep normaldi illa 20 dakika emzireceğim diye kendinide bebeğinide zorlama ben ilk zamanlar niye bu çocuk bu kadar az emiyor daha uzun süre emmeli diye kafaya takmıştım sinir oluyordum kendimi üzmüşüm sonra bu çocuk böyle diye kabullendim rahat ettim büyüklerede bakma bebek tabi kucak isteyecek seni sinir etmek yerine ev işlerine yardım etsinler hayatını kolaylaştırsınlar
Peki canikim ben dogru anladimm dimi on sut arka sut demek ayni memeden sut bitene kadar ver demekki eger oyleyse bn zaten oyle yapiyorum digeri doluyo sora buarada.yani 20 dk olmasi sartt degil 5 dk olsa bebek memeyi birakip tekrar istediginde ayni memeden vercem

Peki canikim ben dogru anladimm dimi on sut arka sut demek ayni memeden sut bitene kadar ver demekki eger oyleyse bn zaten oyle yapiyorum digeri doluyo sora buarada.yani 20 dk olmasi sartt degil 5 dk olsa bebek memeyi birakip tekrar istediginde ayni memeden vercem
Evet canım beş dakikada emse tekrar emmek istediğinde aynı memeyi ver sonraki emmede diğer memeye geçersin bebeklerin ön sütede ihtiyacı var ön süt bir nevi su gibi bebekler için zaten bir müddet sonra beş dakika bile emse farkedeceksin ki memeyi boşaltmış büyüdükçe süre aynı olsada çeneleri güçlendiği için kısa sürede çok süt emmiş oluyorlar kızım şimdi 3 yaşında ilk doğduğunda lohusa kafası doyuyormu acaba diye düşünmekten bi hal olmuştum ah keşke diyordum miğdeleri şeffaf olsa üstündede ölçü kapları gibi cc yazsada ne kadar emdiğini görebilsem

Evet canım beş dakikada emse tekrar emmek istediğinde aynı memeyi ver sonraki emmede diğer memeye geçersin bebeklerin ön sütede ihtiyacı var ön süt bir nevi su gibi bebekler için zaten bir müddet sonra beş dakika bile emse farkedeceksin ki memeyi boşaltmış büyüdükçe süre aynı olsada çeneleri güçlendiği için kısa sürede çok süt emmiş oluyorlar kızım şimdi 3 yaşında ilk doğduğunda lohusa kafası doyuyormu acaba diye düşünmekten bi hal olmuştum ah keşke diyordum miğdeleri şeffaf olsa üstündede ölçü kapları gibi cc yazsada ne kadar emdiğini görebilsem
Gercekten cok dusunmussun doyuyomu die baksana midenin seffaf olmasi ustunde olcu kaplari falan bu nasil hayal kirk yil dusunsem aklima gelmez :))) :KK70:

Bu soylediginiz beraber uyuma tavsiyesi doktorlarin tamamen karsi ciktigi birsey. Insan uyurken ne yaptigini bilmiyor. Bebegi ezerek bogmak cok mumkun. Sakin boyle birsey yapmayin.

Bu yüzden zaten cok dikkatli davrandim, inanilmaz bir gücle yaptim bunu. Herkesin de yapabilecegini sanmiyorum. Ona birsey olmasin diye de oturarak uyudum, simdi yan yanayiz 11 aylik oldu.
Ilk aylar bebek nasil rahatsa o sekilde uyudum acikcasi. En kötü ihtimal kucagimdan yataga düsmesiydi ama zaten kipirdamiyor bebekler ilk zamanlarda. Zaten diken üstünde olunca bir sekilde basa cikilabiliyor. Ha doktorlar zaten ayri yatak diyorlar. Annenin bilecegi is. Uykuya cok düskün olanlar, zor uyananlar denemesin zaten.

Back
X