Çocuk Hastalıkları Annelerden bilgi edinmek istiyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kumsalcesur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
8
2
1
Merhaba guzel anneler oncelikle anneler gununuz kutlu olsun benim 2 yasinda kizim var hem cok hiperaktif hem soz dinlemiyor ve iki gundurde basinda kirmizi yara gibi biseler var dr mikrop almis dedi ama gecmedi bilgisi olan varmi

Merhaba guzel anneler oncelikle anneler gununuz kutlu olsun benim 2 yasinda kizim var hem cok hiperaktif hem soz dinlemiyor ve iki gundurde basinda kirmizi yara gibi biseler var dr mikrop almis dedi ama gecmedi bilgisi olan varmi
Sizinde anneler gününüz kutlu olsun. 3 yaşında söz dinlememesi çok normal.Benim kızımda öyleydi dediğim dedik durumunda. Kafasında çıkan yaralar için cildiye doktoruna mı götürseniz. Kabuklu yaraysa belki kendisi yapmıştır, taktığınız tokadan olmuştur, alerjik bişey olabilir. İhmal etmeyin bence

2 yaşındaki bebek söz dinlemekten ne anlar acaba bebek yahu o daha. Canı sağlıklı olsun hiperaktif olsun. İnanın hepsi geçecek ve siz bu günleri özleyeceksiniz.

Sizinde anneler gününüz kutlu olsun. 3 yaşında söz dinlememesi çok normal.Benim kızımda öyleydi dediğim dedik durumunda. Kafasında çıkan yaralar için cildiye doktoruna mı götürseniz. Kabuklu yaraysa belki kendisi yapmıştır, taktığınız tokadan olmuştur, alerjik bişey olabilir. İhmal etmeyin bence
Guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim gittim krem verdi hemen gecti cok sukur

Doktor size söylemiş
Siz neden bir soruyorsunuz onu anlamadım? 😀 biz doktordan daha mi iyi biliriz?

Bende bebek oldugunu biliorum acaba herkesinkimi ole diye sormak istedim kirici gibi kelimelere gerek yok bence
Kırıcı hiç birşey söylemedim kendime göre ve mantık çerçevesinde cvp verdim size :) Bu gibi durumlarda çocuklarınızı başka çocuklarla kıyaslamak sizi yanlış yönlendirir diyeceğim ama gene alınacaksınız :) Sağlıkla büyütmenizi dilerim evladınızı

Back
X