• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelere malum olur mu?

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
163
mrb kızlar size sormak istediğim bir soru var...
annelere kızlarının hayatında olanlar malum olur mu ?

şöyle anlatayım geçen gün odamda yatıyordum annemle babamda mutfakta kahvaltı yapıyordu. Annem bana seslendi..
elfce92 kalk hadi . babana söyleyeyim mi dedi ben de neyi demeden söyle dedim. söylüyorum bak dedi . söyle dedim(nasıl olsa annem yasadığım hakkında eski çıktığım hakkında bir şey bilmiyor diye düşünüyorum.)

dedi ki elfce92 yi rüyam da gördüm bi oğlanın koluna girmiş geliyorlardı... Oğlan devlet memuruymuş bizim kızda devlet memuru olmak için çalışıyormuş dedi. ( kpss ye hazırlanıyorum şuan)ben de dalga geçtim nasıl bari yakışıklı mı diye. yakışıklı dedi..

sonra... çocuğun ismi de mahmut dedi :53: nasıl yani :53: tıkandım kaldım. eski çıktığımın , hala sevdiğim çocuğun ismi bu. annem üsteledi bir kaç kere ismi mahmut dedi. ben şok oldum bir şey demedim daha...
annemin kimseden böyle bir şey duyması da mümkün değil... duysa kim bu çocuk diye üstüme gelirdi...

sizin de başınıza bu tür şeyler geldi mi. annenizin hissettiği oldu mu kızlar :26:

Son düzenleme:
temiz kalpliymiş annen:)

benim annemede olur...çıkar:) evet sanırım malum oluyor bazı insanlara

bence ismini de bilmesi annenin bu olayı bi şekilde öğrendiğini gösteriyor canım. ortalıkta bıraktığın günlük,deftere yazdığın bi yazı,telefon vs gibi şeylerden öğrenmiştir muhtemelen. :31:

bence ismini de bilmesi annenin bu olayı bi şekilde öğrendiğini gösteriyor canım. ortalıkta bıraktığın günlük,deftere yazdığın bi yazı,telefon vs gibi şeylerden öğrenmiştir muhtemelen. :31:

ben ortalıkta numara ya da günlük bırakmam ki canım.
günlüklerimi mailime yazarım. özel kişilerin numarasını gibi gibi bir sürü şeyi mailimde saklarım ben. hem öğrense üstüme gelirdi kim bu çocuk diye :27:

Bu tarz olmasa da, benim de annemin 6. hislerinin kuvvetli olduğuna inanırım.
Bana kimden zarar gelecek, kim benim için iyidir değildir sezinler.
Önceden uyarır ve uyarıları sayesinde bir çok zor durumdan kurtulduğumu söyleyebilirim.
Ama bence bütün anneler böyledir, evlatlarına karşı bütün hislerini radar gibi kullanıyorlar bana sorarsanız.. :9:
Senin ki biraz tabii enteresan olmuş ama, vardır herşeyde bir hayır... :34:

Bu tarz olmasa da, benim de annemin 6. hislerinin kuvvetli olduğuna inanırım.
Bana kimden zarar gelecek, kim benim için iyidir değildir sezinler.
Önceden uyarır ve uyarıları sayesinde bir çok zor durumdan kurtulduğumu söyleyebilirim.
Ama bence bütün anneler böyledir, evlatlarına karşı bütün hislerini radar gibi kullanıyorlar bana sorarsanız.. :9:
Senin ki biraz tabii enteresan olmuş ama, vardır herşeyde bir hayır... :34:

aynen öyle bacım :D çok şaşırdım bende uykulu gözlerim :53: ahanda böyle oldu :52:

belki rüyanız da ismini sayıklamış olabilirsiniz. ismi ordan tutturup gerisini rüyada görmüş olabilir.
anneler elbette sezerler.

Son düzenleme:
benimkiii
ne zaman gizli iş çevirecek olsak-ben ve ablam- bi şekilde kabak gibi karşısına çıkıyo kadının :))
küçükken hadi neyse,ama şimdi ikimiz de ayrı şehirlerdeyiz,buna rağmen paylaşmak istemediğimiz pekçok bilgiden haberi var.Şimdi en ilgincini yazmak isterdim ama bu forumda gezerken gördüm onu,okursa mutlaka tanır,yazdığım cevapları tek tek inceleyip yeni bilgilere ulaşır paronayaklığımla kendime saklıyorum :))

Kesinlikle malum oluyor.:17:Geçen hafta sözlüm geldi yanıma,iki hafta öncesi de burdaydı.Geçen hafta geldiğini de söylemedim.Kardeşim biliyordu.:1:Durduk yere demiş ki''içimden bir ses X orda diyor.''demiş.:17:

Back
X