- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.369
- 133
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Eee ben ne demişim farklı bir şey mi söylemişim..
Konu sahibinin gözünü korkutmuşlar bende olumlu güzel bir örnek verdim zira rahat bakılan bebek çok..
Sanırım başkasına yazacağınız düşüncelerinizi yanlışlıkla benim alıntıma yazdınız.
O çoook zor diyenler abartıyor dediğiniz için yazmıştım. Çünkü aslında onlar zor derken abartmıyor, bakımı kolay diyen insanlar da abartmıyor her şey bebekte bitiyor demek istemiştim ama aslında bir anne adayının için rahatlatmak da önemli.
Biliyorsunuz yogun bi hayatim var is okul ev.. . Bi de Allah verirse bebek düşünüyorum. . 4 ay ücretli iznim var doğum olursa.. benim asıl merak ettiğim şey şu ;
1-Sezer'yan ve normal doğum yapan anneler kaç gün sonra sorunsuz bir şekilde hayatıniza devam edebildiniz ??
Kaç günde ayağa kalktıniz ???? Bu gerçekten önemli benim için. .
Ikinci sorum da su olacak:
Çevremde bi anne var ev hanımı komsum hani bos vakti cok kizin ama bebek bakmanın dünyanın en en en zor işi olduğunu, asla hicbiseye yetisemedigini, evde yemek bile yapmadığını, mecburiyetinde yemeği temizligi filan hep esine yaptirdigini hatta keske bikac sene sonra yapsaydim diyor .. dinledikCe canım sıkıldı. . Moralim sıfıra indi..
Yanımızda bi aile büyüğü varsa mesela annemiz filan güvenilir biri olursa hem calismak hem bebek bakmak bu derece zulüm bir iş mi?
O kdar moralim bozuldu ki hevesim kaçtı resmen onunla konuştuktan sonra. O ev hanımı olduğu halde yetişemiyo ise ben calistigim icin çocuğu rezil kepaze ederim herhalde ortalıktaAllah korusun hasta filan ederim diye korkuyorum kafam o kadar karışık ki.. bi yandan da eşim 30 u geçti ben 27 olmak üzereyim herhalde içgüdüsel bişey daha kaç sene erteleyecegim evliliğimin 2.yılı bitti gibi.. .. bebek görünce mutlu oluyrm off bilmiyorum. .
Sezeryan dogum yaptım ayni gun kaldirdilar ayaga ertesi gün komple ayaktaydim sadece yatıp kalkarken bi on gun zorlandim eve geldigimiz ilk gunden itibaren aksam 7 den sonra eşimle yanliz baktik bebeğimize annemlerde 20 gün gündüz geldiler şuan 5 aylik duzenimiz oturdu sayılır
Ben henüz anne değilim ama zaten bazı kadınlar herşeyi büyütür..
bence senin komşunda öyle..
Gercekten bazi kadinlar dediginiz gibi.Ben henüz anne değilim ama zaten bazı kadınlar herşeyi büyütür..
bence senin komşunda öyle..
Sakin skain ole dusunme simdiden karalaribaglama derimBiliyorsunuz yogun bi hayatim var is okul ev.. . Bi de Allah verirse bebek düşünüyorum. . 4 ay ücretli iznim var doğum olursa.. benim asıl merak ettiğim şey şu ;
1-Sezer'yan ve normal doğum yapan anneler kaç gün sonra sorunsuz bir şekilde hayatıniza devam edebildiniz ??
Kaç günde ayağa kalktıniz ???? Bu gerçekten önemli benim için. .
Ikinci sorum da su olacak:
Çevremde bi anne var ev hanımı komsum hani bos vakti cok kizin ama bebek bakmanın dünyanın en en en zor işi olduğunu, asla hicbiseye yetisemedigini, evde yemek bile yapmadığını, mecburiyetinde yemeği temizligi filan hep esine yaptirdigini hatta keske bikac sene sonra yapsaydim diyor .. dinledikCe canım sıkıldı. . Moralim sıfıra indi..
Yanımızda bi aile büyüğü varsa mesela annemiz filan güvenilir biri olursa hem calismak hem bebek bakmak bu derece zulüm bir iş mi?
O kdar moralim bozuldu ki hevesim kaçtı resmen onunla konuştuktan sonra. O ev hanımı olduğu halde yetişemiyo ise ben calistigim icin çocuğu rezil kepaze ederim herhalde ortalıktaAllah korusun hasta filan ederim diye korkuyorum kafam o kadar karışık ki.. bi yandan da eşim 30 u geçti ben 27 olmak üzereyim herhalde içgüdüsel bişey daha kaç sene erteleyecegim evliliğimin 2.yılı bitti gibi.. .. bebek görünce mutlu oluyrm off bilmiyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?