- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Ay aynen öyle is yerinde 3 hamile ile çalıştım geçen yıl. . Daha hamile olduklarını öğrendikleri gün (5 hafta olmuş daha) başladılar öf pof hamile halimle bide gelmiş is yapıyorum bi sorun olsa ay ben hamileyim biri bi laf dese ay ben hamileyim görmüyor mu.. utanmıyor mu.. laf demeye filan. Istiyor ki herkes etrafında pervane olsun. . Karnım açıktı diyor şunu ye diyorum ih olmaz e bunu ye yok olmaz.. Ayyy Allah eşlerine sabır versin. Bi kat asagidaki yemek haneye bile inmedi hamileyim diye..Kesinlikle öyle alt tarafı doğanın kanunu olarak ürüyosun tamam muhteşem bişey gebelik anne olmak ama insanı tiksindirmeye de ne gerek var.. Bakıyorum yabancılara mesela tatilde çocuklar kendi kendine oynuyo anne baba şezlonga aşk yaşıyo bizimkilere dön bak oraya gitme yabrum şunu ye çocuğum ne istiyosun annem vs vs vs baba da bi köşede oturuyo sağa sola bakıyo görüntü gözünde canlanmıştır eminim. Kasmamak lazım
Ay aynen öyle is yerinde 3 hamile ile çalıştım geçen yıl. . Daha hamile olduklarını öğrendikleri gün (5 hafta olmuş daha) başladılar öf pof hamile halimle bide gelmiş is yapıyorum bi sorun olsa ay ben hamileyim biri bi laf dese ay ben hamileyim görmüyor mu.. utanmıyor mu.. laf demeye filan. Istiyor ki herkes etrafında pervane olsun. . Karnım açıktı diyor şunu ye diyorum ih olmaz e bunu ye yok olmaz.. Ayyy Allah eşlerine sabır versin. Bi kat asagidaki yemek haneye bile inmedi hamileyim diye..
Haklisin ama cozdugume inanıyorum canım. . Bebek için de iyi bir baba olacağını düşünüyorum eşimin.etrafımda bolca mevcut çok iyi anlıyorum seni. Eşinle problemlerin tamamen çözülmeden bebek düşünmek riskli değil mi ama sence
Çok içimde kalan bişey yok . 27 yaşında olacağım yakinda gezdim tozdum .. 3 yıl bekar yaşadım tek başıma tatile gittim.. yani içimde çok kalan bişey yok. .bende sezeryanla doğum yaptım ve doğumdan sadece bir kaç saat sonra kalkıp çocuğum çok ağlıyor diye onu ayağımda salladım..hiç ağrım falan olmadı bu konuda şanslıydım galiba ..evet anne olmak çok zor ..hep kendinden veriyorsun..hele birde baba olan kişi biraz duyarsız ve herşeyi sana yıkmış biriyse nereye yetişeceğini sapıtıyorsun..ben ev hanımıyım annem 1 sene yanımda kaldı kızım doğduğunda..çok uykusuz bir bebekti çünkü..iki kadın yetemedik..bence acele etme ..ben çok erken anne oldum..pişman değilim güzel taraflarıda var tabi..kızım 20 yaşında olduğunda abla kardeş olucaz ..ama yaşayamadıkların kalacak hep..önce doya doya yaşa..kimseye çocuk var diye katlanmayacağına inan sonra anne ol..umarım eşinde sana yardımcı olan bir baba olur..
eğer hazırsan karmakarışık eşinle de problemlerin hallolduysaHaklisin ama cozdugume inanıyorum canım. . Bebek için de iyi bir baba olacağını düşünüyorum eşimin.
hamile olunca ozellikle sorunlu bir hamilelik yasarsan bu yazdiklarindan utanirsin haberin olsun.Ay aynen öyle is yerinde 3 hamile ile çalıştım geçen yıl. . Daha hamile olduklarını öğrendikleri gün (5 hafta olmuş daha) başladılar öf pof hamile halimle bide gelmiş is yapıyorum bi sorun olsa ay ben hamileyim biri bi laf dese ay ben hamileyim görmüyor mu.. utanmıyor mu.. laf demeye filan. Istiyor ki herkes etrafında pervane olsun. . Karnım açıktı diyor şunu ye diyorum ih olmaz e bunu ye yok olmaz.. Ayyy Allah eşlerine sabır versin. Bi kat asagidaki yemek haneye bile inmedi hamileyim diye..
Sağolun kızlar vallahi moralim düzeldi biraz .. kızla konuşup çıktım esimi aradım vaz geçelim bile dedimgaribim de diyor ki yeter ki olsun bebeğimiz ben bakarım zaten 2 senedir istemiyorsun artik olsun diyor
Bir yaşına gelene kadar ev borcu olduğu için ücretsiz izne ayrılma şansım yok ama bir yaşından sonra 2 yil ucretsiz ayrılacağımi konuştuk..
Çok teşekkür ederim canım . Artık bazı şeylerin oturduğunu hissediyorum. Yaklaşık 2 yil cesaret edemedim . Ama artık düşünüyorum çünkü bebek için iyi bir anne baba olabiliriz gibi geliyor . En azından ona her imkanı maddi manevi sağlamak için herşeyi yaparım biliyorum. .eğer hazırsan karmakarışık eşinle de problemlerin hallolduysa
hiç düşünme yap derim Allah yardım eder
anne olmak dünyanın en zor ama en güzel şeyi
Allah hakkında hayırlısını versin :)
Çok teşekkür ederim canım . Artık bazı şeylerin oturduğunu hissediyorum. Yaklaşık 2 yil cesaret edemedim . Ama artık düşünüyorum çünkü bebek için iyi bir anne baba olabiliriz gibi geliyor . En azından ona her imkanı maddi manevi sağlamak için herşeyi yaparım biliyorum. .
Çalışmalara başlayacağız kısmet se bu ay :)
Inşallah size buradan güzel haberleri veririm :)
Ben evli değilim ama arkadaşım ocakta doğum yaptı..
Maşallah çok sessiz sakin bir bebişi var uyku saatini kaçırınca azıcık huysuzlanıyor ama diğer şekilde arkadaşım dedi ki hiç ağlamasını bilmiyor öyle avazı çıktığı kadar heryeri inleten bir bebiş değil.. en büyük ağlaması bile mırıldanmayı biraz arttırmakGerçektende ağlamıyor hiç sadece huysuz sesler çıkarıyor mırıldanıyor...
Çoooookk zor diyenler genelde çoookk abartanlar..
Kararınız olumlu yönde olsun bence Allahım öyle sessiz sakin bir bebiş nasip eder ki siz bile şaşırırsınız..
Korkmayın anne olmaktan ben 23 yaşındayım şimdi bile şartlar elverişli olsa ben isterim ama ne mümkün
Benimde bebeğim yok ama hiç öyle şey olur mu? Şöyle düşün bazı insanlar regl ağrısını çok sıkıntısız geçirir bazı insanlar rapor alacak kadar ağır geçirir. Benim hastanelik olan arkadaşlarım var. Ben sadece bir iki saatte majezikle halleden bir insanken diğerlerine abartıyorlar diyebilir miyim?
Kolik bebek ne demek biliyor musun? Kolik bebek sahibi olan bir anne gördün mü? Ona çoook zor diyenler abartıyor desen hoş karşılanmayabilir.
Son olarak arkadaşımın bir anısını anlatmak istiyorum. Bir arkadaşı yurt dışında yaşıyor. Önce bir kızları oluyor ve maşallah hiç hasta olmayan bir bebek. Kadının dediği şu. "Ay şu türkiyedeki anneleri anlayamıyorum, kat kat giydirirler, aman hastalancak diye abartırlar, bak işte üzerine düşmeyince hiç hastalanmıyor" İkinci çocukları ise erkek oluyor ve çocukluğunun büyük bir kısmını ufak tefek hastalıklarla geçiriyor. Bu hikaye hem her bebeğin aynı olmadığı konusunda bana ders olmuştu hem de kınamama konusunda.
Yani demem o ki her bebek aynı değil. Yemeğini yiyen, düzenli uyuyan bebek varsa şükredip oturmak lazım. Çünkü bir noktada Allah vergisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?