Abimin gitmesi lazımdı yine diye düşünüyorum ben en azından yemek filan goturebilirdi kadın hem hasta hem tek başına yemek yapıyo tabiki bende ilgilenmeliyim ama oglumla gitmedim bulaşır deyince eşimde gıcık biri olunca gidemedim
Kızlar daha düşkün oluyo aileye genelde evet ama benim kocam erkek evlat öyle bi düşkün ki ailesine hergün telde kaç kere konuşurlar bi gün görmezse gider ziyaret eder kalabalık oldukları halde annesi yalnız kalsa kendi de diyo tek başına işi yok evde biz bakarız anneme bu kadar yaniErkek evlatlar niye böyle odun? Kabahat onu yetiştirende mi yoksa mayaları mı böyle... hep kızlar düşünüyor anayı babayı
(İstisnalar vardır tabi)
Annem 52 yaşında ama daha yaşlı duruyo Depresyon geçirdiği için sürekli hap kullaniyo yoksa hasta oluyo efham yapıyo ama çok sukur uzun zamandır bu hastalığı yok yaş ilerledikçe bu tür hastalıklar da azaliyormus diye duymuştum. Gözünde zona var annemin sürekli damla damlatması lazım göz gözyaşı uretmiyo başımın üstünde yeri var gelse kalsa bakarım her zaman abimin eşinin de mide bulantısı oluyodu kotu oluyomus çok o yüzden bulasmasin diye söylemiş annem ben ona bişey demem ama annem yalnız doğru düzgün komşu yok girip çıkacak düşünmesi lazımdı yine de abimin zorla da bişey yaptiramazsin ki kimseye deanneniz kac yasinda nimasay?
benim annem 63 yasinda beni cebinden cikarir, ustelik cesitli hastaliklardan muzdarip.
Abiniz elbet gitsin, arasin, sorsun. fakat yapmiyorsa bu iki yetiskin olarak onlarin sorunudur.
ben de strese bagli olarak zona dokmustum birkac yil once, her gun ise de gittim, aksama dek de calistim.
buyutulecek bir sey degil. ilaclari var.
sizin esiniz gicik oldugu gibi, belki onlar da kari koca bulasicilik konusunda cekince yasiyorlar. olamaz mi?
Annem 52 yaşında ama daha yaşlı duruyo Depresyon geçirdiği için sürekli hap kullaniyo yoksa hasta oluyo efham yapıyo ama çok sukur uzun zamandır bu hastalığı yok yaş ilerledikçe bu tür hastalıklar da azaliyormus diye duymuştum. Gözünde zona var annemin sürekli damla damlatması lazım göz gözyaşı uretmiyo başımın üstünde yeri var gelse kalsa bakarım her zaman abimin eşinin de mide bulantısı oluyodu kotu oluyomus çok o yüzden bulasmasin diye söylemiş annem ben ona bişey demem ama annem yalnız doğru düzgün komşu yok girip çıkacak düşünmesi lazımdı yine de abimin zorla da bişey yaptiramazsin ki kimseye de
Yakın mi oturuyorsunuz
Esin problem etmiyo demekki herkes tek yasiyo bizimki asla birakmaz ailesini tek basina
aynı şehir merkezzdeyiz. çok yakında sayılmayız çok uzakta.
Yok gerçekten sürekli aklımda içim rahat etmiyo annemin yalnız kalmasına keşke aynı mahallede otursaydikbiz size ne desek gorusunuzde bir esneme olmayacak. o yuzden baska bir gorus sunamiyorum. belki de baska sikintilara odaklanmamak icin care olarak gordunuz bu konuyu ve buna tutundunuz. yoksa gercekten bu konuda hicbir abes durum yok.
Evet söylemem lazım içim içimi yiyiyo cunku sinirleniyorum kendi kendimeuzulme nimesaycigim bunlari dusundukce hasta olursun.gelin gelmezse gelmesin kendi bilir ama anneni abinin arada gidip gormesi gerek.onun icin esinden izin alacak degil abin..bence sen abine abi sen arada git ben gidemiyorum gelmiyorda aklim kaliyor de guzelce..
Esin problem etmiyo demekki herkes tek yasiyo bizimki asla birakmaz ailesini tek basina
Allah elden ayaktan düşürmesin cumlemizi ne diyeyim biz ne olcaz ilerde onu düşünüyorum benimde Bi oğlum var yıllarca bak büyüt sonra anneyi tanımasın öyle insanlar da çok Allah akıl fikir versin merhamet versin öyle lerinecanım abisiyla annesi pek anlaşamaz ayrı yaşıyorlar.. benlik bir durum yok ben aynı evde yaşamayı hiç düşünmedim düşünmemde .. şartlar böyle gerektiriyor .. ama tabiki gelinip gidiliyor ziyaretlerimizi yapıyoruz .. ilgileniyoruz zaten eli ayagı tutuyor genç yani :)
Allah elden ayaktan düşürmesin cumlemizi ne diyeyim biz ne olcaz ilerde onu düşünüyorum benimde Bi oğlum var yıllarca bak büyüt sonra anneyi tanımasın öyle insanlar da çok Allah akıl fikir versin merhamet versin öyle lerine
İnşallah bende dayanamam heralde çok ağır bişey bence buBenim kocam da odundur sorsan annesiyle çok ilgilenir ama ayni sehirdeyiz ayda bir kere anca gider ben kaynanami ondan çok görürüm misafir gelince cagiririm yada öğlen giderim bazen. İnsallah oğlum babasina cekmez.
Amin inşallah doğru söylüyorsun bi hadis de varmış bununla ilgili lanet olsun ki annesini atıp karısını tutana yine lanet olsun ki annesini tutup karısını atana denge şarttabi canım haklısın öyle olmak çok kötü allahım merhamet ve hidayet versin... bence en önemli şey merhametli evlat yetiştirebilmek .. kayınvalidem tek yasar ama Allaha şükür anneye saygı ve sevgisini gösterir .. annesine babasına saygı sevgi göstermeyen insan eşine ve evladına yetemez diye düşnüüyorum.
Kesinlikle hic doğru değil. Benim oğlum bu kadar ilgisiz olsa ben de üzülürüm ama genelde çevredeki erkekler böyle. İnşallah bizimkiler boyle olmaz ya.İnşallah bende dayanamam heralde çok ağır bişey bence bu
İnşallah canım ama zaman ilerledikçe insanlar degisiyo bağlar kopuyor bizim elimizde belki bu da bilmiyorum ağaç yasken eğilir diyolar ya merhametli evlatlar yetistirebiliriz inşallahKesinlikle hic doğru değil. Benim oğlum bu kadar ilgisiz olsa ben de üzülürüm ama genelde çevredeki erkekler böyle. İnşallah bizimkiler boyle olmaz ya.
Amin inşallah doğru söylüyorsun bi hadis de varmış bununla ilgili lanet olsun ki annesini atıp karısını tutana yine lanet olsun ki annesini tutup karısını atana denge şart
Ah canim ben olsam burnumun dibinden ayirmazdim anne o cunku.Babam vefat etti 17 yil once abim de bende evliyim annem tek başına evinde tek başına sahur iftar yapıcak aklım onda ve rahatsızdı abim yakın oturuyo anneme ben biraz daha uzagim annem demiş ki gelmeyin size bulaşmasın hastalık bana da diyo gelmeyin bende saçmalama dedim aynı evde yaşasaydık nereye gidecektik ya da eslerimiz hasta olsa bırakıp gidecek miydik abim de öyle dedi diye bi haftadır gitmiyomus telefonla arıyom us sadece bi ihtiyacin var mı diye abimle konuşursam kavga edicem diye de çekiyorum kendimi bende bi anneyim ve benim evladımın böyle olmasını istemezdim o kadın tek başına Gözetmemiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?