Anneleri yalnız yaşayan var mı?

Bende kal diyorum kalmiyo gelinin kendi annesi yalnız kalsa sanmıyorum ki tek başına bırakır abimin düşünmesi lazım gelinin değil ne demek gelin istemeyebilir ikisinin de evi sonuçta tek gelinin değil ki
Çünkü hizmetini gelin yapacak. Siz de kayınvalideniz yerine kendi annenizi tercih edersiniz diye düşünüyorum. Çamaşırı , yatağı, yemesi içmesi sizin göreviniz olacak, eşinizin değil. Kayınvalide ile uyumsuzluklar daha sık yaşanıyor. Ben kız evlat varsa kızların bakması gerektiğine inanıyorum. Ben annemi bırakmak istemem gelinin yanına.

Benim annemde yalnız babam iki sene önce vefat etti..yurt dışındayım ama annemi istemese bile buraya getireceğim. Onu orada yalnız bırakmaya asla içim elvermez.yakında gelecek inşallah. .
Sizde alın onu yalnız bırakmayın. .

evveliyatla babaciginiza Hakkin rahmetini niyaz ederim.
benim annem ve babam, ben 3 yasindayken bosandilar. ben 28 yasindayim. Evlenip de evden ayrilana dek annecigim hayatini benimle, sonra da yapayalniz gecirdi. dramatize etmeyin durumu bence.

Bende kal diyorum kalmiyo gelinin kendi annesi yalnız kalsa sanmıyorum ki tek başına bırakır abimin düşünmesi lazım gelinin değil ne demek gelin istemeyebilir ikisinin de evi sonuçta tek gelinin değil ki

bu sizi kesinlikle ilgilendirmez. her evin ayri bir nizami vardir.
bir insan annesine hayir diyebilir ama kayyum validesine dese saygisiz olur.
kendinizden pay bicin, siz kendi annenizi mi arzu edersiniz evinizde esinizin annesini mi?
ve ayrica cok dert ise icinize baskasi niye davet etmiyor diye sizlanmayin; ya siz gidin ya annenizi cagirin.

nimesaycigim gelin olarak soyliyeyim.suan kv evimde gecici olarak ama bir an once gitmesini istiyorum cunku duzenim bozuldu yaninda rahat degilim esimin ilgisi ona kaydi sanki ben misafirim bu evde. birde kv yuzunden esimin bana yansittiklarini unutamiyorum. esimle rahat iken resmi olduk birden o bana gergin ben ona gergin davraniyoruz.kendiside dun itiraf etti yani benim dusuncemi onayladi.esler evde bas basa daha mutlular diye..iki tarafin anneleride olsa yatili olmuyor malesef.bence bi evde iki bayanin olmasi cok zor.

Bana da hep garip gelir hayat bu yönüyle.
Anne baba olarak büyütüp gönderiyoruz ve yalnız kalıyoruz. Doğanın kanunu bu işte.

Eğer imkan varsa evinize davet edin. En güzeli böyle oluyor.

Eğer siz gidemiyorsaniz başkasından beklemeyin. Herkesin evlatligi kendine.

Artık.uzak yakın diye bir şey kalmadı. Heryer yakın artık.

Abiniz yakın diye sizin sorumlulugunuz azalmıyor.

Tabiki sorumlulugum azalmiyor her zaman göremiyorum mesafe olduğu için annem geliyo arada bende gidiyorum bende üzülüyorum doguruyosun büyütüyosun ama evladın sana karşı vefali olmazsa insanın zoruna gidiyo eşinin ailesi daha kıymetli şimdi

Bence bana karisilmadiktan sonra kalabilir kaynanamda ama müdahele edildiği zaman bende istemem tek yaşamak zor çoğu kişi beni haksız bulmuş ama haklı bulanlar anlayanlar var annesi yalnız olanlar anlıyo hayattayken kiymetlerini bilmek lazım göçük gittikten sonra bu dünyadan ne kadar ah vah etsek de boş

Mevzu anne değil bence, gelin..
Yok öyle değil mevzu ne biliyo musun abim en başta diyodu ki evde yalniz içimız rahat etmiyo goturuyolardi evlerine ama annem artık gitmeye çekiniyor başka şeyler de var çünkü yediginin içtiğini hesabını soran bi evlat anlatabildim mi

evveliyatla babaciginiza Hakkin rahmetini niyaz ederim.
benim annem ve babam, ben 3 yasindayken bosandilar. ben 28 yasindayim. Evlenip de evden ayrilana dek annecigim hayatini benimle, sonra da yapayalniz gecirdi. dramatize etmeyin durumu bence.
ALLAH razi olsun Canım. Düşünce farklılığı diyelim herkes aynı düşünmüyo ama ben bişey belirttim depresyon geçirdiği için ve zona hastası olduğu için tek kalması uygun değil bu yüzden içim rahat değil. .

Herkes kendi annesini ister tabiki yanında daha rahat eder ama gidecek bi yeri olmayan kayınvalidem olsa bana karışmasa ben yalnız bırakmazdim

Başka cocuk yok heralde demi. Babana da Allah rahmet eylesin canım. Aynı şeyleri hissediyoruz insan gözünün önünde olsun istiyo onun yerine bi daha anne gelmez ve benim abarttigimi düşünenlere de bişey demiyorum içinizde anne olanlar vardır elbet o kadar emek harcadığıniz onunla gülüp onunla ağladığıniz evladınız sizi yalnız bıraktığı zaman hastalandiginizda yanınıza gelmediği zaman da ne düşünürdünüz.

Bende istemem ama benimde kocam malesef değişik biri olduğu için kadın daha çok üzülüyo burda istiyorum ki yanımda kalsın ama eşimin ailesiyle de görüşmek istemiyo annem onlar da sürekli gelip gittikleri için rahatsız oluyo

İki tarafı da idare etmek lazjm gönlünü yapmak lazım bi tarafı yaparken bi tarafı yıkarsan olmaz. Bende senin dediğin gbi düşünüyorum anne ihtiyacın var mı diyerek bişeyler almak yanına uğramak lazım yakın olsam ben giderim sürekli ama abim hasta annemi gormuyo eşinin ailesinin yanına gidiyo iki adım yere gitmiyo niye annem gelmeyin dedi diye bu arada bağırsak iltihabı olmus annem çocuğa bulaşır diye de bana gelme diyo ama ben yarin gidicem yanına insallah

Hayır olması gerekeni söylüyorum dokunma mevzu değil benim kocam çok bağlı ailesine, bende bağlıyim aileme ama bakıyorum abim o kadar değil sağolsun her zaman destek oldu eşim yüzünden de evlerine gidemiyorum. Ama annem hastayken dahacok bize ihtiyacı var biz hastalansak hemen geliyo annem bizlere düşen de onun yanında olmak

Siz olsanız ne yapardınız anneniz tek yaşasa gelmeyin dese bakcak kimse olmasa hasta olduğunda yalnız mi bırakırdiniz ben esime diyorum gitmek istiyorum bana da gelme dedi ama biz hasta olduğumuzda o hemen kosturuyo

Abine gitmek istemeyebilir gelinden çekinir yani. Sen kalk git topla eşyalarını al anneni ne olacak ki. Gelmek istemesin zorla al 3 güncük de. Çocuklar evde bir büyükle iftar yapsın istiyorum de. Sana ihtiyacım var de almgetir ara ara. Sıkılınca götür geri evine. Çağırıyorum gelmiyor demekle olmaz ki. Sen demişsin gelinin annesi olsa asla bırakmazdı diye. Aynen sen de kendi anneni bırakma. Erkekler farklı düşünür. Abini boşver. Kendine bak.

Zorla Tutamıyorum o kadar ısrar ediyorum kal diye kalmiyo bu gün kalıp gidiyo ramazanda bizde ol dedim tek kalma evimde tutcam orucumu dedi abimin de cagirmasi lazım her zaman anne gel beraber iftar yapalım diye ama böyle bi teklif yok bende buna kızıyorum

Bizde de durumlar aynı anne tarafımda da baba tarafımda da. Babanemler kızıyla kalmak annanem de hep annemlerdir. Erkek çocuklarına gitme devri geçti galiba :)

Canim bak kendin demissin yedigini ictigini soruyorlar diye. Annen hakli neden inatla abine gidip rahatsiz olsunki. Evin de yalniz olmayi tercih eder tabiki. Bence sen al anneni, ama diyosunki benimde esimin ailesini gormek istemiyor annem. Onlarda cok gidip geliyor o zamann uzgunum ama yalniz kalmaktan baska care yok annene. Cunku ister kizin olsun ister oglun olsun kimsede istedigin gibi duramazsin mecbur o evin duzenine uyup sessiz kalmak zorundasin.

Benim annem de yalnız yaşıyor. Abimlerin evleri bir sokak ötede ama bir gün de gel biz de iftar et diyen yok. Bem olsam Allah rızası için çağırırdım kaynanamı gelinde de hayır yok ee kocası düşünmezse geline ne ki Merhameti yoksa... başka şehirdeyiz gel bırda ramazanı geçirelim diyorum ama oğlu buna rağmen kıymetlidir bırakıp gelmek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…