- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki sorumlulugum azalmiyor her zaman göremiyorum mesafe olduğu için annem geliyo arada bende gidiyorum bende üzülüyorum doguruyosun büyütüyosun ama evladın sana karşı vefali olmazsa insanın zoruna gidiyo eşinin ailesi daha kıymetli şimdi
Var canım aynı senin gibi bir agabim var ama eşi pek ilgili değil maalesef. Agabimde zsten butun gun calisiyor..Abarrtigini düşünmüyorum ben..Başka cocuk yok heralde demi. Babana da Allah rahmet eylesin canım. Aynı şeyleri hissediyoruz insan gözünün önünde olsun istiyo onun yerine bi daha anne gelmez ve benim abarttigimi düşünenlere de bişey demiyorum içinizde anne olanlar vardır elbet o kadar emek harcadığıniz onunla gülüp onunla ağladığıniz evladınız sizi yalnız bıraktığı zaman hastalandiginizda yanınıza gelmediği zaman da ne düşünürdünüz.
Size gelmek istemeyişini anlayışla karşılıyorsanız, abinize gitmemesini de öyle karşılamalısınız. Demek ki iki tarafta da rahat edemiyor.Bende istemem ama benimde kocam malesef değişik biri olduğu için kadın daha çok üzülüyo burda istiyorum ki yanımda kalsın ama eşimin ailesiyle de görüşmek istemiyo annem onlar da sürekli gelip gittikleri için rahatsız oluyo
İki tarafı da idare etmek lazjm gönlünü yapmak lazım bi tarafı yaparken bi tarafı yıkarsan olmaz. Bende senin dediğin gbi düşünüyorum anne ihtiyacın var mı diyerek bişeyler almak yanına uğramak lazım yakın olsam ben giderim sürekli ama abim hasta annemi gormuyo eşinin ailesinin yanına gidiyo iki adım yere gitmiyo niye annem gelmeyin dedi diye bu arada bağırsak iltihabı olmus annem çocuğa bulaşır diye de bana gelme diyo ama ben yarin gidicem yanına insallah
ALLAH razi olsun Canım. Düşünce farklılığı diyelim herkes aynı düşünmüyo ama ben bişey belirttim depresyon geçirdiği için ve zona hastası olduğu için tek kalması uygun değil bu yüzden içim rahat değil. .
Herkes kendi annesini ister tabiki yanında daha rahat eder ama gidecek bi yeri olmayan kayınvalidem olsa bana karışmasa ben yalnız bırakmazdim
Benim sitemim geline değil zaten abimin ugramamasina anneme de kızıyorum gelmeyin diyo benim oğlum olduğu için gitmedim bulaşır diye onlar da soruyo lar mis anne ne zaman gelelim diye karışmıycam bende içime dert oldu ama ben mi abartiyorum bilmiyorumnimesaycigim bak ne diyorsun "bana karismasa..." sen annecigini anne olarak gorur, kusuru eger ki varsa yok sayarsin, belki fark etmezsin bile ama gelinden ayni seyi bekleyemeyiz. beklesek de bulamayiz. anlamak lazim.
Benim kocam birakmiyo o da diyo ki abimler baksın sinirimi bozuyo benim bende evladiyim kimse beni ilgilendirmiyor diyorum anlayışsiz biri işte bize gelsin burda kalsın diyo annemde çocuğa bulaşmasın diye gelmiyorum diyo çocuk yeni hastalıktan kurtuldu diyeYa hijyene dikkat ederseniz bulasmaz herhalde, tabak canak havlu ictigi bardak falan cokta yakininda oturmayin evin temizligine tuvalete lavaboya mutfaga dikkat edin ...
O tarz hastaliklarda iyi bakilmasi iyi yemesi lazim tek basina nasil baksin kendine cok bitkin dusurur o tur rahatsizliklar
Evet öyle diyo kendi evimde rahatım diyi dedem 83 yaşında vefat etti kalmıyodu hiç bizde hep bi bahane buluyo du diyodu ki çocuklarımın yanında kalacağıma giderim kabe de kalırım daha iyi yük olurum diye düşünüyo heralde büyüklerSize gelmek istemeyişini anlayışla karşılıyorsanız, abinize gitmemesini de öyle karşılamalısınız. Demek ki iki tarafta da rahat edemiyor.
Yakın mi oturuyorsunuzkayınvalidem yalnız yaşıyor. eşimin abisi tek yaşıyor.
El ne kadar dusunsun benim kocam da abimin eşi de el anneme onlardan çok bişey beklemiyorum evlat olarak bizim dusunmemiz lazım gelini bazı konularda suçluyor um evet ama herkes de kendine göre haklı heraldeSizin bu şekilde yaklasiminiz aralarına nifak sokar.
Herkesin evlatligi kendine. Siz elinizden geleni yaptığınıza eminseniz, diğeri abimizin sorumlulugunda.
Alttan alta hep yengenizi sucluyorsunuz. Gorumcelik yapmayın :)
Yapabileginiz tek şey , arada annenizi abinize hatırlatmak.
Eşimin ailesi mi gelmiycek gelde bi gör o kadar benimsemisler ki burayı nerdeyse çıkmıyolar burdannimesaycigim yapacaginiz esinle annenin evine gidip biz seni bize goturcez deyip ikna edin.bi zahmet esinin aileside bi sure gelmiyversin.
bence alinganlik yapiyorsunuz.Benim sitemim geline değil zaten abimin ugramamasina anneme de kızıyorum gelmeyin diyo benim oğlum olduğu için gitmedim bulaşır diye onlar da soruyo lar mis anne ne zaman gelelim diye karışmıycam bende içime dert oldu ama ben mi abartiyorum bilmiyorum
Abimin gitmesi lazımdı yine diye düşünüyorum ben en azından yemek filan goturebilirdi kadın hem hasta hem tek başına yemek yapıyo tabiki bende ilgilenmeliyim ama oglumla gitmedim bulaşır deyince eşimde gıcık biri olunca gidemedimbence alinganlik yapiyorsunuz.
onlar gelelim mi diye sormuslar, daha ustelemek zaten abes olur.
anneniz de istemiyor ise zaten kimseyi ortada bir sorun yok demektir.
Bağırsak İltihabı olmuş oğlum da öyleydi bilmiyorum oğlumdanmi bulasti kayinpeder de öyle olmuştune hastaligi var annenizin , bulasici mi
Benim yakınımda olsa dert etmemde abimler bi kaç mahalle uzakta hemen gidebilirler yani abimin rahatlığına kızıyorum bendeBenimde annem yanliz ama ben evlendikten sonra ayni mahallede ev tutum komsum yani aramizda bikac kapi olmasina ragmen yinede hergun giderim Onllar bizlere Allahin emaneti