Annelerimiz bize kıyamaz ,ya kayınvalidelerimiz :))))

beni kızı gibi gördüğünü söylüyor herzaman
çünkü kendi kızları yok o yüzden beni çok seviyorlar
tabiki hoşuma gidiyor gitmez olurmu
ama böyle olmasaydı bile dert etmezdim çünkü benim annem beni yeterince seviyor zaten kayinvaldemin sevgisine çokda muhtaç değilim

yok benim kayınvalidemde kıyamaz
yani annem gibi görmüyorum evet ama anne kadar ilgili davranıyor bana..
sağolsun..:1hug:

kayınvalideler annelerimiz gibi asla olamaz .vallahı benım kı vurdum duymaz o kadar geniş ki çok kızıyorum bazen,onu kırmadan yaptığı şeylerin yanlış olduğunu söylüyorum ama nafile,dedikoducunun önde gideni.
hiç bilmem ayağıma çetik hazırlayacak üşüdünmü diyecek vallahi böyle kayın validelere imreniyorum.kıymetini ..

canım istesin ne varki bunda?
anne sonuçta oğlu ona elinden geldiğince bişeyler yapsa nolur
anneler şimartılmayi hakkediyor benim gözümde
zamanında eminimki oda oğlu için çok fedakarlıklar göstermiştir

annelerimiz kıyamaz ama kayınvalidelerimiz kıyar,onlar için öncelik kendi evlatları! amaaan benimde sanki çok umurumdaydı! sonuçta benim annem içinde öncelikli olan benim.

canım bu kadar net konuşma bence hele bi evlen o zaman anlaşılır iyimi kötümü olduğu...tecrübe edilmiştir şekercim...yerimseniben

peki bekliycem lafin aklimdayerimseniben hep ama sadece annecim değil
görümcem kayinpederimde çok iyiler çok iyi anlaşiyoruz
oğullarindan çok onlari seviyorum valla
nişanlim yalniz gelip gidince hiç ağlamiyom ama
kayinvalidemi uğurlarken terminalde ikimizde göz yaşlarina boğulduk
yanliş kişiyle evleniyorum kanimca:icecream:
nasil değişti seninki eskiden nasildi şimdi nasil tatlimCADIARZU

Anneciğim bitanedir tabi ki onu tartışmam bile, ama kayınvalidem de sağolsun anne gibidir. Zaten ondan bahsederken kaynanam değil isminin yanına ........... annem derim mesela o da hayatta gelinim demes kızım oğlumun eşi der. Her işimi görür yani eksik olmasın.

kıyar vallaha öyle bir kıyar kii
anneciğim gibi olmasını beklemem hiçbir zaman,
ama o el gibide değil ne yazıkkii
ama ben kıydırmamaya karar verdim ve uyguluyorum:1closedeyes:

canım inşallah seninkiler bi ömür böyle olurlar...
lakin insanı tanımak çok zordur,şöyle bi söz vardır bilirmisin bi insanı tanımak için ya ailesine katılacan yada onunla ticarete atılacan...
kazın ayagı dışardan göründüğü gibi değildir bunu unutma....
bunu sana yazdım inan kırmak için değil....
o kadar kesin söylüyordun ki...:Saruboceq:inşallah değişmezler...
sana en küçük bi örnek,eşim sigara içmeyen kız istiyordu,bense kızkende kullanıyordum kaynanamda görümcemde biliyodu kullandığımı,ama onlar sakladılar eşimden benimde hiç haberim yok bunlardan....
evlendiğimizde içtiğimde kızdı bende senelerdir içiyorum bırakamam dedim,zor ikna ettim eşimi...kayınbabamda siğara kullanan bayanlardan nefret ediyo,evde olan büyük görümcemde kullanıyo ...niye kendi kızının da içtiğini söylemiyorda benim içtiğimi söylüyor kayınbabama...
nişanlıyken sürekli yanıma gelirlerdi seni seviyoruz diye sarılırlardı kızlarımdan bi farkın yok derdi sen en iyisine layıksın derlerdi...ne oldu ben evlenince hepsi ateşlendiler üstüme yürümeye başladılar sanki gelin değilde üstlerine kuma gitmişim...kızları beni ezmeye çalışırlar bende altta kalmayıp cevap versem hemen kızlarını savunmaya başlar...hani beni kızı gibi görecekti...daha bunlar en ufak şeyleri...daha büyüklerinide yazmak istemiyorum....:mymeka:

kayınvalideler öyle bir kıyar ki
walla ben kendisini çok severdim ta ki hamileyken bize gelip 10 gün kalana kadar...
yemin ederim karnım burnumda okula gidip eve geliyordum yemek yok...
haydiiii sofra hazırla yemek hazırla,sofra topla,bulaşıkları yerleştir
evi süpür sil...hanımefendi banyodan çıkar küveti cifle...haftasonu olur bizden önce kapıya çıkar
gezmeye giderken
o yaşadığımız 10 günden sonra kendisinden hoşlanmıyorum,kendi kızı olsa o hamile haliyle
böle oturup bir tarafını büyütürmüydü?
walla aklıma geldikçe sinir oluyorum

bu hareketleriyle bendeki sevgisi saygısı hiç kalmadı
şimdi bebeğe bakmaya geliyorlar(ben hiç istemesem de) 1 ay kalıyorlar
içimden gelse de kalkıp 1 çay doldurmuyorum

Bu çok ince bir konu...
Kayınvalidem beni çok sevsin, bana hiç kıyamasın diye bir arzum hiç bir zaman olmadı...
Düşünceli ve nazik bir insan olması yeterli benim için..
Allaha şükür öyle de...
Laf sokması yoktur, görevlerini yapar, kaçmaz, çok koşturur bizler için yaşına rağmen...
Ve beklentisiz yapar bunları...
Annem ile benzer özellikler taşıdığı için seviyorum belki de bilmiyorum...
Kayınvalidemin kızı yok, kızını şöyle seviyor diyemiyeceğim...
Beni el gibi görmediğine eminim...
Çocuklar dediğinde dördümüzü kapsadığını biliyorum...
Bu da yeterli benim için...

valla benim kaynanam kıyma gibi kıydı....zaten bekarken babasının kasap dükkanında yardım ediyomuş yani bu konunun hiç acemisi değil...şaka değil hıı...

:uhm:
benim kayınvalidem bana çok güzel kıyıyor nedense.
çok şanslı bir insan olmalı ki, kendi gibi bir geline sahip değil...

benim kayınvalidem bana kıyamamayı bırak ben yanında ölsem sanırım kalkıp yardım etmez o derece yani ve ben bu kadına hiçbişey yapmadım işin ilginç tarafı ilk gördüğü andan itibaren canımı alacakmış gibi bakıyor ve tüm hareketlerinde belli ediyo bunu..bence psikolojik rahatsızlıkları var her nekadar dünyanın en akıllısı kendini sanıp herkese bi kusur bulup yerden yere vursa da kendi eksikliklerini yakıştırıyo insanlara bu şekilde rahatlama yolunu seçmiş

böle kayınvalideler zor bulunur kısı gibi sevicek. sevgilimin annesi beni kısı gibi bağrına bağrına basıyor tabi evlendikten sorada bölemi olur bilemem ama çevremde gördüğüm kayınvalideler kıyım kıyım kıyıyor valla.
sanki kendi kısları yok aynı davranısları onların kayınvalıdelerı gösterdiğinde nasıl bir tepki veriyorlar ama onlar kendi yaptıklarına bu çevçeveden bakamıyorlar ne yazikki​

ben onu annem gibi görmüyorum
o da beni kızı gibi görmesin, istemem zaten
annem tatilde ona gidince eşimin benim sevdiğim yemekleri ayrı ayrı yapar
kayınvalidem adet sancısıyla kıvranırken bana kızartma yaptırır (ne salakmışım ben de yapmışım)
bu yaz 3 aylık bebeği emzirip uyutmakla uğraşırken, uyut da misafire çay doldur der
diyene kadar kendin koysana, olur mu evde gelin varken
kötü kadın değil aslında ama düşüncesiz çok
bu da beni çok kızdırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…