Annelerimiz bize kıyamaz ,ya kayınvalidelerimiz :))))

annem benım ıcın 4/4 tür. Allah onu basımızdan eksık etmesın.Fazla söze gerek yok.Kayınvalıdem de benı cok sever ama ben onu hıc sevmedım asla da sevmeyecegım :) Olsa da olmasa da problem degıl nasılsa yılda 2 kez gorusuyoz yani.

niye bu kıyası yaparsınız ki...
kayınvalidelere yüklenecek bir sebep daha bulmak için mi...
yapmayın bu kıyası...anneniz hastalansa iki eliniz kanda olsa gidersiniz, Allah korusun yatalak olsa off demeden bakarsınız, en özel sırlarını paylaşıri kendinizinkini anlatırsınız...
kayınvalidelerinizle bunları yapar mısınız...
hayır...anne ayrı kayınvalide ayrı...kız ayrı, gelin ayrı...
bana ömrünü adamış bir kadını 2 yıldır tanıdığım diğer bir kadınla herhangi bir konuda kıyaslamak benim için ayıptır...

Kızlar Annelerimiz bize hiiiiçççç mi hiiççç kıyamaz , ya ben seni kızım gibi görüyorum diyen kayınvalidelerimiz???Buyrun sohbete:teytey:

benim kayınvaildemle aram çok iyi ama isterse kıysın kendi bilir.asla yüz göz olmam ben bir yanlış anlama yüzünden bir yıl konuşmadım kayınvalidemle oğlu bile farketmedi konuşmadığımı o aradığında tuvalete girdim. hatasını hiç bir şey söylemediğim halde kendi anladı ve eşimle özür gönderdi defalarca hiç birşey olmamış gibi hayatımıza devam ettik yüz göz olmadan şimdi arkadaş gibiyiz oğluyla sıkıntısı olsa bana anlatır o oldu birdaha anlamadan dinlemeden konuşmadı.dicem oki kıysın bende ona kıyarım asla konuşmam hatasını anlayıncaya kadar taş olurum duvar olurum ben ya hiç de umursamam.ben gelin olarak haddimi biliyorsam oda kayınvalide olarak haddini bilsin.ama diyorum ya çok severiz birbirimizi ilk evlilik yıllarında oluyor yanlış anlamalar.tanımak kaynaşmak zaman alıyor.hiç saygımı bozmadım ona karşı oda sağolsun hakettiğim sevgiyi ve saygıyı eksik etmedi benden.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sever beni ve hiç kıyamaz. oğlumdan çok seviyorum seni bile der:)))

keşke annemin tırnağı kadar olabilseydi.. oda bana kıyar ben ona çatır çatır kıyarımmm..

kaynanamla arama mesafe koyayim diye hic dusunmedim..annemi nasil goruyorsam oyle gordum..o da bana sag olsun kizi gibi davrandi ogluna nasilsa bana da oyle oldu..

Son düzenleme:
valla hep söylemisimdir KAYNANA KAYNANADIR, GELINDE GELINDIR ARKADAS! NE KAYNANA ANNENIN YERINI TUTAR NE GELIN KIZIN YERINI TUTAR...

walla kızlar benim kaynana denilen kişi insanlıktan nasibini almamış biri kötükedihüso o yüzden fazla konuşupta kendimi yormicam ayrıca ayaklarının altını öptüğüm annemin yerini bu dünyada kimse tutamamaz kimseylede kıyas olmaz... annem annem canım annem.... sositososito

hehe anneyla kaynana bir olmaz eline diken batsa kaynana geçer der anne üzülür bakar

sanki benimkini anlatmışın

elinden gelse kıyma makinesine atacak beni ama gelmediğinden kıyamıyor sevdiğinden değil kaydirigubbakcemile3

bu kıyaslamaya gore anne ve esının annesı var.her ne olursa olsun anne tabııkı her anlamda ayrı olur kayınvalıde ve gelın adları var bu ıkılının.hıc bı zaman ne gelın öz kız kabul edılır oz kız gıbı olabılır nede kayınvalıde gercekten anne olabılır.ama olan da varsa ne guzel.o yuzden herkesın yerı ayrı olsun herkes kendı gıbı olsun gerektıgı gıbı davranıp ıcınden gelenı yaptıkca bı sorun yok bence...

Ne annenin yerını başka biri nede öz kızın yerını başka biri alabılır :1closedeyes:

olabılenlerede ne mutlu...alkisalkisalkis

gelinler kayınvalidelerine anneleri gibi davranıyormu ki bizimkinden bir örnek vereyim kendi annesi geldiğinde hertürlü yemeği yapar sofrada bir kuş sütü eksiktir benim annem bir gün karnım acıktı deyince mutfak orada git ye dedi. kendi annesi bir sürü şey söyler ağzını açmaz benim annem iyiliğine bir şey söylese bile kıyamet kopar zaten bunu kendi de söylüyor kayınvalidem bana iyi bile dese bana batıyor diye yani gelinler de kayınvalidelerine annelerine davrandıkları gibi davransalar kayınvalideler de onlara kızı gibi davranır.

bütün kayınvalideler bu lafı söyler kızımdan ayırmam kızım gibi görüyroum..oglum benim için çok önemli..
benimde kayınvalıdem bana karşı iyidir.gittigimizde sevdigimiz yemekleri yapar.bişey isteyeim hemen yapar alır gelir bize.hasta olurum arar sorar..yinede ufak bir tılsım var sanırım bana samımı gelmeyen..bence kızı gıbı göremez..

bu sizin başınıza gelen bir olay canım..her gelin aynı degildir.burdada herkes kendi kayınvlalıdesını yazıyor..mesela benim evime annemden çok kayınvalıdem gelir yer içer...annemin evi daha yakındır ama rahatsız etmeyım kızım der mesafelı durur..o ise oglumun evi felsiyle hareket eder.rahatlıkla dolabımıa car evde istedigi gibi hareket eder..hastanelere hep ben getırırım kayınvalıdemı mısafırı gelse hep ben kosarım..kendı aılemden cok onlarla ıc ıceyım..düşünki biz dışarıda olalım kayınvalıdem habersiz gelir sizin kapıdayız dedımı hemen evde oluruz biz..klava:klava:

biz de de tam tersi valla kayınvalidem nadir gelir ama gelince önünde dört dönerim annem geldiğinde parmağımı kıpırdatmam her şeyi annem yapar
ha iş yaptırma konusunda ikisi arasında bir fark yok kayınvalidem de iş istemez onlara yemeğe gittiğimizde bulaşıkları makineye bile dizdirmez mesela ben hallederim içeri sen diye mutfaktan kovar ama arkamdan çevirdiği işin haddi hesabı yok o ayrı kıyım kıyım kıycak diyorum ya elinden gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…