canım inşallah seninkiler bi ömür böyle olurlar...
lakin insanı tanımak çok zordur,şöyle bi söz vardır bilirmisin bi insanı tanımak için ya ailesine katılacan yada onunla ticarete atılacan...
kazın ayagı dışardan göründüğü gibi değildir bunu unutma....
bunu sana yazdım inan kırmak için değil....
o kadar kesin söylüyordun ki...:Saruboceq:inşallah değişmezler...
sana en küçük bi örnek,eşim sigara içmeyen kız istiyordu,bense kızkende kullanıyordum kaynanamda görümcemde biliyodu kullandığımı,ama onlar sakladılar eşimden benimde hiç haberim yok bunlardan....
evlendiğimizde içtiğimde kızdı bende senelerdir içiyorum bırakamam dedim,zor ikna ettim eşimi...kayınbabamda siğara kullanan bayanlardan nefret ediyo,evde olan büyük görümcemde kullanıyo ...niye kendi kızının da içtiğini söylemiyorda benim içtiğimi söylüyor kayınbabama...
nişanlıyken sürekli yanıma gelirlerdi seni seviyoruz diye sarılırlardı kızlarımdan bi farkın yok derdi sen en iyisine layıksın derlerdi...ne oldu ben evlenince hepsi ateşlendiler üstüme yürümeye başladılar sanki gelin değilde üstlerine kuma gitmişim...kızları beni ezmeye çalışırlar bende altta kalmayıp cevap versem hemen kızlarını savunmaya başlar...hani beni kızı gibi görecekti...daha bunlar en ufak şeyleri...daha büyüklerinide yazmak istemiyorum....:mymeka:
anladım ben seni canım anladım... kaynana kayınpeder elti görümce kayın bazende damatlar hepsi aynı hepsii... hele bide milletin yanında yalakalıkları ıy midem bulandı... çocuk düşünüyorum ya eğer kısmet olurda inş. olursa ilerdede neler yaşayacağımı az çok sayende gördüm neyse kendimi şimdiden hazırlim bari...zeko inanmassın ama bu anlatıkların o şahsiyetlerin yani eltimin ve kaynanaanmın yaptıklarından sadece %10 gibi bisi düşün sen artık oo vallahi okadar terbiyesizlikler dönüyoki elimi kolumu çektim onlardan başka carem yoktu
inşalh sende en yakın zamanda feraha cıkarsın canım a.s.
bana hoşlanmadiğim bi harekette bulunulursa inan
bidaha hiç ama hiç görüşmem mesafemi koyarim
bayramdan bayrama yüzümü anca görürler
ama dedim ya zannetmiyorum öyle olacağini umarim yanilmamkaydirigubbakcemile2
canım bu kadar olur ya aynısıbende kıyamaz diyeceğim sever elbet ama annemin tırnağı kadar düşünemez beni..bu kadının yapısından kaynaklanıyor olabilir..çünkü annem eşimi ondan daha çok önemsiyor evine gittiğimizde..o kendince önemsiyor belki ama inanın annem kadar önemsemiyor oğlunu...mesela şimdiye kadar hiç özel bişey yapmamıştır,yedirmemiştir..sevdiğim şeyleri bilmez sormaz bile..beni bırakın oğlunun sevdiklerini bile yapmaz...biraz cimri..alır dolapta durur biz gidene kadar da yapmaz...
ama annem eşim ne seviyorsa döşer önüne her zaman...ne bileyim kadın belki onu sevmemnin derecesi olarak görmüyor ama ben şahsen çocuğum gelecek hiçbirşeyi esirgemem
canım bu kadar olur ya aynısı
ben yazdım sandım walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?