peki bekliycem lafin aklimdayerimseniben hep ama sadece annecim değil
görümcem kayinpederimde çok iyiler çok iyi anlaşiyoruz
oğullarindan çok onlari seviyorum valla
nişanlim yalniz gelip gidince hiç ağlamiyom ama
kayinvalidemi uğurlarken terminalde ikimizde göz yaşlarina boğulduk
yanliş kişiyle evleniyorum kanimca:icecream:
nasil değişti seninki eskiden nasildi şimdi nasil tatlimCADIARZU
benim durumum oldukça kötü,18 haftalık hamileyim,kocamın ailesi annesi babası ve annannesi bize 10 gün kalmaya geldiler neymiş beni göreceklermiş,eşim kilolu ve de çok yüksek sesle horluyor ben onun yanında uyuyamıyorum bunu bildiği halde hepsi çekyatlarda kocam o güzel yatağında uyudu ben de yere bir battaniye serdim üzerinde tam 4 gün uyudum,daha doğrusu uyumaya çalıştım,ne eşim umursadı ne de 85 lik annanne ne de kaynana.sonra bunları gezdirmeye çalıştım uzunsüre ayakta bekleyemiyorum,ama yine de yürüdüm gezdirdim.hergün tv de izlemediğim bir ton programı onlar için izledim.ama kocam durmadan bana sen onlarla yeterince ilgilenmiyosun yok 11 30 da iyi geceler dedin ama 1 30 da uyudun niye oyle yaptın onlara neden uyuyacam dedin vs vs beni sürekli rahatsız ediyor.tüm gün evde yok çalışıyor bu laflar nerden çıkıyor anlamadım.en son gün gitmeden evvel kaynanam mutfagi temizlemek istedi.biz de tatile gidicez ona gerek yok ben dönüşte hallederim dedim.inat etti tamam dedim.süpürgeyi verdim,nasıl kullanılıyor anlattım.kacta acayım edim 10 gibi aç dedim komsular rahatsız olmasın diyerek de belitttim sonra iyi geceler dedim.odama yer yatağıma gittim 5 dk sonra kocam kendi odasından geldi--anneme sert bir dille konustun dik dik soyledin lafları ben de senin ailenen aynısını yapıcam-- dedi.ben şok vaziyetteyim çünkü hiç bir art niyetim yok ters bir lafım yok neden oyle duydu kendi odasından anlamadım,konusup suçsuz olduğumu soylemeye çalıştım ama nafile.bu son damla olunca bak simdi gidip annene sorcam eğer bir hatam varsa ozur dilicem yoksa da sen bu tavrından vazgececksin dedim .gittim anne sana ters bir laf ya da ses tonuyla mı konustum dedim yok hayır o yanlıs duymustur dediler ama,annanane neymiş ben niye soruyo muşum,dan girdi şimdi anlatmaya yetmez benimle kavgaya başladılar ilk evlendiğim gunden tut,eski sorunlar ne varsa bomba gibi patladılar.ben odadan çıkmak zorunda kaldım.bana bağırıp demedikleri kalmadı.ertesi gün dişçiye gittim akşama dondum merhaba dedim selam verip odamam girdim ve yattım.ertesi gun de onlar bana bakmadı ben onlara.buyukluk yapsınlar diye umarken tam tersi olmuştu.ben odamdayken kocam gelmiş v onları alıp gitmiş bana haber de vremediler.sonra kocam bana küstü.bebk düşerse düşssün,bebek kimle yatsam ondan olur vs gibi son derece uzucu ve kırıcı laflar soyledi.bebeğim ve ben ki bu bebği o istemişti,oyle kendimi zavallı ve yanlız hissediyorum.şimdi hala annesini tutuyor,yok beni boşarmış alır da çocuğumu gidermişim.bu adam okumuş kariyerli biri.ama insanlık merhamet sıfır.çok dua ettim,kabul eder mi Allah bilmiyorum.kocamı eskisi gibi sevmiyorum,zar zor kurduğum yuvama göz diken kaynanama da diyecek laf bulamıyorum.eltim de ben de ah ediyoruz ama nafile.onun kocası annesini tanıyor ve de eşini ezdirmiyor benim ki tam tersi.çaresizim beklemedeyim.psikolojim çok kötü çok yıprandım.kaynanayı tanımadan evlenmeyin bence
-tatlicadiarzu-Evt haklsıın benimde annem eşimle çopk iyi anlaşır ama dedğin gibi beni üzdüğü anda çok sinirleniyor ..
EEEE tabi bnde eşime zara versem heradle o da bana öyled davranmaz
Bende eşimi mutlu ediyorum ki oda beni seviyorrr mutlu etmeyeyim bakıyım benneyaptımki
Her anne böyledir evladı için
a.s.
Kızlar Annelerimiz bize hiiiiçççç mi hiiççç kıyamaz , ya ben seni kızım gibi görüyorum diyen kayınvalidelerimiz???Buyrun sohbete:teytey:
öncelikle merhaba
evlenmeden önce annemi pek anlamazdım ama kayınvalide yi görünce ve anne olunca iyice anladım.. ahh annem aahhh
benim kayınvalidem eşimi benden kıskanır eşime iyi bakamıyormuşum gibi davranır 3 aylık oğlum var benim ona bakmama pek fırsat vermez hatta geceleri( onda evimin anahtarı var bir türlü alamıyorum ) yatak odamıza girer eşimle yatarken bebeği kontrol eder kadınlığıma bile laf söyler evimi kendi eviymiş gibi yönetmek ister
en iyisi fazla uzatmıyım kısacası derler ya büyükler ana gibi yar olmaz gerçektende öyle(
Ohhh canim kusura bakma ama senin kaynananda cok densizmis ya insan hic gelinin yatak odasina girer mi geceleri?? Sizi uygunsuz durumda yakalasa- hani olur ya sonucta evlisiniz- hic utanmayacak mi hic mi düsünmüyor bunlari.
Yok vallahi hic anlatmana gerek yok anlattiklarin yetti inan :) Allah yardimcin olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?