Annelerimiz bize kıyamaz ,ya kayınvalidelerimiz :))))

benimle muatap olmadılar bırakıyorum konuşmayı düğünümde yüzüme bile bakmadılar keşke en güzel günlerimde yapmasalardı bunu bana oyüzden öfkem geçmiyo hiç

kayinvalidem dugunumden 3 gun once salonun tamamini odemeyecegini ve gelinligimi kendimin almasi gerektigini soyledi odemeyecem dedi annem ve babamin yaninda.
dugunumden birgun evvelde aglatti
dugun gunu gozlerm sis uygusuz yorgun halde salona gittim
resimcide agladim salonda bayildim okadar misafirlerin arasinda.

annem ise bunlarin hepsinden habersiz gozunden bile sakinir zarar gelmesin diye elinden geleni yapar herseyin en guzelini en iyisini alir gucu yettigi kadari ile tabiki

benim sansim yokmus kayinvalide konusunda oysaki okadar ozenirdim isterdimki iyi biri olsun anlasalim gezelim beraber yiyip beraber oturalim ama malesefki oyle biri degil.
kader iste ne diyelim :)

oluyor hayatım böyle şeyler benimkide bir sürü arıza çıkarmıştı sonuçta sen onun kıymetlisini elinden aldın öyle değilmi üzülürsen daha çok yapar en iyisi mesafeli dur bunların iyisi zor çıkıyor

isin en fenasi ise ben kayinvalidem genc yasta esinden ayrilmis 32 yaslarda filan yalniz buyutmus uc cocugunu istanbulda tek basina surekli ben ona saygi duydum sahiplenme duygusu hani nereye gidersekgidelim yanimiza aliriz birlikte yasariz diye dusundum.
bagirdi kizdi kavga etti hic karsilik vermedim ama unutamayacaim tek sey dugunumden birgun evvel yaptigi bu konu acildi ve dediki hatirlamiyorum soylemedim farkinda degilim :))

EVETT CANIMM aynenn katılıyorumm bencedee hele bi evlenn ozaman karar werrr .....benimkide öyledyi nişanlıykennn.yaa şimdii sorsannnnn ........evine gidice hoş geldin bile demezzz....

ben annemin kıymetini daha çok anladım hatta ailemin.çok sorunlar yaşadık 5 yıllık evliyim.öyle bir kıydı ki valla bana.şimdi torunu var diye iyi geçiniyor işte.annem gibi davranmasını beklemedim zaten ama en azından gelini olarak görseydi kuması olarak değil.

çok can sıkıcı bir durum senin adına üzüldüm umarım duaların kabul olur canım.ALLAH böyle insanları bildiği gb yapsın.İyice tanıyın demişsin insanlar gerçek yüzünü göstermiyor ki

bir erkek karısının yerini annesinin yerini bilmedimi o erkekten ne karısına ne de annesine hayır gelmez... kayınvalideme kocam sarılarak yürürdü. memlekete gittiğimiz zamanlar annesinden izin almadan kapıdan dışarı çıkmazdı. Anneme gittiğimiz zaman yüzünün güldüğünü hiç bilmem. Buda annesini özlemiştir demezdi 1 saat durur hadi gidelim derdi. oraya vardığımız zaman kayıvalıdem analığına doydunmu diye oğlunu fişeklerdi...beraber oturup bizim lafı ederlerdi (kulağım duya duya) yemek vakti yardım etmek için mutfağa girdiğim de azarlanarak mutfaktan çıkarılırdım . sofraya bile davet edilmez dim kendiliğimden otururdum oturmadığım zaman da kimse gel demezdi. çook aç kaldım evlerinde . hala aynı şekilde devam ediyoruz . tek farkla ben büyüdüm ve kayınvalidem öldü ve geriye mirasçı kızlarını bıraktı.. geriye ne kaldı biliyormusunuz kırılmış bir kalp,, kayınvalıdem öldüğün de hakkım helal olsun demiştim hala da öyle diyorum ama ben affettim de Allah affettimi acaba onu bilemem,,,,, Özellik le kocam benim kıymetimi hiç bilemedi o benim vicdanım rahat diyor annesinde yana acaba o vicdan karısı için aynı şeyi diyor mu?

asla katılmıyorum her anne böyledir demene...olmayan annelerde vardır mutlaka...gelinini kıskanıp hatta oğlunu çok sevdiği mutlu ettiği için kıskananlar bile ((

Kızlar Annelerimiz bize hiiiiçççç mi hiiççç kıyamaz , ya ben seni kızım gibi görüyorum diyen kayınvalidelerimiz???Buyrun sohbete:teytey:

Eger bir kayinvalide geline ben seni kizim gibi görüyorum diyorsa gercekten deger veriyordur onun samimiyetine inanirim. Isterdim ki benim kayinvalidemde beni öyle görsün ama öyle degil maalesef o kendini cok yükseklerde görüyor araya mesafe koyuyor sonra darilip küsüyor cok gidip gelmiyoruz diye.

Oturup benimle sohbet etmeyen, evime adim atmayan kayinvalidenin yanina hergün gidipde ne yapacagim onu hic düsünmüyor. Kaynana yönünden cok dertliyim cok isterdim ana kiz olabilecegim bir kaynanam olmasini.

öncelikle merhaba
evlenmeden önce annemi pek anlamazdım ama kayınvalide yi görünce ve anne olunca iyice anladım.. ahh annem aahhh
benim kayınvalidem eşimi benden kıskanır eşime iyi bakamıyormuşum gibi davranır 3 aylık oğlum var benim ona bakmama pek fırsat vermez hatta geceleri( onda evimin anahtarı var bir türlü alamıyorum ) yatak odamıza girer eşimle yatarken bebeği kontrol eder kadınlığıma bile laf söyler evimi kendi eviymiş gibi yönetmek ister
en iyisi fazla uzatmıyım kısacası derler ya büyükler ana gibi yar olmaz gerçektende öyle (

Ohhh canim kusura bakma ama senin kaynananda cok densizmis ya insan hic gelinin yatak odasina girer mi geceleri?? Sizi uygunsuz durumda yakalasa- hani olur ya sonucta evlisiniz- hic utanmayacak mi hic mi düsünmüyor bunlari.

Ohhh canim kusura bakma ama senin kaynananda cok densizmis ya insan hic gelinin yatak odasina girer mi geceleri?? Sizi uygunsuz durumda yakalasa- hani olur ya sonucta evlisiniz- hic utanmayacak mi hic mi düsünmüyor bunlari.

utanma duygusu olsa zaten yatak odasına girmez bendeki densizden de ala bişey onu anlatmak için kelimeler yetmez bulamam

kayınvalidelerimizde kıyamaz ama tabiki kendi evladı gibi olurmu bilemen içine sormak lazım oda mümkün olmadıgına göre

yok okadar degil kayınvalidenin yatak odasıda ne işi var saygısızmış senin kaynananda kocaman kadına yakışıyormu

ben şunu anlamıyorum hep kayınvalideler söyler seni kızım gibi görüyorum diye
hiç bi gelinin seni annem gibi görüyorum dediğini duymadım
neyse herkim söylerse söylesin hiç samimi bulmuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…