Annelerimiz bize kıyamaz ,ya kayınvalidelerimiz :))))

kayınvalide, yenge, amca, kırk yıllık dost ,eş hatta evlad kimse anne kadar derinden üzülemez sanırım

evladı için ve kimse onlar kadar taviz veremez herhalde...

olabilirmi ya hiç öyle bişey imkansız desem yeridir :umursamaz: bide demezlermi kızım oldu hahhahha çok komik dedin bari bi fark yaratda görelim kızmıyız gelinmi yoksa kapının tokmağımı kötükedihüso deli oluyorum ben bu konulara klava:klava:

kimsenin kimseyi evladı yerine koyamaz ben buna inananlardanım ne kadar sevselerde kendi kızlarıyla aynı derecede olamaz.
gelinler içinde aynı durum geçerli tabi ki kendi anneleremiz kadar olmaz içmizde ki sevgi kimi annemizden daha fazla sevebiliriz ki ya da biz evlatlarımızdan çok sevebilirmiyiz 3. bir kişiyi

şey derler ya bide "asla kızımdan ayırmam"var ya uyuzzzzz oluyorum bu cümleye.ya ne kadar saçma bü cümledir bu.kızından bal gibide ayırıyosun işte alla allla

şey derler ya bide "asla kızımdan ayırmam"var ya uyuzzzzz oluyorum bu cümleye.ya ne kadar saçma bü cümledir bu.kızından bal gibide ayırıyosun işte alla allla

benim gelinimde kızımdırr diyor ya
sen kızına böyle davranıyorsan yazık seninin kızına çok ezmişin ozaman

laf yani.

bende görümce sorunu var ahh herzaman beniklava: ile karşılıyorlar bana karşı çekememezlik yüksek dercede kızlar kaynana kaynana oluyorda görümce de hiç çekilmiyor be... hala susuyorum bakalım nezaman patlarım:roflol:

Kaynana tabiki kizi gibi görmez, sanki gelinler anneleri gibi görebilir mi mümkün digil.

Beni dogurup büyüten gözümü ilk actigimdan beri benim her derdime kosan annemle, yeni tanidigim kocamin annesi bir olacak, Bu zaten kendi annemize haksizlik.

Insanin bir annesi vardir. Ve kaynanalalrin da 20 yildir baktigi kiziyla 2 yildir tanidigi kiz tabiki bir olmaz. bir olmamasi da garip bisey digil gayet normal.

valla şöyle bir baktım genelde olumsuz yorumlar benim kayınvalidemle pek sorunum yok içinden kızları kadar severmi sanmam ama(çünkü kayınvalidemi gerçekten severim ama annemin yeri daha başka doğal olarak onun içinde aynıdır diye düşünüyorum)ama dışarıdan davranış olarak asla kızlarından ayırmaz hatta üstün bile tutar ama bende ona anne değil annecim derim hep velhasıl iyi anlaşıyoruz allah razı olsun ondan severim ben kayınvalidemide görümcelerimide onlarda bana kardeşleri gibi davranırlar zaten senede 2 yada 3 kere anca görüşüyoruz farklı şehirlerde oturuyoruz bundan dolayı iyiyiz belkide bilemicem

evet anneler kıyamaz ama kaynanalar canını alana dek uğraşır dimi ???

annemlere gidince hiç bulaşık yıkatmaz annem
ama kayınvalideye nezaman yorgunum sonra yıkayalım dedimse
yok sen oturda ben yıkayım der ve bende hep yardım ederdim
hiç vah demezdi
en son artık işleriyle onu başbaşa bırakmayı öğrendim
çünkü hakediyo
çünkü oturacak bir kızı, çalışacak bir gelini varya
ama yokkk bitti artık enayilik

ben nefret ediyorum heleki görümcelerimden şu saatten sonrada seveceğimi hiç zannetmiyorum,sebepsizde değil tabiki bu nefretim benim düğünümde benimle muatap olan olmadı beni bıraktım bi büyük olarak annemle bile muatap olmadılar kınamda annemle konuşmuyolar ya oysaki benim annem kız annesi herşeyin bi usulü var bi merhabada olsa denmezmi düğünüme gelen herkese rezil etti onların bu davranışı beni.bu sadece yaptıkları davranışların bitanesi.herkes onları ayıpladı ama onların umrunda olurmu hiç.

doğru söylüyorsun ayşegül işim gereği bende çok şahit oluyorum böyle olanlara. işin kötü yanı ailelerinin neyaptıklarını görüyolar fakat kabul etmek istemiyolar.ama eşim bu konudaki tavrımı ve kararlılığımı çok iyi biliyo nefret ettim çnk onlardan

benimde nefret ettiğimi çook iyi biliyor fakat bu onu iyice onlara bağladı... biz evlenmeden önce bildim kaç kere vazgeçmek isteğimi söyledim bana cevabı sen boş ver onları kıskanıyorlar dedi.. ama o da yalan söylüyor muş bence baştan ne görüyorsan sonu da o oluyor.. onun için evlenmemiş genç kızlara tavsiyem bence ailelerine de iyi baksınlar ben oğluyla geçinecem demek yanlış çünkü evlendiğin zaman bütün aileyle mücadeleye hazır olman gerekiyor

benim kendi öz annem kıydı bana be bıraktı gitti yok yere...yıllarca annesiz yaşadım, anneannem, teyzelerim o boşluğu kapatmaya çalıştılar sağolsunlar
şimdi şeytan kulağına kurşun kayınvalidem hasta oldum mu yanıma gelir, yemeğimi ayağıma getirir, zor durumlarda ev işlerime yardım etmeye çalışır, canım bişey çekti mi hemen hazır eder...yani kısacası 25 yaşımdan sonra anne sahibi oldum benkaydirigubbakcemile3 Allah herkese ağız tadı geçim versin çok önemli bu:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…