şey derler ya bide "asla kızımdan ayırmam"var ya uyuzzzzz oluyorum bu cümleye.ya ne kadar saçma bü cümledir bu.kızından bal gibide ayırıyosun işte alla allla
ben nefret ediyorum heleki görümcelerimden şu saatten sonrada seveceğimi hiç zannetmiyorum,sebepsizde değil tabiki bu nefretim benim düğünümde benimle muatap olan olmadı beni bıraktım bi büyük olarak annemle bile muatap olmadılar kınamda annemle konuşmuyolar ya oysaki benim annem kız annesi herşeyin bi usulü var bi merhabada olsa denmezmi düğünüme gelen herkese rezil etti onların bu davranışı beni.bu sadece yaptıkları davranışların bitanesi.herkes onları ayıpladı ama onların umrunda olurmu hiç.[/QU
bendede seninkine benzer bir durum oldu...... eşim iyi diye katlanıyorsunuz da belli bir süre sonra oda onlara uymaya başlayınca işler çok değişiyor ve keşkeler başlıyor. benim çook keşkelerim oldu çok sabredişleim bence kadını rezilde eden kocası vezir eden ama kadınında gözünü açması şart ... ahh öyle kaynanalar varki gelinine kızı gibi sahip çıkıyor imreniyorum valla öyle kocalar varki karısını ve karısının ailesini kendi ailesi gibi sahipleniyorkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?