valla benim kayınvalidem melek gibidir gerçekten bir anne
evet çok f!!bunun bi formülü varmı[sıze="3"]benim annem bana kıyamaz a.s
kayınvalidemde kıyamaz beni kızı gibi görür hep niye gelmiyon gitmiyon der, her gittiğimde sağolsun sevdiğim yemekleri yaparak beni çok mutlu eder. Ellerinde sağlık miss gibi yapar , kalbime giden yol cokacimcoook
yani kayınvalidem bana kıyamaz hatta oğluna kızar benim için sositososito
[/sıze]
annem bana hiç ama hiç kıyamaz...bir dediğimi iki etmez her zaman yanımda olur allah onu başımdan eksik etmesin..:Saruboceq:
kaynanama gelince beni kızı gibi değilde gelini olarak görür...
beni kızlarına çok ezdirir hep onların tarafını tutar kızlarına cevap verdiğimdede hemen onları savunmaya geçer...siğara içtiğimi kayınbabama söyleyen bi kayınvaldende ne bekleyebilirim ki....araya mesafe koymuşum kimse benim ağzımı açtırmıyo...
Kızlar Annelerimiz bize hiiiiçççç mi hiiççç kıyamaz , ya ben seni kızım gibi görüyorum diyen kayınvalidelerimiz???Buyrun sohbete:teytey:
Anlamadığım olay şu : Oğulları evleniyor ve sanki oğulları artık onların çocuğu değilmiş gibi ,sürekli oğullarından birşey bekliyorlar maddi olarak ( maddi durumları iyi olsa bile ) ne kadar tırtıklasak kar gibi görüyorlar . En azından bizimkisi öyle... Demiyor ki ,çocuğum benden daha iyi olsun ,abuk subuk saçma sapan istekler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?