- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
eldıven ve sapka konusunda ne dıyorsunuz...eldıven yerıne tırnakları torpulemeyı onerıyorlar ama uygulamada oylemı oluyor :26:
evet kagıt torpuyle kısaltın eldıven takmayın demıs komsumun bebısın dr u da ondan merakım :26:Bebeğin tırnakları mı törpülenecek anlamadım :S
bu güzel bilgiler ve tecrüleriniz için tşkrler
benimde birkaç sorum olucak
1. si bebek bakım ürünlerinde marka olarak ne kullanabiliriz:26:
banyodan sonra birkaç gün missler gibi koksun istiyorum
2. si nrmal doğumdan sonra dikiş atarken acıyormu çok :18:
3.sü bebek bezi ve bakım örtüsü olarak hangi marka almalıyız...
4.sü 2 tam takım hastane çıkışı yeterli olurmu hastanede kullanmak için yoksa 5li takımlardanda
bir iki tane yanımızda olmalımı
ben de dogum hikayemi yazayım istedim,doğumdan beri yazayım istedim bir turlu fırsat bulamadım,2011 agustos annelerine kismetmis :)
ben oldum olası korkmusumdur dogumdan,dogum yapmis biri dogumunu anlatsa karnıma agrılar girerdi :) hamileyken de korkuyordum dogumdan ama kendi kendime herkes nasil dogurduysa sen de oyle dogurursun diyordum :)
39. haftaya girdigimiz gun kontrolum vardi,muaynemizi olduk,ne acilma ne sanci hicbirsey cikmadi,eve geldik... oglen gibi benim bagirsaklarda bir hareketlenme oldu,ishal olmustum,hatta bir yerde okumuştum hormonlardan dolayı olabiliyormuşş ve doğum belirtisiymiş :) ama ben pek de ihtimal vermiyordum,akşama doğru sık sık wc ye gitmeye başladım,bir halsizlik coktu kendi kendime diyorum herhalde ya mikrop kaptim ya da usuttum mideyi... ara ara da karnıma sancı giriyordu ama ishale baglamıtım herseyi :) aksam oldu yattım gece ara ara wcye kalktım hafif bir sancı oluyordu ama ben uyumaya devam ettim,sabah 6 da uyandım, artık bagırsaklarım acayip olmustu5 dakkaya bir wcye gidiyordum,e gittikce siddeti artan- ama kesinlikle dayanılmayacak degil korkmayın :) - sancılarım oluyordu dedim artık bunlar dogum sancıları :) bir yandan da acayip uykum var sancı geliyor uyanıyorum sonra tekrar uyuyorum :) benim sancılar adet olunca karın agrısısnın biraz siddetlisi gibi karnımın altına vuruyordu,bir duş aldım, hep dua ediyordum doktorun mesai saatlerinde doguurayım diye,gerci gece de olsa geliyordu ama olsun belki yetişemez diye korkuyordum :) banyodan çıktım doktoru aradım hemen gel dedi,eşimi uyandırdım,hastaneye gittik,doktor muayene etti 5,5 cm acilmam vardi,inanamadi doktor da ben de :) dogumhaneye aldılar dogum onlugunu giydim,yine bi wc ziyareti yaptım sonra nstye bagladılar,doktorum suyumu patlattı,sonra ebe nst cihazina bakipkosarak doktoru cagirdi,bebegin kalp atışlarında sorun vardı,bana bişey demediler ama cok koktum o an sonra doktor geldi koşarak 2 tane de ebe vardı başımda o arada ne kadar sure gecti bilmiyorum bana ıkın dediler,ıkındım bikaç kere sonra ebe karnıma bastırdı ve fırt diye cıkıverdi melegim :) ilk dogdugunda aglamadı cok korktum sonra ilk sozum bu oldu neden aglamıyor? sonra aglamaya basladi,bana gosterdiler,avazı cıktıgı kadar bagırıyordu,ebe kızıma bakıpbabası suratlı dedi :) sonra doktor dikti beni,uyuşturdugu için hissetmedim,hamdolsun cok kolay bir dogum oldu,cok dua ediyordum,hamdolsun dualarım kabul oldu,1 saat icinde dogurdum diyebilirim,tabii sancilar 1 gun once baslamis ama ben anlamamisim :)
bir de ben suni sancidan cok korkuyordum hep kendi sancımla olsun diyordum cok sukur oyle oldu...
Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin,korkmayın,dogumu bir işkence değil de meleginize kavusacagınız bir olay olarak gorun
aaaiiiiyyyy süpersin yaaaaaaaaaaa!
çok güzel olmuş doğumun vallahi doğum yapasım geldi:84::84::84:
şaka bi yana dua ediyorum şuan rabbime benimki de seninki gibi geçsin
kolay olmuş yaaa....
allahım meleğini sana bağışlasın, başında taşısın seni inşallah.
darısıda bizlere
bu güzel bilgiler ve tecrüleriniz için tşkrler
benimde birkaç sorum olucak
1. si bebek bakım ürünlerinde marka olarak ne kullanabiliriz:26:
banyodan sonra birkaç gün missler gibi koksun istiyorum
2. si nrmal doğumdan sonra dikiş atarken acıyormu çok :18:
3.sü bebek bezi ve bakım örtüsü olarak hangi marka almalıyız...
4.sü 2 tam takım hastane çıkışı yeterli olurmu hastanede kullanmak için yoksa 5li takımlardanda
bir iki tane yanımızda olmalımı
eldıven ve sapka konusunda ne dıyorsunuz...eldıven yerıne tırnakları torpulemeyı onerıyorlar ama uygulamada oylemı oluyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?