arkadaşlar bu sayfa çok güzel olmuş.teşekkürler..benim sormak istediğimde hangi hastanede ve hangi dr. da doğum yaptınız?
selam kızlar bende bir şey sorucam size şu 0-13 kg ana kucakları oluyo ya oto koltuğu diye de geçiyo almalımıyım yoksa çok kullanamazmıyız bilgi verebilirmisiniz çok gerekli oluyomu acaba?
selam kızlar bende bir şey sorucam size şu 0-13 kg ana kucakları oluyo ya oto koltuğu diye de geçiyo almalımıyım yoksa çok kullanamazmıyız bilgi verebilirmisiniz çok gerekli oluyomu acaba?
evet cnm kullanışlı oluyor nereye gitsen hem rahat taşıyorsun hem götürdüğün yerde bebeğini içinde tutabiliyorsun araba içinde gerekli bide ek gıdaya geçince mama sandalyesine oturana kadar onun içinde rahat yedirebiliyorsun... evin içinde sen hangi odada iş yaparsan bebeğinide onunla beraner yanında taşıyorsun özellikle mutfak :) gayet kullanışlı yani ama çok pahallı bişe almana hiç gerek yok ben kraft almıştım 170 tl hem oto koltuğu hem ana kucağı...
bebek arabası konusunda da büyük ağır bebek arabası almanıza hiç gerek yok eninde sonunda baston araba gerekiyor ben çok araştırdım chicco lite way aldım 0 ay+ baston araba çok rahat ve kullanışlı tavsiye ederim aklınızda bulunsun...
arkadaşlar bu sayfa çok güzel olmuş.teşekkürler..benim sormak istediğimde hangi hastanede ve hangi dr. da doğum yaptınız?
bildiğin kilot canım evet kullanıp atıosun 1 pakettte 5 tane var. 5 milyondu ynlış hatırlamıyosam
bu başlık harika olmuş..
bende bişey sormak istiyorum.bu çıtçıtlı badileri alırken genelde 0-3 aymı yoksa 3-6 aylık mı alalım.birde en kullanışlısı kolsuz çıtçıtlı olanlarmıdır?
son bişey ilk üç ay kilot giydirdinizmi almak lazımmı yoksa tulumlar yetiyor mu?
Bende bişey sormak istiyorum?
bebek odalarını aldıysanız ,hangi marka aldınız? fiyatı ne kadar dı?
Doğumun yaza geleceği için kolsuz al derim 0-3 aylık. Ama çok da hediye gelecek. Yarım ve uzun kolluları 3-6, 6-9 gibi bol bol al. Yani body konusunda parana acıma. Çok gerekli bir şey Hem kışın içlik gibi giydirirsin, hem de çekiyor onlar yıkana yıkana.
Ben henüz külot giydirmedim. Bu yaz giydiririm büyük ihtimal. Alıştırma donu diye birşey var onlardan edinirim sanırım.
bu başlık harika olmuş..
bende bişey sormak istiyorum.bu çıtçıtlı badileri alırken genelde 0-3 aymı yoksa 3-6 aylık mı alalım.birde en kullanışlısı kolsuz çıtçıtlı olanlarmıdır?
son bişey ilk üç ay kilot giydirdinizmi almak lazımmı yoksa tulumlar yetiyor mu?
bildiğin kilot canım evet kullanıp atıosun 1 pakettte 5 tane var. 5 milyondu ynlış hatırlamıyosam
bu başlık harika olmuş..
Bende bişey sormak istiyorum?
bebek odalarını aldıysanız ,hangi marka aldınız? fiyatı ne kadar dı?
Ben de kullan at kilot değil de hamile kilotlarımdan kullandım. Onlar da rahattı. Ama tabi ilk kum torbası konduğunda biraz fazla kanama oluyor, bir iki tanesini attım. Yıkansa yıkanırdı da hastaneden eve taşımak istemedim o halde.
Bebek odasını da eğer çok geç ayırmayacaksanız bebeğinizi doğumdan iki ay önce alın bence de. Bebeğe zarar vermesin diye uzun süre havalandırmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?