Annelerin Erkek Evlat Düşkünlüğü

Hiç oğlum olsun diye düşünmedim, arkadaslarimin da hep kız çocuk istediğini gördüm. Allah tüm yavruları sağlıklı, hayırlı evlatlar yapsın
ay ben de ilk bebisimi beklıyorum ve cok sukur kız olduğunu duyduğumdan beri icim icime sığmıyor desem yeri cok mtlu oldum hep kız hayalı kurmustum. allah ock sukur gonlume gore verdi insallah sağlıkla kavusurz.

Bizde de ayni şey vardı.Erkek kardeşim hep haklı ,üstüne titrenen.Ben de istenmeyen ve sevilmeyen dik annem tarafından.Hakkini yiyemem ama okutmak için herşeyi yaptı annem.Universiteye gittikten sonra değişti.Nasil ben de anlamadim.Simdi öyle bir fark hissetmem.Ben söylerim de,asla tepkisiz kalmam.Ama pişman olduğu için çok dile getirmem artık .İstenmediginiz yerde durmamak en güzeli.Evlrnmek değil kastettigim, çalışmak .Çalışmak size iyi gelir.
O kadar atlatamadım ki o ayrımcılığı ,hep tek çocuk istedim hayatim boyunca.

Tövbe estağfirullah, olmayan abiye ev almak bu anneler nasıl bi kafa yaşıyor acaba,
Benimki de ameliyat olalı 3 gün olmuş dikişli ağrıdan kıvranıyor eve geçmiş olsuna gelen oldu kardeşimin bilgisayarına gitti kuzenim o haliyle yataktan kalkıp odaya gitti oğlunun bilgisayarı bozulurmus

Mesafe nasıl koyacağım hiç bilmiyorum,aynı evdeyiz sonuçta.Bazen atandıktan sonra hiç iletişim kurmayacagim diyorum bazen onunda suçu yok ailesi böyle yetiştirdi diyorum.Ruhum eriyor oysaki..

Keşke herkes böyle düşünüp davransa.

Bazı kültürde yetişen ailenin kızları gerçekten bu ayrımı kendileri yapıyorlar. Çünkü kendileri de böyle görmüşler. Hayat onlara ne verdiyse onlarda kızlarına aynısını veriyor. Ama yaşlılığında da genellikle erkek evlatları değil kızları bakıyor. Ben gördüğümde uyarıyorum ama bu zamanda anne olan insanlar artık yapmıyor bu ayrımı.

Çok yıpratıcı bir şey bu,erkek kardesiniz yok diye sukredecek hale geldik.Uzucu cidden

Ben de bugüne kadar bu kadar takmazdim,sanırım insan bir yerden sonra doluyor.

Mesafe nasıl koyacağım hiç bilmiyorum,aynı evdeyiz sonuçta.Bazen atandıktan sonra hiç iletişim kurmayacagim diyorum bazen onunda suçu yok ailesi böyle yetiştirdi diyorum.Ruhum eriyor oysaki..
ne demek sucu yok ailesi oyle yaptıysa onun oyle yapmaması gerekiyor aynı seylerı yasamıs biri olarak.

İyi ki uyariyorsunuz,derin izler kalıyor çünkü.

Erkek evladına ayrıcalık tanıyan ama sokakta kalan teyzeyle amca geldi aklıma muge anlıya cıkmıstılar.

En kısa zamanda kendimi toparlayip ise gireceğim

ay ben de ilk bebisimi beklıyorum ve cok sukur kız olduğunu duyduğumdan beri icim icime sığmıyor desem yeri cok mtlu oldum hep kız hayalı kurmustum. allah ock sukur gonlume gore verdi insallah sağlıkla kavusurz.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…