Annelerin oğullarına bir kız beğenmesi ve yaşadığım zor durum

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
Bundan 7 gün önce komşumuzun günü vardı. Dışarıda bir kafede toplanıyorlar. Annem güne girmedi o gün bizde davet edildiğimiz için gittik.O gün annemle gezmek için masadan erken kalktık ve eve geldik.Akşamına bir telefon beni oradaki bi kadın çok beğeniyor ve oğluna yakıştırıyor.Annemde kadını önceden tanıyor.İki gün sonra anneme arkadaşı biz size gelmek istiyoruz diyor.ve kadın kızınıda alıp pasta alıp gelmişler.köyden bir kaç kadın daha geldi ve oturup muhabbet ettik benim yine bir şeyden haberim yok. Çocugun annesi anneme durumu anlatıyor.Annemde karar onların diyor bizim kız düşünmüyor sınav çalısıyor diyor (KPSS) daha sonra bizi ısrarla kendilerine davet ettiler babamın haberi olmadığı için yine köydeki bir kaç kadın ile hep birlikte kırılmasın diye oturmaya gittik.hatta çocugun babası almaya geldi bizi.Sırf beni görmek için.Çocugun annesi bana çok sevgi gösterdi kardeşi öyle çok sevmişler beni. Gittiğimiz gün anneannesi,babanesi herkes oradaydı.kız kardeşi ve bir kaç kuzeni biz ayrı oturduk. Çocugu lise zamanından tanıyorum hatta arkadaşımda aynı köylü onlarla bana aklın varsa uzak dur dedi.çocuk ile konuştugumda ben artık değiştim arada sırada alkol aldığını ama sigara içtiğini belirtti. ben lisans mezunuyum o lise terk etmiş ama ailesi oldukça zengin olduğu için ona bir işyeri açmış.Bilmiyorum aklım kalbim o kadar karışıkki . Sınavım var iki gündür derste çalışamıyorum.O kadar iyi geldilerki gözüme bilmiyorum. Ama çocugun takıldığı cevre hosuma gitmedi bizim mahallemizin tuhaf çocukları ile takılıyormuş arada sırada diye beliirtti. Annemde bir şey demiyor.Herkes kabul et konusun rahat edersin diyor. Gercekten cocugun annesi ben sizin arkanızdayım ev açacagım yeterki oğlum dürüst biriyle olsun diyor. Çocuk kendinden 7 yaş büyük biriyle birlikte olmuş. Ailesi biliyormuş . Artık kararı ona bırakmıyorlar sanırım. Ne yapacagım ben ya .

Ne yapın; oturun ders çalışın.

Ailesinin ilgisi,maddi durumunun iyi olması gözünüzü boyamış ama haylaz oğullarını kendi istedikleri biriyle evlendirip güya yola getirecekler. Sizde bu hikayenin kurbani olarak seçilmişsiniz.

Son düzenleme:
Uzak dur.
Akli basinda biri olsa sevdigini kendi bulur.
bu zamanda anne ogluna kiz bakiyorsa bence ogluna kurban ariyodur.
Belki duzelir evlenince diye.
ama duzelmez sen cekersin.
zenginlikleri gozunu boyamasin.
aklini basina al kpss ne odaklan
Allah razı olsun

Nesi cazip? Sadece maddiyat gözünü boyamış göründü bana. Durumları iyi olmasa asla konu bile etmezdin gibi. Uzak dur bence
kesinlikle ailesi çok iyi insanlar olduğunu hissettiğim için açtım ama çok haklısınız Allahım yardım et ya yanlışa düşürme

Ortada aşk yok sevgi yok, sırf annesi seni beğendi, sana iyi davrandı diye mi aklın karışık? 😳😳
Buradaki ben ve çoğu üye gibi hepimizin kayinvalideleri çok iyiydi bir zamanlar ama şimdi hiçbirimiz yüzlerini görmek istemiyoruz :mad::mad::mad::mad::mad:

Son düzenleme:
Ortada aşk yok sevgi yok, sırf annesi seni beğendi, sana iyi davrandı diye mi aklın karışık? 😳😳
Buradaki ben ve çoğu üye gibi hepimizin kayinvalideleri çok iyiydi ama şimdi hiçbirimiz yüzlerini görmek istemiyoruz :mad::mad::mad::mad::mad:
ailesi aileme uygun diye biraz kafama yattı teşekkür ederim

Alkol alan ve arkadaş çevresi iyi olmayan birini napacaksin. Öyle her iyi davranan aile iyidir sanmamalisın. Kimi çocuğum durulsun adam olsun diye bazı kızların başını yakar. Tabiki kızdan yana olurlar oğlunu dizginlesin diye .. kpss çalış kendini buna ver hiç tanımadığın üstelik olumsuz şeyler duyduğun kişiyi neden değerlendiresinki..lise mezunü olması sorun değil çok kişi var kedini geliştirmiş ama belli ki bu kişi öyle değil.

Yani karar senin ama eğer istersen bir konuş. Zaten artık eskisi gibi değil. Görüş hoşuna gitmezse kesersin görüşmeyi. Eğer kadın aman oğlumu başkasının başına bela edeyimse eğer; bir kız oğlumu derlesin toplasın diye düşünüyorsa bunu illa ki anlarsın ve bu durum hoşuna gitmezse de yapacağın şey belli. Yalnız sana tavsiye; sınırlarını net çiz. O zaman rahat edersin.

Uzak dur,huylu huyundan vazgecmez,zenginlikleri sizi aldatmasin ayrica baskasini unutturmak icin ailesi sizi kullanmak istiyor ama emin olun sorunu sonradan siz cekersiniz, ayrica ilerde sizin lisans onun lise mezunu olmasi da sorun olur komplekslere girebilir..

Yani karar senin ama eğer istersen bir konuş. Zaten artık eskisi gibi değil. Görüş hoşuna gitmezse kesersin görüşmeyi. Eğer kadın aman oğlumu başkasının başına bela edeyimse eğer; bir kız oğlumu derlesin toplasın diye düşünüyorsa bunu illa ki anlarsın ve bu durum hoşuna gitmezse de yapacağın şey belli. Yalnız sana tavsiye; sınırlarını net çiz. O zaman rahat edersin.

Back
X