- 7 Aralık 2018
- 7.331
- 18.887
- 248
- 28
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Uzak duur huylu huyundan vazgeçmeez. Aşk sevgi düzenli hayat böyle adamları max 1-2 sene götürür sonra aynı tas aynı hamam. Kurban olma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki kişi evlenirken aileler de evleniyor ama sırf ailene uygun gördüğün icin de evlilik olmaz kiailesi aileme uygun diye biraz kafama yattı teşekkür ederim
Şu an sınavıma odaklandım, işe girmeden bir ilişki düşünmüyorum.hepinize o kadar teşekkür ediyorumki . İnanın çocukla bugun tekrar görüştük çokda efendi gibi oturdu benimle muhabbet etti. yani şimdide watsaptan yazıyor muhtemelen oda hoşlandı benden ama işte sigara içmesi bile sorun ya nasıl reddebilirim uygun bir dille
Bak benim çok yakın akrabam çok çok zengin.Yazliklari kisliklari altlarinda en luks arabalari var.Ogullari desen inanilmaz yakisikli.Allah razı olsun
çok teşekkür ederim. değişmez bencedeUzak duur huylu huyundan vazgeçmeez. Aşk sevgi düzenli hayat böyle adamları max 1-2 sene götürür sonra aynı tas aynı hamam. Kurban olma
ya gercekten cok güzel demişsiniz. Sevdiğini kendi seçsinBak benim çok yakın akrabam çok çok zengin.Yazliklari kisliklari altlarinda en luks arabalari var.Ogullari desen inanilmaz yakisikli.
Ama okumadi.
Berbat bi cevre,duzensiz hayat.
anne ve kizi ona muthis guzellikte bi kiz buldular.
Guzel olunca cocuk evlendi(bi zamanlar dizi oyuncusuydu kiz)
Havuzlu yemekli dugun..en luks balayi ev esya..
ne mi oldu.
kiz kafayi yiyerek zorla bosandi.
Kariyeri mahvoldu.
Kacti almanyaya yerlesti.
cok detay vermiyorum ama bu gerçek,bizzat şahit oldugum bi gerçek.
Oluyor..
Bu zamanda adam olan sevdigini kendi seçer
Sınav bitsin, atanayim, şu an evlilik düşünmüyorum. Hayatımi yoluna koymaya çalışıyorum. Sana hayatta başarılar dilerim de geç.hepinize o kadar teşekkür ediyorumki . İnanın çocukla bugun tekrar görüştük çokda efendi gibi oturdu benimle muhabbet etti. yani şimdide watsaptan yazıyor muhtemelen oda hoşlandı benden ama işte sigara içmesi bile sorun ya nasıl reddebilirim uygun bir dille
ailem asla demiyor etraftaki komşular diyor . Annem hayatta demez . Hatta alkol alıyor arada deyince o iş sıkınntılı dediYani şunu merak ediyorum gerçekten, maddi durum neye göre rahat edersin diyor aileniz?
Sizi hizmetçiler mi yaşatacak, saraylarda mı sefa süreceksiniz?
Yoksa alelade günümüzde yoksulluk sınırı 7 bin tl iken buna göre bir hayat mı?
İnsan evladına nasıl der bunu ya, sırf para için?
bunu aynen söyledim arkadaşça konuşalım sen mesleğini eline alana kadar diyor zamana bırakalımŞu an sınavıma odaklandım, işe girmeden bir ilişki düşünmüyorum.
Bu arkadasca konuşmadan da etkilenecek yapıda gibi geldiniz banabunu aynen söyledim arkadaşça konuşalım sen mesleğini eline alana kadar diyor zamana bırakalım
bunu aynen söyledim arkadaşça konuşalım sen mesleğini eline alana kadar diyor zamana bırakalım
gercekten bende köydeyim yani kadının kendi köyü burası .Aynısı bizim akrabada da oldu. Kv, oğlu dul bir kadın sevdi diye kavga çıkardı ayırdı onları. Oğlunu köyden bir kızla evlendirdi. İkisi de birbirine neler neler yaptı. Kaç defa boşanmaya kalktılar. İki dk otur anlarsın birbirinden nefret ediyorlar. Aldatmalar küfürler kavga kıyametten sonra bosandilar. Çocuklar olduğu için görüşüyorlar. Cok dikkat et. İki tatlı sözle, para mal mülkle, yakışıklılikla gözünü boyamasinlar.
Alkol, sigara kişinin kendi bileceği iştir.ailem asla demiyor etraftaki komşular diyor . Annem hayatta demez . Hatta alkol alıyor arada deyince o iş sıkınntılı dedi