Annelerin oğullarına bir kız beğenmesi ve yaşadığım zor durum

Benim kayinvalidem de melek gibiydi ama gel görelim ki beni dövmeye bile kalktı yine melek gibi kadın ama şeytan gibi oda bir melek çünkü..
Uzak dur sen psikolog musun elin delisini sen mi tedavi edeceksin? Kamp kurmuyorsun yuva kuruyorsun dene falan yazmış biri.
CAN ÇIKAR HUY ÇIKMAZ !

Bence serseri ogullari evine baglansin adam olsun diye sizi harcayacaklar.
Uzak durun

hepinizin yorumları benim için çok değerliydi, Çok teşekkür ederim. Çocuk lisede okumuş lise bitirmiş üniversiteye başlamış ve bırakmış daha sonra zaten. ama ne deseniz haklısınız . ben lisans mezunu o lise gibi ve daha sonra babası işyeri açmış vs.Rabbim hayırlsıını versin ama görünüyorki bende sizin gibi hissetmiştim. Kadın o gün beni gördüğü gibi eve gidip herkese anlatmış işte kız böyle kız şöyle çok güzel diye. Oğluyla oturup konuştum. Şu an için uçuk kaçık konuştuğunu görmesemde çocuk bana alkolu arada sırada aldığını , sigarayı içtiğini anlattı. yani birde kendinden 7 yaş büyük biriyle sevgili olduğunu oldu

Okumuş etmiş insansın çocukla bile görüşmeden ailenin evine gitmek falan nedir

Bırak herkesin zenginliği kendine.kpss çalış atan ve kendi eğitimine göre birini seç derim ben

hepinizin yorumları benim için çok değerliydi, Çok teşekkür ederim. Çocuk lisede okumuş lise bitirmiş üniversiteye başlamış ve bırakmış daha sonra zaten. ama ne deseniz haklısınız . ben lisans mezunu o lise gibi ve daha sonra babası işyeri açmış vs.Rabbim hayırlsıını versin ama görünüyorki bende sizin gibi hissetmiştim. Kadın o gün beni gördüğü gibi eve gidip herkese anlatmış işte kız böyle kız şöyle çok güzel diye. Oğluyla oturup konuştum. Şu an için uçuk kaçık konuştuğunu görmesemde çocuk bana alkolu arada sırada aldığını , sigarayı içtiğini anlattı. yani birde kendinden 7 yaş büyük biriyle sevgili olduğunu oldu
Devam ediyor musunuz yazışmaya?

Devam ediyor musunuz yazışmaya?
Konu sahibinin kafası karışmış bence bırakamayacak. 15 sayfa yorum boşuna okudum gibi hissediyorum. Başta yazılanın aynısı bir değişiklik olmamış. Kestim attım diyememiş.
Davul bile dengi dengine olabilir ama lisans mezunu kız nasıl tavlanır bu kadar basit olmamalı.

Öyle sormuş sun ki yani kusura bakma ama sanki başına silah dayamislar cocukla ol diye.

Bundan 7 gün önce komşumuzun günü vardı. Dışarıda bir kafede toplanıyorlar. Annem güne girmedi o gün bizde davet edildiğimiz için gittik.O gün annemle gezmek için masadan erken kalktık ve eve geldik.Akşamına bir telefon beni oradaki bi kadın çok beğeniyor ve oğluna yakıştırıyor.Annemde kadını önceden tanıyor.İki gün sonra anneme arkadaşı biz size gelmek istiyoruz diyor.ve kadın kızınıda alıp pasta alıp gelmişler.köyden bir kaç kadın daha geldi ve oturup muhabbet ettik benim yine bir şeyden haberim yok. Çocugun annesi anneme durumu anlatıyor.Annemde karar onların diyor bizim kız düşünmüyor sınav çalısıyor diyor (KPSS) daha sonra bizi ısrarla kendilerine davet ettiler babamın haberi olmadığı için yine köydeki bir kaç kadın ile hep birlikte kırılmasın diye oturmaya gittik.hatta çocugun babası almaya geldi bizi.Sırf beni görmek için.Çocugun annesi bana çok sevgi gösterdi kardeşi öyle çok sevmişler beni. Gittiğimiz gün anneannesi,babanesi herkes oradaydı.kız kardeşi ve bir kaç kuzeni biz ayrı oturduk. Çocugu lise zamanından tanıyorum hatta arkadaşımda aynı köylü onlarla bana aklın varsa uzak dur dedi.çocuk ile konuştugumda ben artık değiştim arada sırada alkol aldığını ama sigara içtiğini belirtti. ben lisans mezunuyum o lise terk etmiş ama ailesi oldukça zengin olduğu için ona bir işyeri açmış.Bilmiyorum aklım kalbim o kadar karışıkki . Sınavım var iki gündür derste çalışamıyorum.O kadar iyi geldilerki gözüme bilmiyorum. Ama çocugun takıldığı cevre hosuma gitmedi bizim mahallemizin tuhaf çocukları ile takılıyormuş arada sırada diye beliirtti. Annemde bir şey demiyor.Herkes kabul et konusun rahat edersin diyor. Gercekten cocugun annesi ben sizin arkanızdayım ev açacagım yeterki oğlum dürüst biriyle olsun diyor. Çocuk kendinden 7 yaş büyük biriyle birlikte olmuş. Ailesi biliyormuş . Artık kararı ona bırakmıyorlar sanırım. Ne yapacagım ben ya .
siz düşünün çocuk o kadar sorunlu ki annesi neredeyse size yalvaracak oğlumla evlen o düzelsin . Düzelmezse ne olacak. Kaybolan bir ömür . Siz düzeltici faaliyet misiniz anasının babasının adam edemediğini siz mi edeceksiniz. Size canım diyen kv adayı bir evlenin ondan sonra daha neler neler diyecek size .

Gercekten cocugun annesi ben sizin arkanızdayım ev açacagım yeterki oğlum dürüst biriyle olsun diyor. Çocuk kendinden 7 yaş büyük biriyle birlikte olmuş. Ailesi biliyormuş . Artık kararı ona bırakmıyorlar sanırım

Bu demek, ailesi çocuk evlenip belki düzelir diye bir kız arıyordu, sizi gördüler gözlerine kestirdiler ve oğlullarını çekip çevireceğinizi düşündükleri için yakanıza yapıştılar demek. Dikkat edin kendinize.

Nerde evlenince düzelir diye evlendirilen bir adam görsem hemen yanı başında huzursuz bir evlilik, mutsuz bir kadın, asla düzelmemiş bir adam görüyorum.

Garip kişilerle takılması
Lise terk olması
Olumlu şeyler değil.

Üstelik ailesi de biraz müdehaleci galiba.

Aklına takma bence sınava odaklan.

Ama içinde kalacaksa da bir kez görüş.

Yine de mantığını dinle.

Konu sahibinin kafası karışmış bence bırakamayacak. 15 sayfa yorum boşuna okudum gibi hissediyorum. Başta yazılanın aynısı bir değişiklik olmamış. Kestim attım diyememiş.
Davul bile dengi dengine olabilir ama lisans mezunu kız nasıl tavlanır bu kadar basit olmamalı.
Bende iletişimi kestim gibi bir şey yazmasını bekliyordum ama hala uçuk kaçık konuşmadı, olanları anlattı gibi kendisini kandıracak seyler yazıyor.

Kadının ayrı ev açarım size lafının bile kıymetli olduğunu düşünürsek konu sahibinin lisans okumuş olması pek bir katkı sağlamamıs kendisine. O yüzden de tavlanmasi bu kadar kolay olmuş.

Ahlaka denkliğe bakılmazsızın sırf zengin diye alkolu sigarası kötü çevresi olan birini kızın kendi ailesi bile kızına layık görüyor, sonra geceleri camlarda beklersin nerede bu adam diye? Gece gelmeyince de paralara sarılıp uyursun artık ne diyeyim.

Bir insan kendi hayatini kendi elleriyle nasil mahveder temali konu. Icimde bir his siz bu adami kabul edeceksiniz diyor. Adam binlerce km oteden ben sorunluyum diye bagiriyor oysa.

Bende iletişimi kestim gibi bir şey yazmasını bekliyordum ama hala uçuk kaçık konuşmadı, olanları anlattı gibi kendisini kandıracak seyler yazıyor.

Kadının ayrı ev açarım size lafının bile kıymetli olduğunu düşünürsek konu sahibinin lisans okumuş olması pek bir katkı sağlamamıs kendisine. O yüzden de tavlanmasi bu kadar kolay olmuş.
Onun kinayesini yapmak istedim bende.
Karşı taraf zengin olmasa iyice göze batacak lise mezunu olması kendinin lisans mezunu olmasının yanında.
Hep diyorum okumak var okumak var...
Az önce doktor hanımın konusundan geldim dertliyim

Önce arada sırada olur
Sonra sık sık olur
Sonra sananebeeee karışma bana olur
Sonra sus beee kadın olur

Bilmiyirm ama bana pek güvenilir gelmedi sırf annesi yüzünden de aşk yoksa kabul etmeyin derim

ailesi aileme uygun diye biraz kafama yattı teşekkür ederim
aileler uygunsa siz aradan çekilin madem. allah aşkınıza, yapmayın etmeyin. sınava da hazırlanıyormuşsunuz. bırakın böyle hakkında hiç bir fikriniz olmayan birini, cidden bir şeyler hissettiğiniz ilişkiyi bile biraz ağırdan almakta fayda vardır bu durumlarda. önce hayatınız. bir sınav geçsin olacak mı olmayacak mı? olur ya da olmazsa siz nasıl şekilleneceksiniz, beklentileriniz nedir, bunlara odaklanın.

Serseri oğullarını evlenince düzelteceğini düşündükleri bir kız bulmuşlar onun için şimdi iyi davranıyorlar. Eğer evlenirsen ilerde başını yaktigini farkedince ailesi de sana karşı bu kadar iyi olmayacak. Onu tanıyan arkadaşın aklın varsa uzak dur demiş daha ne desin?

Görücü usulünün neyine kafan karıstı güzel bacım.
Allah askına yıl olmus 2020 hala görücü usulü demeyin ya. Okuyun ayaklarınızın üstüne basın, kendiniz bulun.

Back
X