Annelerin prens oğulları

Bizde de öyle bir tane var (abim) ama Allah'tan kvm eşimi çok iyi yetiştirmiş. Elinden her iş gelir yapmam da demez. Ama eşimin kardeşi için aynısını söyleyemeyeceğim. Müstakbel eltime şimdiden üzülüyorum.
İnşallah erkek çocuğum olursa kendi işini kendi görmesini öğreteceğim.

Yazlıktan komuşularımız var. Karı koca alışveriş yapar gelirler hatun bizim balkona gelir kahve içmeye kocasına seslenir " canııımmm patlıcanları yıka, 1 soğan çıkar yemek yapıcam" biz Bi daha seslenir alışverişte aldıklarını nereye koyması gerektiğini söyler. Sonra x abi işini bitirip gelir bizim balkona bide kocasının kucağına ayaklarını uzatıp topuklarına masaj yaptırır :) canına yandığımın dünyası neler var neler

Babam da aynı. Biz küçükken anneme yaptırırdı şimdi benim yapmamı istiyor.

Babam da aynı. Biz küçükken anneme yaptırırdı şimdi benim yapmamı istiyor.
al iki kere abinin kafasına bardağı fırlat anam anlamıyor sende mi anlamayacaksın be diye (böyle bir cinnetim oldu boyum yetmiyor diye elime oklavayı almışlığım var yoksa elinin tersi ile vursa yapışırım duvara) abini sen yola getirt.

Bağzı hatunlar çok şanslı

Ben direkt iş güç sahibi olup başka eve geçmeyi düşünüyorum. Hanımı düzeltsin uğraşamam artık

İnsan acır 70 yaşındaki kadına yaa.
Valla yeni evlendigimde ben de öyle düşünüyordum ama sonradan gördüm ikisi de memnun halinden Başka zaman kayinvalidem yere bir şeyi düşse eğilip almaz biz alırız ama oğluna sıra gelince yeni gelin gibi döner etrafında.Ilk evlendigim yaz kayinvalidem köye gitti temizlik için 2 günde bir evlerine gidiyordum aman Yarabbi bir ev 2 günde ne kadar dagilabilir yani.O yaz kesin kararimi verdim oğlum olursa kendi işini yapmayı ogretecegim diye

Anneler de hak ediyorda işte insan üzülüyor yinede.

kadınalrad bile bir cay almaktan aciz, suraya bile dagınık 15 makıne camasır yıgılı banyo resmı ekleyen kadınları dusununce
erkek dedıgın olsun o kadar dıyesım gelıyor :S

oğlun var ya onun için değil dimi ..

15 makine çamaşır nasıl birikmiş ki. vay bea... ben iş yapmayı sevmem (yemek yapmak ve etrafı süpürmek hariç) ama mecbur yapıyorum. kim bayılarak iş yapıyor ki zaten.

iyi görümcesin maşallah...

gerçi benim ablamda (görümcem) senin gibidir. beni korur o. annesinin eşimi bir ara kundaklamasından endişe ediyorum

benim kocam bu şekilde davransa kesin nazardan komaya girerdim.

Henüz çocuğum yok ama oğlum veya kızım olursa kesinlikle evde sorumluluk almayı bilecek.
Aynı şey kız çocuğu için de geçerli aslında.

Kv eşimi yine iyi yetiştirmiş. Dört dörtlük iş beklemiyorum ama ayağına beklemez.

Ben hastayken veya bazen nöbet çıkışı aşırı yorgun olduğımda küçük yardımlar istediğimde dahi ayıplanıyorum.Oh ne güzelmiş.Güya eve para getiriyoruz,sakalımız yokki.

Hani evlenince karısının hiçbir işine yardım etmeyen, herşeyi ayağına bekleyen, sadrazamın sol kolu kocalara denk gelirde lanet ederiz ya, o kocaları senin annen gibiler yetiştiriyor işte. Valla yerinde olsam evlenene kadar sesimi çıkarmam mecbur katlanırım ama evlenince annem deyip acımam, ileride canı ciğeri oğlu bakar inşallah deyip uzak dururum.

benim kayınvalidemde oğlunun herşeyi ayağına getiren türden ama çok şükür eşim alışmamış rahatlığa herşeyi ayağına beklemez kendiside yapar içinden geliyo kişilikle alakalı sanırım
bi arkadaşımın kardeşi vardı dibbindeki suyu ablasından istiyo çok sinir olurdum

Abinizin versiyonundan bende kardes vardi. Ikimizde calisiyoruz. Aksam eve geliyoruz. Abla bana su ver. Ee be kuzum benimde canim cikti butun gun. Al kendi suyunu. Annem hemen aman aman verme kardesine bir bardak su ben veririm. Tabii bu durum gecmia zaman. Kardeaim simdi evli. Hafta sonlari kardesim esine soruyor. Evde yapilacak ne is var diye. Diyelim ki ev supurulecek. Kardesim pasa pasa ust katta ev supururken esi asagida annemle cay keyfi yapiyor. Bu arada gelin hanim evkadini

İnsanlara göre değişiyor işte .Bazı anneler öyle yetiştiriyor ondan sonra o huy evlendikten sonra da değişmeden kalıyor sonra da gelsin sorunlar .Size gelince açıklayın bu durumdan hoşnutsuzluğunuzu annenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…